Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   "Dincolo de America" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93833)

Led-Ze-Pencil 26 Oct 2008 17:29

Acum pe bune, s-a scos dvd-ul? Ca-l cumpar (contribui si eu la spitalizarea lui m.th.b) Daca e copie neoficiala, share!

N-am mai completat de mult colectia de filme cu o comedie buna.

Led-Ze-Pencil 26 Oct 2008 18:50

Originally Posted by buticut:

Super, asta da reper de baza a unei culturi cinematografice :lol:

reper, ne-reper, de acolo am putut vedea si eu filmele color, care la cinemateca sunt alb-negru. Vanatoare de cerbi, de ex, sau Amarcord.
Acolo am gasit Urga sau Cainta.
Daca asta-i situatia... asta e. Eu as vrea sa existe un site de torenti de gen cinemateca. Dar de unde? Toate (din romania) sunt pline de cocalari si cocalarismele de rigoare.

Proletar 26 Oct 2008 19:28

Originally Posted by Led-Ze-Pencil:

Originally Posted by buticut:

Super, asta da reper de baza a unei culturi cinematografice :lol:

reper, ne-reper, de acolo am putut vedea si eu filmele color, care la cinemateca sunt alb-negru. Vanatoare de cerbi, de ex, sau Amarcord.
Acolo am gasit Urga sau Cainta.
Daca asta-i situatia... asta e. Eu as vrea sa existe un site de torenti de gen cinemateca. Dar de unde? Toate (din romania) sunt pline de cocalari si cocalarismele de rigoare.

uite un site de unde poþi descãrca filme în genul celor pe care le cauþi.

www.foriegnmoviesddl.com

Led-Ze-Pencil 27 Oct 2008 15:41

Originally Posted by Proletar:

uite un site de unde poþi descãrca filme în genul celor pe care le cauþi.

www.foriegnmoviesddl.com

va propun sa va inscrieti pe http://bittorrent.ro/
acum s-a dat drumul la inscrieri. Exista acolo o sectiune de oldies, putem face o mica comunitate pt filme mai acatarii. Sunt si multe jafuri, pt cocalarii care se invart pe acolo, dar se mai poate gasi una alta. Si ideea e sa contribuim si noi, sa creasca "arfiva" de filme bune.
Pt ca e altceva sa tragi cu 4-5 Mega pe secunda!

redmen 27 Oct 2008 16:48

Demonoid Rules !

StefanDo 27 Oct 2008 16:50

nu s-a scos DVD-ul, dar, cum filmul a iesit de pe ecranele din Bucuresti, distribuitorul mi l-a oferit spre vizionare in intimitatea garsonierei :)

Pitbull 27 Oct 2008 16:54

Originally Posted by Led-Ze-Pencil:

va propun sa va inscrieti pe http://bittorrent.ro/
acum s-a dat drumul la inscrieri.

M-am înscris (s-a cam câcâit - ba cä mi-a luat altu' useru-nainte, ba cä-i prea lung, ba cä aia, ba cä ailantä, plus cä nu memoreazä rubricile, trebuie sä completezi de fieare datä TOT formularul, si pagina se-ncarcä ca cum ar fi dupe mort... da' l-am convins); acum tomna-m' trag "Furia" Radului.

L.E. (h. 18:40)
Gata.

Led-Ze-Pencil 27 Oct 2008 22:27

Originally Posted by Pitbull:

acum tomna-m' trag "Furia" Radului.

L.E. (h. 18:40)
Gata.

Ti-a luat cam mult, ma mir, la mine in 5-10 minute e gata filmul.
Ai sa vezi ca merita efortul. Gasesti acolo integrala Hitchcock, multe Fellini etc. Si romanesti cu toptanul.
Dar, cum spuneam, n-ar strica sa invatam sa punem si noi.

StefanDo 31 Oct 2008 14:14

pus mana pe DVD-ul Dincolo de America

pe spate un succint comentariu pentru festivaluri, citat identic mai jos:

"it is a story about creator condition into a represive society and also is a love story. in a communist sistem the truth is just a character, therefore it can be manipulate by a director like communist party. Love is the last chance of surviving. Love is the only way to preserve human identity"

priceless :)

Pitbull 31 Oct 2008 14:25

Vreau rip!
(Aka R.I.P.)

Led-Ze-Pencil 31 Oct 2008 14:37

si eu.

se poate pune pe transfer.ro
pls.

Proletar 31 Oct 2008 14:39

va dati seama ce cautat a devenit acest film? :)

eu zic sa nu cedezi asa usor, stefane :P

Pitbull 31 Oct 2008 14:48

Eu sunt moderator! :o
Am privilegii!!! :x

StefanDo 31 Oct 2008 15:51

nu ma las usor, pentru ca promisiunea ca nu-l voi imprumuta mi-a adus un DVD cu cealalta capodopera a anului 2008, Dragoste pierduta ;)

Led-Ze-Pencil 31 Oct 2008 16:18

Originally Posted by StefanDo:

nu ma las usor, pentru ca promisiunea ca nu-l voi imprumuta mi-a adus un DVD cu cealalta capodopera a anului 2008, Dragoste pierduta ;)

Bine, eu nu-l vreau imprumut. Platesc pentru o copie.
Licitam?

Pitbull 31 Oct 2008 16:27

Eu nu le vreau nici vândute, nici împrumutate - ci cadouri.
Cä banii n-aduc fericirea, iar cultura nu poate fi de împrumut.

StefanDo 31 Oct 2008 16:29

oare utilizarea cuvantului cultura nu e oarecum improprie pentru dincolo si dragoste? :) de ce ar fi ele diferite de marilena?

Pitbull 31 Oct 2008 16:41

Päi nu sunt.
Voiam sä zic "coproculturä", da' am mistyped. :oops: :sleep: :sick:

Led-Ze-Pencil 31 Oct 2008 16:44

Gratis, pe bani, la schimb cu altceva, oricum, numai dati DVD-ul la bietul popor! A suferit destul, merita si el putina distractie.

Pitbull 21 Nov 2008 12:09

yay!!

All times are GMT +2. The time now is 17:56.