![]() |
de acord cu ricutza in toate cele. si eu cre' ca o sa plang daca o sa castige Italia, si eu am urat cel mai tare franta pana acu cativa ani, dar italienii sunt din ce in ce mai nesuferiti. si parca vad ca fac un meci d-ala mediocru,cum ne-au obisnuit si castiga finala :x
Imi place foarte tare echipa Rusiei, dar nu stiu daca o sa aiba resurse sa mearga pana la capat. de obicei astia tineri, care te dau gata la inceput, te lasa balta cand ti-e lumea mai draga. pana si turcia mi se pare o varianta buna. e extraordinar cum se mobilizeaza pana in minutul 91, chiar si la 2-0 in defavoarea lor. as vrea sa se mai schimbe eternele castigatoare italia si germania, sa vedem si alte echipe. campionatul asta promite niste surprize. de-aia mi-a parut rau ca s-a nimerit ca Turcia sa joace importiva Croatiei. |
da, si eu as vrea sa castige o echipa mai mica. ar fi misto o finala turcia-rusia.
|
ghicitoare: cine a jucat ca o ..cizma, si pleaca acasa?
raspuns: Italia |
Italia-Spania foarte urat meci. bine macar ca Italia a iesit. Happy, ricutza?
nici spania nu mi-a placut, dar in fine, sa zicem ca e o schimbare. Mi-a placut ca publicul a fluierat ne-jocul ambelor echipe dupa prima repriza. nu stiu daca Rusia va putea sa isi ia revansa. mi-as dori sa joace cum a facut-o in meciul cu Suedia sau Olanda, dar prima infrangere poate fi traumatizanta. |
Daca pleaca si Germania acasa peste 2 zile ... atunci chiar va fi un campionat al surprizelor.Oricum ... bye bye grupa mortii :lol:
|
well...ca sa conchid, cumva...Italienii pleaca acasa dupa o prestatie absolut artificioasa (infranti rusinos de Olanda, scapand-gratie lui Mutu- de eliminarea inca din grupe si invingand o reprezentativa a Frantei, mutilata, plina de negri si de ineficienta...
overall, Italia mi-a dat sentimentul unei echipe obosite, un soi de Mike Tyson expirat, prezenta doar cu blazonul...astept semi-finalele cu interes si sper intr-o finala a "outsiderilor"...( sau, in cel mai rau caz, o Rusia - Germania si - de ce nu- un nou Stalingrad) una peste alta, gupa mortzii a murit, traiasca hegemonia "viilor" |
Originally Posted by silver_boy:
|
Originally Posted by StefanDo:
Stefan, incep sa cred ca ai ceva personal cu Marx. Parca suntem la gradinta, tre sa tinem mainile la spate si sa nu vorbim in timpul orei, cand tovarasa educatoare ne invata poezii comuniste....cine vorbeste primeste 30 de nuiele peste palme |
nu am absolut nimic cu marx. chiar i-am dat de ales, ori isi editeaza mesajele exagerat de agresive, ori il bannez doua saptamani.
|
si tu esti agresiv prin modul asta de a bana in stanga si-n dreapta, la cea mai mica susoteala in banca....as zice ca tu chiar cultivi agresivitatea prin aceasta metoda
|
a, si lasandu-l pe marx sa-si umple posturile de "penibil", "tembel" samd n-o cultiv...
|
vreau si eu ban... ca poate asa nu vad absenta multora de pe forum....
|
yup yup...am fost foarte fericita aseara...m-am simtit razbunata...
acum chiar mi-e indiferent cine castiga...ar fi naspa sa fie o finala turcia-rusia in care ei sa joace prudent si boring asa cum n-au facut-o tot campionatul... in alta ordine de idei, mi-ar palcea sa ajunga germania in finala, nu de alta dar au un antrenor foarte foarte dragut (da, da, da...stiu ce ganditi acum....trebuie sa recunoasteti insa ca la sporturile unde joaca si femeile va uitati si la cum arata nu numai la cum joaca....) in orice caz ma declar multumita! :) cat despre discutia off topic...exista persoane pentru care bann-ul nu functioneaza la nimic...marx este una dintre ele...tot asa exista persoane pentru care argumentele si discutiile pe o anumita tema nu ii determina totusi sa-si schimbe propriile convingeri... din nou, marx este o astfel de persoana... sa luam ca atare aceste doua afirmatii si sa ne continuam existentele in liniste si pace fara bannuri si cu cat mai putine off topicuri... |
la categoria 'antrenori draguti' antrenorul croat has my vote... :P
|
Originally Posted by hellsteed:
pai daca vrei ban, nu ai decat sa fii foarte inteligent (ceea ce esti deja), sa ai dreptate atunci cand te iei de cineva, sa fii mai dur si mai provocator cu cei din jur, sa stii ce spui si sa stii sa sustii ce vrei sa spui....si gata, vei fi banat! e simplu! vrei sa incercam impreuna? |
Originally Posted by illotempore2002:
interesant ce spui...conform definitiilor tale insa, nu pricep cum ai reusit sa scapi tu de bann...ai cumva o arma secreta pe care marx nu o poseda? |
Originally Posted by europe_east:
mda....il remarcasem si pe el...si nici van Basten nu mi s-a parut de aruncat...dar to Leuw (parca asa il cheama) ramane my number 1. |
Originally Posted by illotempore2002:
:D asta e portretul lui marx?..... ha! mda, eu in general nu m-as fi luat prea rau de el, sau de oricine care ar fi spu ce a spus el. problema e urmatoarea: cu oameni pe care ii cunosc (si ma cunosc), am alte standarde. daca mi-ar fi spus 'mai europo, usurel cu aprecierile, ca n-ai dreptate', era alta chestie. dar hel-lo, cineva care ma cunoaste arunca o chifla gen ' unii bla-bla-bla', mi se pare mult mai grav si ca atare, nu mai am nici o 'jena' sa zic exact ceea ce cred-- i.e., exact opusul portretului facut de tine mai sus. cu asta am incheiat acest capitol. |
cat desore Luis Aragones... n-arata chiar asa rau in tinerete... :D
|
stefane, cred ca aurolacii din metrou te-ar adora stiind ca tu esti cel care imparte generos cate-un ban...
bytheway, azi am negociat cu un roman un ceas fain si dupa zeci de minute de targuiala mi-a spus sec: oh, hai scoate banu'... si am dat din urmeri si l-am privit trist: vorbeste domle cu Stefan... well, nu zic mai mult ca vorba aia: ban la ban trage -; zic de gagii: fetele (cu preferintele lor imprevizibile) ma uimesc! eu credeam ca toate sunt topite dupa Nuno Gomes ahh mai tineti minte cartea aia patratzoasa,imensa, cat un bloc de desen. POVESTIRI ISTORICE... exista acolo o poveste cu banul Craiovei..bla-bla-bla abia acu ii inteleg talcul: ..se referea la marx - ; )))) |
All times are GMT +2. The time now is 20:21. |