![]() |
Originally Posted by ratatouille:
Sa scurteze dar rochita.. Pipi face doar..pe vine, Bre ..e fata,strengarita, Ce confuzie!Da-i bine. Poa'sa scrie si sextine, Epopei,ce ii convine. Ratatouille esti un galant, Pupa mana,fii charmant :happy: |
Originally Posted by bre:
Asta-i masa copioasa, De carciumareasa frumoasa. Bre simtita si aleasa, Fa-ti papirusu-asa sul, Si-mbuneaza-l pe Pitbull. Omul zice (nu-s de vina :P ) Ca-s nebuna si hapsana (Cum zicea cea Messalina) Ca-s amara si pagana. Zi ce-ai vazut la Paris, Ca io noaptea-l vad in ..vis. Zi-mi de praful cel de stele De la Ingres ,Rembrandt,Bonnard Dragostele tale...lele.. Am in cap chiar un sonar. |
Originally Posted by Pauline Kael:
mi-ai infipt in suflet sishu'... si-am o teama, rog retine: cand o fi sa faca pishu' sa nu faca, bre, pe mine... |
iata o peltea mai scurta
numai pentru ratatui :P vezi sa nu te strici la burta daca nu-ti pui pofta-n cui... |
ca sa nu te arda ciorba ori piureul sau supica nu de pofta era vorba ci, mai mult, ma-ncearca frica! |
Vorba nu-i de urofilie,
Ci de lucruri mult mai fine: Bre,pe soricei ii tine Un contact...si ore -o mie! :lol: :love: |
Originally Posted by Pauline Kael:
simtu-acesta al femeii ne coordoneaza pasii... sa vedem, dar, soriceii, in contrast cu iepurasii? |
Playboy,iepurase,fistic,
Astea sunt doar accesorii. S-a demonstrat stiintific, Datorandu-se rigorii: Soriceii de preerie, Patrushopt de ore-n sir, Fac din sex-curat orgie. Ce nu stii? Atunci ma mir. Morala : Iepurasii n-au orgasme Poate ceva..cataplasme. Soareci -maimute -elefanti, La placeri sunt ...imbatanti :P |
da, nasol, daca ti-e frica
ai fobie de pipi? stai usor, ca nu te pica nici un stop macar, sa stii cat depre pauline, ce zice stie ea, si are-un plan asa ca, ma chere, da-i bice si infunda-l pe guzgan |
Bre si Ratattouiu-asea Ia pupati-va colea :love: |
bine, bine, ne-mpacam
hai da mana, soricel n-are rost sa ne-ambalam sa facem exces de zel... |
ce-mi vorbesti de impacare? cum sa trec la impacat cu o doamna, of, cu care nici macar ... nu m-am certat? |
Topicu a cam cazut
Intr-o grea dizgratie. Cheful nu mi l-am pierdut ...De-o fi inspiratie... Unde-s cei galanti berbanti, Ai destepti si epigranti... :huh: :w00t: |
explicatie
e nasol sa scriu doar eu
sa n-am replici, sa-nghit hapu'; crede-ma, e foarte greu sa centrez, sa dau cu capu'... |
Rata, nu fi deprimat,
Vine värul Pitbull ca sä Ia balonul, si îndat', Spre Pauline sä dea o pasä. |
io ma pun sus, in tribuna
ca sa sparg cu satisfactie o samanta, o aluna poate mai rezolv si-o fractie... |
mai, sa fie!...
Originally Posted by Pitbull:
lui paulina cea frumoasa nu-i mai bine, pieten vechi, ca, in loc sa-i dai o pasa, sa i-o dai ... printre urechi? 8) |
Fiind rugat, schimbai catrenul,
Intr-unul, iatä, mai cuminte. N-as vrea sä faci, Pauline, ca trenul, Nici sä m-alinti de cele sfinte. |
Ratatouille si Pitbull,va rog frumos sa modificati versurile dvs de mai sus.
|
Catrenele ni le-am schimbat,
Dar tin sä stii neapärat: De mä mai iei cu "dumeavoasträ", Te dau d-a zvârla pe fereasträ! :x |
All times are GMT +2. The time now is 01:24. |