![]() |
si felul in care am pierdut tine tot de chestii memorabile :((
din nou din vina arbitrului :lol: |
Ieri, unchiu Eminovici, (de)celebrat pe la TV, prin varii ziare...
unii l-au sarbatorit cu limba de lemn, altii ( cum a facut-o postul Romantica) cu perle... cum unele sunt irezistibile mi-am luat permisiunea de a le imparti in categorii si de a le acorda cate un premiu...so: premiul "lacustra de argint" " Mihai Eminescu a fost un mare clasic pentru ca se studiaza intre peretii claselor". premiul "mãrul discordiei": "Poetul nepereche a fost scarbit de bisnita societatii si de faptul ca Veronica ii facea fiþe" premiul duda de argilã merge cãtre perla: "Ce-ti pasa chip de lut de-oi fi eu sau altul? Poetul ne vorbeste in aceste versuri despre aspectul fiintei cu care Luceafarul este pus in gagicarealã" premiul ceapa degeratã, merge catre perla: "Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerata a treia." si, en fine, Marele Premiu, Margeaua de rahat, merge catre perla: " Pânã la urmã Mircea Cel Mare, deºi bãtrân, îl va îngenuchea pe trufaºul Baiazid cu câteva proverbe ºi zicãtori bine plasate" premiu special, "Carmine Galante" merge cãtre: Eminescu a fost un poet sarac, care in loc sa faca bani a scris poezii si a suferit pentru ele. Veronica s-a jucat cu el pentru ca femeile nu sunt excitate de poeti ci de bancheri" |
Ne-a Jiji, vãzut ieri pe PROTV, purtând mustaþã...
mi s-a nãzãrit cã seamãnã cu Clarck Gable în Gone with the Wind ..ºi parcã-l vedeam un soi de Rhett Butler în variantã mioriticã, mãrturisindu-i lu Scarlett OHara, într-un amurg roºu-întunecat cum numai la Pipera prinzi, în serile de varã: "Te iubesc fã zdreanþã care eºti zdreanþã..." |
|
http://confesiuni.nobo.ro/
este the shit! uitati aici doar o mostra de love-story:
Quote:
dar sunt si kestii mai metafizice:
Quote:
|
Quote:
|
mai bag una k nu ma pot abtine:
Quote:
|
Originally Posted by Supastar:
Are veleitati de economisire, vezi banca de sperma. Azi la CEC un leu depui, maine el va scoate pui. |
"Am 39 de ani si sunt ingandurat."
|
...ultimul joint fumat cu parcimonie, la geam, dedicat ( pe de-a-ntregu) perseidelor (sutelor de stele cãzãtoare) în noaptea asta (albastrã) de varã...
|
Originally Posted by silver_boy:
Pacat de perseide. |
...Si de ce "memorabil"? :huh:
|
...fraza asta, absolut superba, tonica, vie, frumoasa ca o femeie, scrisa de Alex Leo Serban in Dilema Veche nr.276, comentand un film semnat Jacques Audiard
"în orice beznă fără speranţă există o lucarnă de lumină ce se aprinde atunci cînd închizi ochii" |
All times are GMT +2. The time now is 23:13. |