![]() |
bineinteles.
|
de unde?
|
Hei.. Copii.
Nu va mai certati. :) Copiilor! Era un topic pe nu stiu unde.. special facut pentru certareti.. Incercati-l pe acela.. |
nu ne certam, pune-ti ochelarii
|
pentru ca la toate le place. si toate spun ca le place si apoi nu le mai poti spune asa, pentru ca ele ti-au spus ca le place si deja suna a ceva cu efect premeditat. trebuie sa plec. see you around...
|
Originally Posted by illotempore2002:
Ii am dar nu vad bine cu ei... Ajuta-ma tu sa vad bine mutand cearta pe topicul alulalt.. |
asta inseamna ca ai spus "mititco" special ca sa-mi placa :D
deci ai vrut sa-mi produci placere apreciez :love: |
Originally Posted by films4all:
nu vreau nu auzi ca nu ne certam? nu vezi? ca djindjis vrea sa-mi provoace placeri nemaitraite? |
Pai da..da produce-ti-va in alte topicuri placerile :)
|
djindjis, zi-i sa nu se mai bage intre noi si placerile noastre
esti cu o sula in coaste, fillms4all |
:lol: Hai ma Illo..strici topcul asta..
|
Originally Posted by illotempore2002:
Si tu ca o coasta intre scule :lol: |
da, ai destul loc si tu sa-ti pui poza. oricum sa ne mutam ar da o nota de artificialitate. ca regizor ar trebui sa stii asta. chiar ca plec. bye
strica spontaneitatea |
Pai nu.. nu dã
ca v-am zis eu sa va mutati. Daca ati fi plecat de buna voie..atunci.. ar fi dat! |
Prevad o poveste de dragoste foarte frumoasa intre cei doi "certareti". [wink]
|
@E.Floares
asta era tot gluma si nu ne-am dat noi seama nu? :lol: :lol: |
Originally Posted by EgOisM:
De admirat..De ce? Ca stau pe un forum? Nu vad de ce as fi admirat. Nu seman cu Bale, eu sunt blond saten si am ochii verzi..deci, seman cu actori blonzi-sateni.. 4 lucruri m-ar face sa bat drumul la Bucuresti: 1. Sa beau un coniac/bere/zaibar/sampanie cu Mihnea C si sa-i arat un scenariu de lung-metraj la care sa fi scris 2-5 ani cu 19 rescrieri. Pt mai putin de atat (timp, drafturi) nu se merita sa deranjez Sir-ul. Mi se pare corect, demn, civilizat, cool! 2. Sa scriu un scenariu alaturi de Illo, la ea acasa, dorm la ea, mananc la ea, imi fac de cap la ea. Maxim 1 luna ca ma plictisesc. 3. O cinefila frumoasa si dezghetata. O fi Iloo, o-i fi tu, o fi alta... 4. O cinefila frumoasa si dezghetata la Illo acasa. |
ai ceva cu illo :lol: frumoasa este si cred ca are o mie de pretendenti,so cum te-ai vinde?
|
pai Neuptolem, nu eram vagaboanta, sau cum m-a facut Pauline? de ce nu esti tu oare constant? de ce nu ma urasti pt totdeauna sau nu ma iubesti pt totdeauna?
|
Originally Posted by films4all:
Yummy :love: Ce regizor,Orlando Bloom e nik.. @Pianmaker,thx,si sa ne vedem cu totii... @EgOism,esti model? Nice eyes. @Yisis,you're sweet. @Neuptolem,daca nu pui poza,degeaba te lauzi :P @Illotempore si Djinjis,am ras sa ma stric. Btw,un topic despre lumea araba n-ar strica.. Have fun,ladies and geamantans. |
All times are GMT +2. The time now is 05:35. |