![]() |
Acum pe bune, s-a scos dvd-ul? Ca-l cumpar (contribui si eu la spitalizarea lui m.th.b) Daca e copie neoficiala, share!
N-am mai completat de mult colectia de filme cu o comedie buna. |
Originally Posted by buticut:
reper, ne-reper, de acolo am putut vedea si eu filmele color, care la cinemateca sunt alb-negru. Vanatoare de cerbi, de ex, sau Amarcord. Acolo am gasit Urga sau Cainta. Daca asta-i situatia... asta e. Eu as vrea sa existe un site de torenti de gen cinemateca. Dar de unde? Toate (din romania) sunt pline de cocalari si cocalarismele de rigoare. |
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
uite un site de unde poþi descãrca filme în genul celor pe care le cauþi. www.foriegnmoviesddl.com |
Originally Posted by Proletar:
va propun sa va inscrieti pe http://bittorrent.ro/ acum s-a dat drumul la inscrieri. Exista acolo o sectiune de oldies, putem face o mica comunitate pt filme mai acatarii. Sunt si multe jafuri, pt cocalarii care se invart pe acolo, dar se mai poate gasi una alta. Si ideea e sa contribuim si noi, sa creasca "arfiva" de filme bune. Pt ca e altceva sa tragi cu 4-5 Mega pe secunda! |
Demonoid Rules !
|
nu s-a scos DVD-ul, dar, cum filmul a iesit de pe ecranele din Bucuresti, distribuitorul mi l-a oferit spre vizionare in intimitatea garsonierei :)
|
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
L.E. (h. 18:40) Gata. |
Originally Posted by Pitbull:
Ti-a luat cam mult, ma mir, la mine in 5-10 minute e gata filmul. Ai sa vezi ca merita efortul. Gasesti acolo integrala Hitchcock, multe Fellini etc. Si romanesti cu toptanul. Dar, cum spuneam, n-ar strica sa invatam sa punem si noi. |
pus mana pe DVD-ul Dincolo de America
pe spate un succint comentariu pentru festivaluri, citat identic mai jos: "it is a story about creator condition into a represive society and also is a love story. in a communist sistem the truth is just a character, therefore it can be manipulate by a director like communist party. Love is the last chance of surviving. Love is the only way to preserve human identity" priceless :) |
Vreau rip!
(Aka R.I.P.) |
si eu.
se poate pune pe transfer.ro pls. |
va dati seama ce cautat a devenit acest film? :)
eu zic sa nu cedezi asa usor, stefane :P |
Eu sunt moderator! :o
Am privilegii!!! :x |
nu ma las usor, pentru ca promisiunea ca nu-l voi imprumuta mi-a adus un DVD cu cealalta capodopera a anului 2008, Dragoste pierduta ;)
|
Originally Posted by StefanDo:
Bine, eu nu-l vreau imprumut. Platesc pentru o copie. Licitam? |
Eu nu le vreau nici vândute, nici împrumutate - ci cadouri.
Cä banii n-aduc fericirea, iar cultura nu poate fi de împrumut. |
oare utilizarea cuvantului cultura nu e oarecum improprie pentru dincolo si dragoste? :) de ce ar fi ele diferite de marilena?
|
Päi nu sunt.
Voiam sä zic "coproculturä", da' am mistyped. :oops: :sleep: :sick: |
Gratis, pe bani, la schimb cu altceva, oricum, numai dati DVD-ul la bietul popor! A suferit destul, merita si el putina distractie.
|
yay!!
|
All times are GMT +2. The time now is 17:56. |