![]() |
bai illo, energia ta e debordanta - si cumva intimidanta! un fel d, hai jucati, c mama dreaq - k dk nu, uite biciu-aicisha :lol:
|
pai daca sunteti sclifositi..... :D
nu tre sa puna careva mana pe par? :P |
lol
right :P ps t rog p mine sa nu ma mai bagi la 'sclifositi'! eu sint SHEFU sclifositilor :lol: |
o colectie de fotografii si reconstituiri, precum un trecut tragic, moartea cuiva drag, mai dureroasa decat prezentul, viitorul.
Este un film. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
nu e mura-n gura..pentru ca n-a sarit nimeni- in afara de cei la care ma asteptam - cu raspunsul imediat. So... e oka trust me ;) esti foarte copil..si-mi pare rau sa i-o spun unui asa zis critic de film. Ii cam crezi pe toti prescolari and all.. sincer.. esti mai prescolar decat prescolarii pentru ca ai dat raspunsul :hmm: nu-i de mirare ca toata lumea are ceva cu u.. :hmm: Ar fi cazul sa revii cu picioarele pe pamant! |
nu-nteleg nimic... adik NU trebuie sa raspunzi la asa-zisele metafore!?!
pai atunci, c rost mai are jocu asta?? si cum adik 'asa-zis critic'? :? cit dspr kestia cu 'als = copil', eu unu ma simt bine as such: 'cind nu mai sintem copii sintem morti', zicea brancusi :happy: da 'copil' inseamna mai mult decit 'prescolar'; a fi copil e o calitate, a fi prescolar e un defect... |
mda....mi-ati cam bulit jocul....copii rai, razgaiatzi, lenesi si afurisiti ce sunteti
:D si asta numai din cauza ca nu am convenit, cu totii, la formula cea mai potrivita...sau din cauza ca nu va puteti adapta voi la circumstante? :? 1. daca ar fi un vis, ar fi despre parinti 2.daca ar fi o bautura, ar fi sampanie 3. daca ar fi o suferinta - ar fi o tulburare de personalitate de tip adolescentin 4. daca ar fi o tara, ar fi Franta (dar nu e Franta) 5. daca ar fi moarte - ar fi de neliniste si nemultumire |
Nu i-a scäpärat filmul cu pozele, amintirile si moartea cuiva drag, dar nu empatizez: eu sunt obisnuit sä joc pe persoane. Deci ghiciti-i voi lui lui Illo, si-ntre timp, eu propun:
1) Hainä: zeghe 2) Incältäminte: pantof rosu cu toc 3) Instrument: balantä 4) Animal: leoaicä 5) Mijloc de transport: tren de navetä 6) Edificiu: o vilä albä de clapboard. 7) Unealtä agricolä: furcä 8 ) Melodie: piesä country cu tzâpurâturi. 9) Carte: un volum de povestiri si nuvele tot una si una. 10) Personaj mitic: încrucisare de silfä si scorpie. 11) Specie judiciarä: divort. 12) Microorganism: streptococ. 13) Profesiune: stripping. 14) Präjiturä: merengue. 15) Mâncare: scoici meurilles. 16) Formä de relief: prerie. 17) Element de infrastructurä: pod 18 ) Continent: Africa 19) Oras: Sofia 20) Grad militar: locotenent |
Pasolini?
:? p.s. putem sa jucam jocul asta si pe persoane - pe persoanele de pe forumul asta, ce ziceti? de exemplu: daca ar fi o tulburare. ar fi histrionismul (ghiciti voi cine e :D ) |
Ghici ALS cine! :lol:
(Nu, nu e Pasolini.) |
e iconoclast? dar histionic? (regizorul)
:D |
Subiectul rebusului meu nu e regisor.
(Dar îsi ARE locul aici - no doubt!) |
Pit,
Meryl Streep :) |
YAY!! :D
Cine ti-a suflat? ;) |
mda, se cam pupa cu ghicitoarea lui cu exceptia tocului rosu.....zic io....
hai ca la mine-s doua ghicitori neghicite, ce faceti? |
Nici eu n-am väzut "The Devil Wears Prada, da' tin minte afisu'.
|
tocul rosu de pe afisul Diavolului, perhaps ;)
|
Originally Posted by Pitbull:
Ei.... :P era simplu: Alegerea Sofiei, Podurile din Madison County, Departe de Africa... :happy: |
Stefane, ästa-i curat orgasm simultan!
Päcat cä suntem straight ambii doi. |
nu zdrobi corola de minuni a lumii... :P
|
All times are GMT +2. The time now is 18:36. |