![]() |
Noh, chiar nimeni nu stie? =((
|
caut un film pe care l`am vazut cred k acum vreo 7-8 ani, cred, cu un tanar chel si bolnav. imi amintesc ca la final e o scena in care fulgera si tanarul alearga si plange .. chiar as vrea sa il revad :D helpppp ! :D
|
Salutare.Caut si eu un film horror pe care l-am vazut cu vreo 7-8 ani pe pro tv(sper sa nu ma insel) si dupa actiunea filmului s-ar putea sa fie dupa un roman de Stephen King, nu stiu sigur.Este vorba despre un tip care are un copil,iar acesta este accidentat mortal de catre niste motociclisti.In disperare de cauza barbatul duce cadavrul copilului intr-o padure deasa si intunecata la o vrajitoare care incearca sa-l readuca la viata.Cam atat stiu din film, sper sa ma ajutati.Multumesc celor care vor posta
|
Pumpkinhead ?
|
Daa!Pumpkinhead e.Iti multumesc mult de tot!
|
Cu placere.
|
Originally Posted by ju5tbe:
Powder(1995) |
Originally Posted by shadowofnight:
Selling Innocence (2005) cred,dar tipa nu lucra la FBI. |
Nu, nu e ala. :(
|
Caut si eu denumirea unui film si nu il gasesc si pace, poate ma puteti ajuta. Inainte de revolutie sau imediat dupa, numai stiu sigur, a fost la tv, cred ca prima data la bulgari si apoi si la romani, un film serial de comedie in care toti actorii erau maimute, cimpanezi in mare parte. Erau imbracati, aveai haine, ca oamenii si vorbeau, ba chiar conduceau si masini, era exact ca un film normal. Stiu ca era tare haios si as vrea sa il revad dar nu stiu cum se numeste.:D
|
Am si eu unul greu :) deoarece nu stiu multe detalii. Stiu ca filmul e din perioada 2004-2009 si are o scena in care un tip traverseaza pentru a vorbi cu o tipa iar in momentul in care intra pe strada il spulbera o masina aparuta din senin (te surprinde rau, mai ales daca e bass puternic), scnea se petrece seara/noapte. Genul filmului este comedie, cred ca romantica si banuiesc ca are in distributie si pe Paul Rudd insa nu sunt sigur.
Daca cineva prin absurd stie titlul filmului as ruga sa-mi trimita si mie un PM. Va multumesc! |
Cred ca ceva asemanator era si in The Lake House. Desi parca nu tin minte sa arate prea bine accidentul...
|
Sigur nu e Meet Joe Black. Stiu sigur ca e undeva intre 2004-2009 fimul. The Lake House nu l-am vazut. Am o banuiala ca e in "The Last Kiss" o sa incerc o revizionare.
Va multumesc. |
În ce limbă se vorbea în film?
|
engleza
|
si eu caut un film cred k e intre ani 2004_2009 este vorba de o asistenta sau doctorita care este foarte stresata si face un accident de masina si devine un fel de fantoma in apartamentul ei in care locuieste un barbat numai el o poate vedea se plac si pana la urama afla k ea este defapt in aparate si incearca sa se bage inapoi in corpul ei si in cele din urma reuseste dar ea il uita si dupa un timp isi aminteste tot si raman impreuna.
asta e filmul dar nu imi amintesc cum se numeste doctorita e blond :D:D |
Originally Posted by iuly12iuly:
|
k u nu mai gresesti cand nu iti merge o tasta?
|
Multumesc!Am gasit Just Like Heaven (2005) e fain merita vazut!!;)
|
Caut un film pe care l-am vazut cand eram mic copil insa,habar nu am cum ii zice sau cum as putea sa-l gasesc,de aceea v-as fi recunoscator daca ati putea sa m-ajutati.
In film era vorba despre 2 fete care,in timp ce erau in masina lor au fost ucise de un grup de motociclisti.Mai tin minte ca,pentru a le ucide pe fete acestia dadeau cu lanturi in masina. In cele din urma fetele au fost razbunate de un grup de barbati,care,din cate mai stiu activau in armata. Cam atat imi amintesc. Filmul cred ca era din anii '80 sau '90. Va multumesc anticipat si sper sa ma puteti ajuta! O seara frumoasa va doresc sa aveti!! |
All times are GMT +2. The time now is 13:22. |