![]() |
so where's the gun?
or she shoot'em with them boobs? :D |
No gun,but bad.
And her boobs...yummy :w00t: |
Uma Thurman - "Kill Bill" - love the fight scene with O-Ren Ishii :D
|
http://kickasskandy.com/html/films/films.html
Multumesc lui Victor584694 ...pentru link,kiss,kiss.Urmariti filmuletele. @Anita,aveam niste poze tari din Kill Bill,sa le caut :happy: |
Thanks am million, Pauline, pentru oferta de poze! :love:
Bad girl with gun..hmmm...Angelina Jolie as Lara Croft (Tomb Raider I). Scena cu bungee - niceee :) |
|
Brigitte Bardot si Jeanne Moreau
![]() |
A,pai Victor584694,le faci o mare bucurie snobilor cu Lous Malle asta(super affiche,face cat 10 la un loc),si celor care zic ca BB era mai frumoasa ,dar Moreau mai talentata.
Pe curand :) |
Apropo,stiai ca ti-a fost aratat topicul la tv,intr-o emisiune unde prezentau cele mai vizitate site-uri de arta si cultura :D? Laudau aspectul si continutul site-ului,desi spuneau ca discutiile de pe forum nu sunt chiar la inaltime,in timp ce navigau in topicul asta :? .
|
Nu stiu in ce emisiune au aratat,poate imi spui..E logic ,asta e un topic de ..entertaiment. :lol:
|
ceva emisiune despre IT, mi se pare, (TVR1 sau 2) in care prezinta topul realizat de trafic.ro cu cele mai vizitate site-uri de la noi
Cinemagia a iesit pe primul loc...cei de la TVR i-au luat la suturi pe cei de la trafic.ro pt ca au incadrat site-ul la 'arta si cultura', ca cica nu are nici o treaba cu asta avand in vedere continutul forumului |
Exact :D,la Zon@ IT pe TVR 1
|
N-am vazut emisiunea,dar pot sa spun sincer ,asa cum TVR e pe jumate culturalizant,asa si acest forum,sau ,de ce,nu,topic.
Mea culpa si mea opinia. |
|
Ati uitat de Frances McDormand in Fargo, good girl with gun :P
![]() Winona Ryder in Heathers ![]() Jodie Foster in The Silence of the Lambs ![]() Franka Potente in Lola rennt ![]() |
Misto,Miercuri.Jodie este pe alta pagina,in urma,sunt f multe poze,s-ar face un album cu aceste personaje.Te mai asteptam,subiectul e inepuizabil.
(In acelasi registru mai am niste topice(pe alte forumuri,cu actori cu fete stranii,etc). In fond cinematografia e o arta mai mult decat vizuala. :P Mi-ai amintit de "Alearga ,Lola,alearga" ca l-am vazut mai demult,destul de demult pe TVR,mi-a placut,dar l-am uitat. |
Da acuma observ, nu stiu cum ar ratat-o pe Jodie cand m-am uitat prima data la topic. :P
|
Topicurile astea cu poze sunt deosebit de stupide. They're in desperate need of subversion.
[Poze sterse] |
Sa stearga cineva postarea aiuritului de mai sus.Cu pozele supradimenionatesi oripilante..Te-ai trezit si tu la pagina 5 sa faci pe duru,cu uniforma dictoanelor in engleza pe tine.Esti off topic si n-ai maniere.
|
bad girls....ma gandesc din prima la Ilsa, tigroaica din Siberia, lupoaica SS-ului etc.
|
All times are GMT +2. The time now is 02:58. |