Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Alex Leo Serban (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95278)

Pauline Kael 13 Apr 2009 17:45

Felicitari,sa-i spuneti mamei dvs ca sunteti f f f admirat si respectat de public si ca vom cumpara cartea (dupa ce ne cultivam din ea ,scriem pe forum).
Oare din ce film era poza aia-fragment (de film) din fotografia lui ALS cu pustiul care canta la clarinet si trecea pe langa un BAR?(parca era si o masca de Zorro in vitrina):p
Dar tanarul domn Gorzo de ce e atat de serios,inflexibil si aproape neospitalier(in interviul de mai jos)?

Dragomara 13 Apr 2009 17:46

Originally Posted by Alex Leo Serban:

to whom it may concern - gasiti o frumoasa relatare aici:

http://www.supliment.polirom.ro/imag...4_National.pdf

ps multumesc pt atentie :-)

niciodată, 50 de vieţi de-acu'nainte de n-aş mai citi, pricepe şi iubi vreun cuvânt şi tot n-aş da NICIUN ban pe tine (a se citi pe ce scrii tu), şi asta chiar de-ar fi să fiu preşedintele Băncii Mondiale.

sper că postarea a fost suficient de decentă pentru a-mi permite să o şterg io. când oi avea chef. presimt că asta va fi ultima. ştearsă.

Judex 13 Apr 2009 17:48

Originally Posted by Dragomara:

niciodată, 50 de vieţi de-acu'nainte de n-aş mai citi, pricepe şi iubi vreun cuvânt şi tot n-aş da NICIUN ban pe tine (a se citi pe ce scrii tu), şi asta chiar de-ar fi să fiu preşedintele Băncii Mondiale.

sper că postarea a fost suficient de decentă pentru a-mi permite să o şterg io. când oi avea chef. presimt că asta va fi ultima. ştearsă.

Sa-mi bag alea-alea daca nu esti dementa.

Pauline Kael 13 Apr 2009 17:49

Bannati-o pe nebuna.Nu se poate,nu e adevarat...

Dragomara 13 Apr 2009 17:54

Q.e.d.

Originally Posted by Pauline Kael:

Bannati-o pe nebuna.Nu se poate,nu e adevarat...

Originally Posted by Judex:

Sa-mi bag pula daca nu esti dementa.

NO, ASTA E VALOAREA ACESTUI FORUM. De-aia vreau su să-mi fie şters contul/ postările/ bannat pe viaţă IP-ul!

nu mă regăsesc aci. mii de scuze. şi dacă io n-am încercat nimeni n-a încercat.

Tata-mare Daniel: delete, delete, delete, pls!

Pauline Kael 13 Apr 2009 17:56

Ignore,ignore,ignore.
E Saptamana Mare,sa-i dea Dumnezeu un suflet ,ca minte n-are.:( :eek:
JUDEX,my hero:oops:

Dragomara 13 Apr 2009 18:06

Ignore,ignore,ignore.

LOL.... oare la ce-oi mai scrie postări pe care le voi şterge, într-un final glorios?!
un citat din Biblie spune aşa: nu există mai orb decât cel care nu vrea să vadă. Dumnezeu mi-a dat mult mai mult decât meritam, decât aş putea şi şti eu să folosesc. de-aia L-am tot rugat zilele astea ca-n următoarea viaţă să mă facă doar blondă, proastă şi curvă. nu neapărat în ordinea asta.

Pauline Kael 13 Apr 2009 18:14

Ignore,ignore,ignore.

LOL.... oare la ce-oi mai scrie postări pe care le voi şterge, într-un final glorios?!
un citat din Biblie spune aşa: nu există mai orb decât cel care nu vrea să vadă. Dumnezeu mi-a dat mult mai mult decât meritam, decât aş putea şi şti eu să folosesc. de-aia L-am tot rugat zilele astea ca-n următoarea viaţă să mă facă doar blondă, proastă şi curvă nu neapărat în ordinea asta.

Ei,lasa ca proasta esti.Dar de regulat nu te reguleaza nimeni.

Dragomara 13 Apr 2009 18:20

Ignore,ignore,ignore.

un citat din Biblie spune aşa: nu există mai orb decât cel care nu vrea să vadă. Dumnezeu mi-a dat mult mai mult decât meritam, decât aş putea şi şti eu să folosesc. de-aia L-am tot rugat zilele astea ca-n următoarea viaţă să mă facă doar blondă, proastă şi curvă nu neapărat în ordinea asta.

Ei,lasa ca proasta esti.Dar de regulat nu te reguleaza nimeni.

bine. e un început. cel puţin n-am trăit degeaba ca alţii.
acu'dacă mă gândesc bine la ce mi-au spus alţii din experineţele lor de viaţă, pe proşti cică nu-i doare niciodată. probabil că io mi-s excepţia. excepţia care va şterge a doua zi, ceea ce scrie azi.

Pauline Kael 13 Apr 2009 18:20

Felicitarile aici,voi repeta acest mesaj de cate ori arunca aceea cate o postare.

Alex Leo Serban 13 Apr 2009 19:04

regret sincer k postul acesta a luat o turnura... sa-i zicem bizara; nu am vrut decit sa dau un link la o intrebare dspr lansare :o

Dragomara 13 Apr 2009 19:22

Lol

regret sincer k postul acesta a luat o turnura... sa-i zicem bizara; nu am vrut decit sa dau un link la o intrebare dspr lansare :o

eşti încă în viaţă, moral este ca oasanalele să se aducă numai celor dispăruţi, nu crezi?! puţină modestie n-ar strica, nu că ar fi prea mulţi care s-o apreciezi pe-aci. de regretat tb să fi regretat acum mai bine de-un an, atunci când te-ai luat total aiurea de mine, pentru ireconciliabilul motiv că te rugasem să scrii cu toate literele. dacă-am putea întoarce timpul mi-aş şterge contul atunci.
nu te supăra pe mine, nu sunt rachiunoasă, nu te invidiez, dimpotrivă te înţeleg şi-ţi plâng de milă, însă nu mă pot abţine să nu afirm că dumneata nu posezi organul cu care să simţi regretul, mă rog, asta dacă nu care cumva să-ţi fi făcut vreun transplant între timp. te rog frumos să nu mi-o iei în nume de rău, însă util, cel puţin dpdv financiar ar fi să te pormovezi în faţa celor care ştii că TE citesc şi / dau dau banii pe cărţi. pari disperat după celebritate, şi zău dacă cred că eşti. şi acum îmi amintesc cea mai modestă formulare pe care mi-a fost dat să o citesc vreodată "legea al cărei nume am onoarea să-l port". îmi pare rău că numai ştiu despre ce mare matematician e vorba. e de la vin. în următoarea viaţă promit să fiu total antialcoolică. încă o dată te rog să mă ierţi.

halebardul 13 Apr 2009 22:04

Originally Posted by Pitbull:

Originally Posted by Pitbull:

Dragilor, fiti buni, vä rog, si continuati tämbäläul dincolo, la Cronica de sugestii si reclamatii > Reprosuri pentru moderatori - unde oricum îl desfäsurati în paralel.
E nedelicat sä siliti cititorii sä sarä de ici-colo si de colo-ici, ca sä vä urmäreascä trialogul.
Fille Dänke!

...

L.E.
corect, scuzati, pardon. Voi sterge toate postarile mele din acest punct incolo, pe acest topic. Poate si ceilalti vor face la fel.

Dragomara 13 Apr 2009 22:16

Lol

io când îţi zic că citeşti, da' nu pricepi, zici că-s fată rea (eufemism)! măi, tu eşti sigur că nu eşti femeie?! :eek:
---

too late! aproape 500 de postări au fost şterse, şi faptul că unele dintre "valorile" nou-venite nu au priceput nimic din acele postări, a fost încă un pas hotărâtor în sensul deciziei mele. nimeni nu citeşte, nimeni nu vrea să înţeleagă, nimeni nu are timp pentru altcineva, în afară de el, în minunata şi plina de sens vieţişoară a lui.

gata. că va tb să şterg, şi am făcut bătături de la mouse. :P

Dragomara 13 Apr 2009 22:19

Looooool

Originally Posted by halebardul:

îmi amintesc cea mai modestă formulare pe care mi-a fost dat să o citesc vreodată "legea al cărei nume am onoarea să-l port". îmi pare rău că numai ştiu despre ce mare matematician e vorba. e de la vin. în următoarea viaţă promit să fiu total antialcoolică. încă o dată te rog să mă ierţi.

d'Alembert matematicianul.
Murfatlar, probabil, vinul.

Scuzele astea sunt specifice filmelor cu psihopati, nu le mai folosi.

in general, ai o fixatie, care nu e neaparat ALS. Putea fi si Gorzo, si Chirilov, si oricare din cei activi. Tie ti s-a pus pata pe als si ai mers inainte.
Cat despre cererea de a ti se sterge posturile anterioare, pas! Zic ca e mai bine sa ramana in arhiva.

L.E. In general, Dragomara, nu oferi decat un caz patologic de studiat. Asta e realitatea, imi pare rau.
Incearca ajutorul specializat, tendinta ta spre literatura s-ar putea sa dea roade pe partea de tratament prin munca. Povestea cu blogul se pare ca nu ajuta, incearca sa publici ceva.

bine domnu'doctor!! ia să faci bine să-mi trimiţi mâine o copie după diploma aia, s-o examinez, că auzii io azi la radio cum că 70% din ele ar fi false!! :mad: :mad:

corinka 13 Apr 2009 22:44

Led, daca tot sterge tot ce scrie, n-o mai provoca sa posteze raspunsuri. Daca tot isi sterge toate mesajele, va avea si mai mult de sters si o vor durea degetele.

Dragomara 13 Apr 2009 23:01

Looool

Originally Posted by halebardul:

too late! aproape 500 de postări au fost şterse, şi faptul că unele dintre "valorile" nou-venite nu au priceput nimic din acele postări, a fost încă un pas hotărâtor în sensul deciziei mele. nimeni nu citeşte, nimeni nu vrea să înţeleagă, nimeni nu are timp pentru altcineva, în afară de el, în minunata şi plina de sens vieţişoară a lui.

gata. că va tb să şterg, şi am făcut bătături de la mouse. :P

asta e o drama la fel de importanta ca arderea dosarelor SRI.
care e scuza ta, dragomara, ca vrei sa le stergi, decat rusinea pt ce ai scris acolo?

ai perfectă dreptate, cel mai ruşine mi-e de poezie. ea merita alţi cititori.
reţine o dată pentru totdeauna: nu plec de ruşine, plec de dezgust, plec pentru că în mai bine de 1 an jumate de CineMagia 13 luni am putut posta, de cel mai multe ori nici măcar citi forumul. în tot acest timp un singur om m-a convins să văd un singur film. am pus şi io 2 întrebări, una despre filmele de artă, topic în care am fost jignită de tipi care nu m-au văzut în viaţa lor, adevăraţii oameni ai lumii filmului, cei care deciseseză că a împăţi din cultura lor cinematografică e ar fi pierdere de timp, iar a doua întrebare a fost "ce e ăla film minimalist? chestie la care nu am primit ever răspuns. nu, nu vă deranjaţi, acum chiar nu mă mai interesează. despre jignirile pe care le-am spuortat şi continuu să le suport de la varii eterni admiratori nu mai vreau să aduc acum aminte.

io sunt persona nongrata, ce naiba, aşa memorie scurtă aveţi?!

no, eu mi-am făcut bilanţul, şi mi-a dat cu minus. de-aia plec. nu găsii pe nimeni aci care să-mi deconteze timpul, energia şi nervii pierdute pe acest site.

Suspect de bizar 13 Apr 2009 23:03

Daţi afară nebuna.

Pitbull 13 Apr 2009 23:13

Dragilor, fiti buni, vä rog, si continuati tämbäläul dincolo, la Cronica de sugestii si reclamatii > Reprosuri pentru moderatori - unde oricum îl desfäsurati în paralel.
E nedelicat sä siliti cititorii sä sarä de ici-colo si de colo-ici, ca sä vä urmäreascä trialogul.
Fille Dänke!

Dragomara 13 Apr 2009 23:18

ha?!

Originally Posted by Dan Mihu:

Originally Posted by Suspect de bizar:

Daţi afară nebuna.

Lapidati-o! Rastigniti-o! Mancati-i ficatii! Etc...

Ce frumos e pe forumurile romanesti de cultura! De groaza, nu alta! Teroare, as putea zice...
Sau terorism de ci... nefila. :)

Dar nu zic. Ca n-are sens.

io cred că "forum" şi "cultură" nu au ce căuta în aceeaşi frază, cel puţin nu în limba română. şi bineînţeles asta ŞI din cauza mea.:(

All times are GMT +2. The time now is 01:06.