![]() |
Originally Posted by thequietsurfer:
tine-ne la curent cu avangarda romana.....sunt un mare fan si sunt exact la acest capitol din cultura :love: |
Ehe, unde-s cafturile de alta data ..... ce lume cuminte, topicul asta e o mangaiere pe crestet, suflet de vioara ....
|
Originally Posted by nume:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...5225&start=325 |
..situatia livresca si amuzanta la care s-a ajuns:
Pitbull s-a suparat ca i-am spus ca e prea dur cu tinerii(de pe forum),mi-a sters o postare,si un topic despre filmele preferate la cinema romanesc. Se pare ca neavand cu cine se certa ,se cearta cu mine :lol: A,si acum a ales sa se retraga in carapace,sa nu cumva sa-l deranjez. Ce frumos e pe Cinemagia! |
Imi cer scuze si iertare fata de Pitbull,singura persoana cu greutate de pe aici care ma ..tolera...Imi pare rau ca v-am suparat si modificati mesajele.Cred ca este un om bun,daca a ales sa nu mai raspunda,in loc sa jigneasca...
Regret. |
Scuzele se acceptä, dar sunt asa de supärat, încât o vreme nu vreau sä vorbim. Când o sä-mi treacä, se va vedea.
(Când un user trimite un mesaj, acesta stä în folderul "Outbox" pânä e deschis de destinatar. Atunci, se mutä în folderul "Mesaje trimise". Dacä destinatarul îl sterge färä a-l deschide, mesajul dispare.) |
Pauline esti sora cu Dragomara ? Sau care e legatura dintre voi ? Ca o legatura exista in mod sigur.
|
Lasa, e OK acum.
|
Pitbull, :D DE CE nu faci dragoste cu Pauline Kael?
Nu sex, nu brutal, nu viol, s-o iubesti sincer, asa, ca-n Legendele Toamnei ori The Ghost sau Propunere Indecenta, sau Titanic ori Notebook, sa va iubiti asa... frumos. |
Originally Posted by StefanDo:
So ... what`s going on ?! :) |
Originally Posted by redmen:
|
Avand in vedere ca e un site/forum respectabil despre filme si tot ce tine de filme consider ca ar trebuie interzis sa se deschida topicuri cu filme care nu au aparut inca la cinema.Si userii ar trebui sanctionati.
|
redmen, nu e ok ceea ce ceri
unii forumisti vad filmele cu mult inainte ca ele sa se lanseze pe marile ecrane, ce importanta are daca le vad in SUA, la festivaluri, sau luate de pe net? vrei sa fac politie: "ia zi, ai vazut filmul legal sau nu? Nu?! Atunci taci!" :) @Pauline concursul de care ziceam presupune multa munca de lamurire cu altii, o sa anuntam cand va fi cazul |
Fiind site din Romania vorbim doar de filmele aparute la cinema in Romania.De obicei cei care au vazut filmele la festivaluri au si specificat asta.Nu se poate face militie intr`adevar,dar userii ar putea fi mai discreti cand zic ca vad filmele luate dupa net.Una e sa iti dai cu parerea despre cum va fi un film,si alta e cand zici ca ai vazut filmul cu cateva luni inainte de lansare.
|
atata vreme cat se vorbeste despre film si nu exista spoiler-e (sau sunt anuntate), fiecare poata sa spuna ce vrea
|
Si astfel se incurajeaza pirateria in frumoasa tara mioritica :( .
|
Originally Posted by StefanDo:
Eram intr-un timp destul de revoltat impotriva ta dar mi-a trecut, am realizat ca nu fac decat sa lupt cu morile de vant si ca tu nu o sa te schimbi, nu poti sa te schimbi, si mai ales, unul ca mine, vazut destul de psycho-confuz-degenerat pe forumul asta, nu are niciosansa sa te convinga ca mai si gresesti. Esti cam subiectiv si imatur, uneori, pt un administrator. Nu esti atat de intelept, calm, stapan pe sine. Nu esti un adevarat lider. Nu te condamn, e dificil sa fii un lider, nu oricine poate fi un bun lider, dar fiind pe Internet, se mai accepta. Insa nu stiu cum te-ai fi descurcat intr-o companie multinationala cu prestigiu. Am rasfoit cateva carti despre "Cum sa fii un bun lider" iar teoria e excelenta, insa departe de a fi aplicata instantaneu in real-life cu maximum de succes. Dar uite ca am sa-mi cumpar una zilele astea, asa de curiozitate. Nu spun ca eu as fi un lider bun, Doamne fereste! sau ca-mi doresc sa ajung. Sunt prea lipsit de autoritate si muuuult prea independent sa converg catre o astfel de personalitate. De altfel, se spune, ca liderii buni trebuie sa fie flegmatici ca tip de personalitate. Eu sunt o combinatie echilibrata de melancolic si coleric, deci ce poate fi mai rau, insa incerc sa-mi temperez/estompez defectele. Nu dau eu lectii in psihologie, poate se pricepe Illotempore mai bine, recrutera agresiva si isterica dar totodata implinita si multumita de viata sa minunata din viata nocturna a capitalei. :D Chiar Illo, ai luat vreodata Ecstasy? Cum e??? Sssst! Zi-mi pe privat, daca vrei. ;) Nu, in principiu asta e un forum unde nu ar trebui sa se dea atata importanta unor aspecte legate de conducere. N-am nimic de reprosat. Aaa, de ce l-ai bannat definitiv pe Mistah J? Nu crezi ca fara el e cam boring? De asemenea as vrea sa se intoarca si Dragomara. Cel mai mult mi-as dori sa revina NoOne. Astea... :) |
rolul meu nu e de lider, ci de administrator ;)
si chiar ca-mi acorzi prea multa importanta |
sunt prea multe topicuri stick, mai ales pe la cinematografia româneascã.
|
Asa e, dar primele trei sunt momentane, curând îsi vor pierde actualitatea si le vom destickui.
|
All times are GMT +2. The time now is 01:15. |