Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   kestii memorabile (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=90465)

klein 16 Dec 2007 23:25

si felul in care am pierdut tine tot de chestii memorabile :((
din nou din vina arbitrului :lol:

silver_boy 16 Jan 2008 22:41

Ieri, unchiu Eminovici, (de)celebrat pe la TV, prin varii ziare...
unii l-au sarbatorit cu limba de lemn, altii ( cum a facut-o postul Romantica) cu perle...
cum unele sunt irezistibile mi-am luat permisiunea de a le imparti in categorii si de a le acorda cate un premiu...so:

premiul "lacustra de argint"

" Mihai Eminescu a fost un mare clasic pentru ca se studiaza intre peretii claselor".

premiul "mãrul discordiei":

"Poetul nepereche a fost scarbit de bisnita societatii si de faptul ca Veronica ii facea fiþe"

premiul duda de argilã merge cãtre perla:

"Ce-ti pasa chip de lut de-oi fi eu sau altul?
Poetul ne vorbeste in aceste versuri despre aspectul fiintei cu care Luceafarul este pus in gagicarealã"

premiul ceapa degeratã, merge catre perla:

"Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerata a treia."

si, en fine, Marele Premiu, Margeaua de rahat, merge catre perla:

" Pânã la urmã Mircea Cel Mare, deºi bãtrân, îl va îngenuchea pe trufaºul Baiazid cu câteva proverbe ºi zicãtori bine plasate"

premiu special, "Carmine Galante" merge cãtre:

Eminescu a fost un poet sarac, care in loc sa faca bani a scris poezii si a suferit pentru ele. Veronica s-a jucat cu el pentru ca femeile nu sunt excitate de poeti ci de bancheri"

silver_boy 24 Jan 2008 05:10

Ne-a Jiji, vãzut ieri pe PROTV, purtând mustaþã...
mi s-a nãzãrit cã seamãnã cu Clarck Gable în Gone with the Wind ..ºi parcã-l vedeam un soi de Rhett Butler în variantã mioriticã, mãrturisindu-i lu Scarlett OHara, într-un amurg roºu-întunecat cum numai la Pipera prinzi, în serile de varã: "Te iubesc fã zdreanþã care eºti zdreanþã..."

silver_boy 26 Jan 2008 13:52

http://www.youtube.com/watch?v=5h2qJtsHado

Supastar 05 Feb 2008 00:16

http://confesiuni.nobo.ro/

este the shit!

uitati aici doar o mostra de love-story:
Quote:

"Am intrat pe siteul ei prima data acum vreo 1 an jumate.Avea un desgin oribil,dar pozele cu ea erau superbe.I-am luat id-ul de mess si am adaugat-o in lista,nu aveam curaj sa vorbesc cu ea,nu era de nasul meu.
Intr-o zi avea un status care m-a cam deranja, m-am certat cu ea pe motivul asta si mi-a dat ignore.Nu am vrut sa rup legatura cu ea,asa ca m-am semnat pe siteul ei cu alt nume si mi-am facut un id ca sa vorbesc numai cu ea,de data asta am reusit.Intram in fiecare seara si vorbeam cu ea cate 2-3 ore,ne impartaseam pareri si opinii, ajunsesem sa intram pe mess doar ca sa vorbim unul cu altul.
Ea a decis sa facem cunostinta si in lumea de afara,eu n-am avut curaj,de cate ori o vedeam pe strada,o evitam si nici acum nu stiu de ce,parca nu aveam curaj sa vorbesc cu ea,imi era rusine. Din cauza acestui lucru relatia s-a deteriorat, nimic n-a mai contat si acum suntem doar 2 straini care se mai saluta din cand in cand pe messenger."

dar sunt si kestii mai metafizice:
Quote:

Aseara prietenul meu a vrut sa imi puna mama pe fund si , cand m-am ferit, degetul i-a intrat IN el. e penibil pentru ca atata timp a glumit ca va face asta si a ajuns sa o faca dintr’o prostie. e vorba de atmosfera (glumesc) bine ca eram imbracata!

redmen 05 Feb 2008 01:18

Quote:

Aseara prietenul meu a vrut sa imi puna mama pe fund si , cand m-am ferit, degetul i-a intrat IN el. e penibil pentru ca atata timp a glumit ca va face asta si a ajuns sa o faca dintr’o prostie. e vorba de atmosfera (glumesc) bine ca eram imbracata!

hahahahha ... foarte tare chestia .. cred ca era cam larga in fund de i`a intrat degetu` in el .. fiind imbracata :lol:

Supastar 05 Feb 2008 10:55

mai bag una k nu ma pot abtine:

Quote:

Ma masturbez de 3 ori pe zi si pastrez sperma intr-o sticluta.

Proletar 05 Feb 2008 11:02

Originally Posted by Supastar:

mai bag una k nu ma pot abtine:

Quote:

Ma masturbez de 3 ori pe zi si pastrez sperma intr-o sticluta.

Are veleitati de economisire, vezi banca de sperma.
Azi la CEC un leu depui, maine el va scoate pui.

silver_boy 05 Feb 2008 16:48

"Am 39 de ani si sunt ingandurat."

silver_boy 13 Aug 2008 04:26

...ultimul joint fumat cu parcimonie, la geam, dedicat ( pe de-a-ntregu) perseidelor (sutelor de stele cãzãtoare) în noaptea asta (albastrã) de varã...

Pauline Kael 13 Aug 2008 09:59

Originally Posted by silver_boy:

...ultimul joint fumat cu parcimonie, la geam, dedicat ( pe de-a-ntregu) perseidelor (sutelor de stele cãzãtoare) în noaptea asta (albastrã) de varã...

De ce ultimul,si de ce joint?
Pacat de perseide.

Pitbull 13 Aug 2008 14:08

...Si de ce "memorabil"? :huh:

silver_boy 21 Jun 2009 19:17

...fraza asta, absolut superba, tonica, vie, frumoasa ca o femeie, scrisa de Alex Leo Serban in Dilema Veche nr.276, comentand un film semnat Jacques Audiard
"în orice beznă fără speranţă există o lucarnă de lumină ce se aprinde atunci cînd închizi ochii"

All times are GMT +2. The time now is 23:13.