![]() |
Lacrima lui Ovidiu e printre vinurile mele preferate pt ca ramane cu tine mult timp dupe ca l-ai baut.
Dar in alta ordine de idei, sunt curioasa daca asistam la ultimele zile ale Dragomarei pe forum... Sper ca nu:( |
Originally Posted by dovey:
Va fi banat El Dragomara, ramane Ea Dragomara. sunt doi. baiatul are mustata :D |
Originally Posted by dovey:
nu, că nu are motive. ;) acum se citeşte regulamentul. şi nu mor caii când vor câinii, chiar dacă e vb numai de un căluţ micuţ-micuţ şi vai de steaua lui... mulţumesc frumos pentru cuvinte şi pentru atitudine! :"> :-* îmi palce Lacrima lui Ovidiu pentru că este un vin tare şi dens, însă-l beau rar, pt că e un pic prea dulce pt mine. :"> |
:-* ai sprijinul meu, si te aprob in legatura cu vinul, e intens si merita savurat in conditii speciale
|
Originally Posted by StefanDo:
De ce s-o bannezi? Chiar n-a zis nimic rau aici. Sau nu e voie sa promoveze bauturi alcoolice pe forum? Nici nu cred ca ea a inceput... |
grrr, era doar o revenire on-topic :)
|
A, deci e rost de joaca! Bun! I like it!
<:-P Dragomara, te banez si eu, fire-ai tu sa fii! Si banez toata Cernavoda daca ma pun. :D |
deci m-am convins.
trebuie banata. e proasta de ingheatza apele. ii lipseste logica cea mai simpla. e efectiv debila. |
ooo, nuuu! ce rea e lumea, tz-tz... dragomara e ceea ce italienii numesc deficiente :))
ps ma-ntreb totusi cita minte iti tbuie k sa-ti dai seama de asta dupa enshpe postari... |
mai, eu sunt mai generoasa din fire, ce vrei.....inchid ochii la multe.
:P |
Doamne, ce-as mânca un bulz!
Dragomara, însä, rulz! |
'rulz' la ea in cernavoda,
frunza verde de nu-i loboda |
loboda milosevici,
banati-o, in pisici. |
Leo, Illo, fiti de treabä,
Ajustati cu o silabä. |
nu-i nevoie de silaba,
poezia se vrea slaba :D |
Si atunci, acum, de ce
Metrica perfectä e? |
of, of, of! cât mă iubiţi voi pe mine! câte vieţi, câte forumuri, câţi useri mi-ar tb să recompensez atât amar de dragoste?! :x
|
Stati, c-abia picat-a fisa
De un inversatu-mi-s-a! Cum cäci am putea avea Leotempore, cumva, Si, complementând avan, Si-un Alex Illo Serban! |
are sa moara de inima sau de turbare cand o sa vada ca l-ai pus in aceeasi poesea cu mine :))
|
cum puteti, mai, sa-i cereti banarea?
![]() nu vedeti ca mustatile ii pun in evidenta parca si mai mult surasul giocondian? unde mai gasiti asa ceva? Lasati fata (omul?) in pace! |
All times are GMT +2. The time now is 21:58. |