Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   vreau capul lui CARMINE GALANTE (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=90785)

Neuptolem 14 May 2007 12:18

Originally Posted by Alex Leo Serban:

am impresia k eu vbesc degeaba aici-sha

Dimpotriva! Am nevoie de sange, de cat mai multe decapitari pentru inspiratie. (Ce ar mai fi facut Snyder si Miller fara spartanii aia?) Mi-ar trebui ceva nou. Evenimente! Ca intr-un film, acum trebuie sa se ajunga la un punct culminant, si nu prea-l vad...

n-am c va face; v-am spus k am singe d ungur & sirb

Eu sunt descendent din greci (I am serious! mi-a zis un prof de istorie ;) ), din Achilles, I think... 8)

herbert 14 May 2007 12:24

mai, oameni buni, daca dezbaterile tin mult, incepe sa mi se faca mila de Carmine...

Carmine Galante 14 May 2007 12:44

Originally Posted by herbert:

mai, oameni buni, daca dezbaterile tin mult, incepe sa mi se faca mila de Carmine...

A inviat Lazar din morti.
:lol:

Originally Posted by Neuptolem:

am impresia k eu vbesc degeaba aici-sha

Dimpotriva! Am nevoie de sange, de cat mai multe decapitari pentru inspiratie. (Ce ar mai fi facut Snyder si Miller fara spartanii aia?) Mi-ar trebui ceva nou. Evenimente! Ca intr-un film, acum trebuie sa se ajunga la un punct culminant, si nu prea-l vad...

Ce ar fi facut BORCEA FARA SPARTANI??

RIP 14 May 2007 22:59

n-am c va face; v-am spus k am singe d ungur & sirb

Eu sunt descendent din greci (I am serious! mi-a zis un prof de istorie ;) ), din Achilles, I think... 8)[/quote]

Bunica-miu e de neam macedonean :) , ( very serious, me too), ca sa-l citez pe King Phillip( via Kilmer) the blood of Hercules runs through my veins....

deci avem greci, macedoneni, sarbi si unguri...anyone else dac, trac, valah, viking, ne-am adunat neamuri de luptatori, vrem scenariu de lupta. Neuptolem , ce zici, improvizatie de lupta, sau avem si noi in scenariu organizat? ;)

illotempore2002 14 May 2007 23:06

eu
machedoanca

:D

RIP 14 May 2007 23:16

Originally Posted by illotempore2002:

eu
machedoanca

:D

:D :)

Neuptolem 15 May 2007 00:15

Originally Posted by RIP:

neamuri de luptatori,

Chiar nu e de glumit, intr-o lume cu asa conflicte, coruptie, poluare, nelinistea zilei de maine, ma intreb daca nu as fi cumva mai fericit traind intr-o coliba, plecand la vanatoare, ducandu-ma cu fruntea sus la vreo lupta unde m-o chema regele luandu-mi ramas bun (dar si asteptandu-ma acasa) o macedoneanca. ;) :P

Originally Posted by RIP:

vrem scenariu de lupta. Neuptolem , ce zici, improvizatie de lupta, sau avem si noi in scenariu organizat?

Eu am promis ca am sa continui povestea aia (initial, am zis sa bat campii incercand sa ma leg simbolic de capu' pe care-l vrea ALS cu atata inversunare-si nu e rea dorinta ;) ) pentru ca am simtit (k feedback) ca a fost mai mult decat: "scrie orice iti trece in your mind"; acum nu stiu ce vrea fiecare de aici sau daca doreste careva sa scrie vreo carte :lol: ...eu scriu ceea ce simt si cand simt, fara a ma cataloga reporterul conflictului. :P

All times are GMT +2. The time now is 12:09.