![]() |
Uma din "Pulp Fiction" e cea veche. Acum vreau alta. Si nu poci nicicum! :mad:
|
Am reusti sa o schimb in profil. A trebuit sa o sterg intai pe cea veche, nu se inlocuia automat. Dar in dreptul mesajelor apare tot vechea imagine.
|
Bine atunci.Trebuia sa zic ca e The Bride din Kill Bill ca sa iti dai seama ca s`a schimbat poza.
|
Interesant... eu vad tot vechea poza!
|
Nu se pot folosi douä märimi de font nestandard, succesive:
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...29#post1443729 |
mafalda, daniel se ocupa in aceasta perioada de problemele forumului nou si parcurge frecvent acest subiect. fii sigura ca a vazut acest bug cu mailul (pe care tu l-ai anuntat de trei ori pana acum), dar din lipsa de timp raspunde numai cand o problema se rezolva :)
poti sa-ti vezi foarte usor mesajele sus, in dreapta, intr-un box aflat chiar sub link-ul de FORUM de pe bara subpaginilor cinemagia. |
Io-mi bag picioarele, fac greva:
pana nu se rezolva chestia cu semnalizarea nu mai intru sa scriu. m-am saturat sa intru de zece ori pe aceeasi categorie ca sa vad ca de fapt sunt tot mesajele alea citite. Nu o sa stau acum sa retin nume si ore la care s-au postat, ca sa stiu ca-s alea vechi. |
Îi vreo problemă cu opţiunea „Wiki”?Că am modificat ceva la nişte filme şi cineaşti de ceva zile si încă n-au apărut,deşi înainte cam a doua zi erau modificate.
|
Eu citesc mesajul ... apoi dau click pe New Posts ... si imi apare mesaj citit.Asa faci si tu ?
|
Originally Posted by redmen:
si nu despre mesaje necitite/citite era vorba, astea functioneaza, ziceam de categorii: de exemplu, "cinematografia romaneasca". Intri, citesti tot ce-i acolo, raspunzi etc. Dupa aia clickezi 'cinemagia forum' ca sa vezi toate categoriile. Ei, si atunci vezi ca la "cinematografia romaneasca" e semnal de mesaje necitite. Aha, deci intre timp a intrat careva si a bagat un raspuns. Intri si vezi ca toate mesajele sunt citite. Iesi, vezi iar ca iti semnalizeaza 'mesaje necitite'. Intri, toate sunt citite, inclusiv al tau. Daniil Harms si Catch 22 la un loc! Doar daca retii ora si userul cu ultimul post te prinzi ca e acelasi mesaj citit si nu mai intri. Mai dă-o-n xxx de treabă! LE am mai verificat odata: daca citesti tot de pe o categorie, cand iesi tot zice ca sunt posturi necitite. Daca mai intri inca odata in sfarsit se de-bifeaza. Hit Parade! |
Asta e un test ... o incercare pusa la cale de echipa Cinemagia.Vor sa vada cine rezista pana la sfarsit ... si cine nu.Se ofera si premii cica :)
|
Originally Posted by redmen:
:-P :p |
Sunt singura care a remarcat ca searchul nu afiseaza decat reztulate post-reactualizarii forumului? Ah da, si emoticonii de ce nu prea merg?
|
Originally Posted by miercuri:
Mda, si problema asta scapase ochiului vigilent al adminului. Am corectat. Mersi pt. feedback. |
sunt in continuare probleme la upload.
unele poze apar doar cu jumatatea superioara. |
Originally Posted by daniel:
|
chiar nu se poate sa se pastreze lantul de citate intr-un mesaj? macar doua nivele, sa poti cita pe cineva care citeaza pe altcineva.
am vazut ca la mp-uri functioneaza nelimitat. Deci nu e problema tehnica. |
Quote:
Rezolvat. |
Mersi, e mai bine asa.
treaba cu semnalizarile nu s-a reparat, doar daca folosesti New Posts. acum, asta nu e reclamatie, e sugestie si intrebare nevinovata: daca tot suntem forum de film, n-ar fi mai frumos sa putem baga si noi screenuri unde sa poti vedea filmuletele (de pe youtube sau aiurea) direct pe forum, cu "embed" ca exemplu <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BszhK8yOa5E&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BszhK8yOa5E&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> asta sa apara aici ca fereastra unde poti vedea filmul respectiv (cum au mai toate blogurile anonime din lume) ? sa nu fie si la noi povestea cu "cizmarul fara pingele"... |
S-a mai vorbit aici de problema semnalizärii topicurilor/sectiunilor cu mesaje noi. Nu mai stiu cât de exact i s-au identificat parametrii, dar pentru cä oricum nu s-a rezolvat, precizez ce-am constatat:
Dupä ce ai intrat în ultimul topic cu mesaje noi dintr-o sectiune, trebuie sä iesi "pas cu pas" (deci, trecând din nou si prin pagina listei de topicuri), altfel sectiunea rämâne semnalizatä ca având mesaje noi. |
All times are GMT +2. The time now is 08:23. |