![]() |
Mulholland Dr.,Lost Highway,Eraserhead...in general filmele lui Lynch
Si Rosemary's Baby ii foarte bun |
Donnie Darko
Memento American Beauty |
Memento :x Se7en :x si Number 23 :d
edit : si desigur Fight Club |
Twin Peaks ...ma rog, e serial.
|
Filmele lui Lynch, The Silence of the Lambs (recomand si cartea), Se7en, The Shining (si cartea), A Clockwork Orange - in general cam toate filmele lui Kubrick -, Memento, Stalker...
|
Los Cronocrimenes aka Timecrimes.
|
Nu am vazut mentionat K-Pax, printre cele mai reusite filme din tema topicului, dupa parerea mea. http://www.imdb.com/title/tt0272152/
|
Un film ce l-am urmarit cu placere si interes a fost The silence of the Lambs, probabil si din cauza ca am fost fascinat de cartea scrisa de Thomas Harris.
|
:)
iti recomand Secret Window ,Mr.Nobody,un alt film cu christian bale desi nu e psihologic insa iti capteaza atenta e The Prestige(filmul face tot filmul),The machinist,Donnie Darko,Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Daca imi mai aduc aminte iti mai scriu.tot dupa 4 ani:) vizionare placuta! |
Nu are treaba cu filmele :D
Este o carte psihologica care ma ajutat sa ma las de fumat.adevarat psihologica oaaauuuu!!! Este vorba de" Allen Carr - În sfârşit, nefumător" RECOMAND;) |
Nu am vazut pe nimeni mentionand "Inception" care este un fil cu adevarat psihologic si complicat dar in acelasi timp plin de actiune, suspans, si nu mai vorbesc de interpretarea lui DiCaprio.
|
Inception are o tentativa de psihologic dar nu e in nici un caz un film complicat...
Eraserhead , primul film al lui Lynch e un adevarat cosmar , un film venit din iad . Un film care te ingrozeste si vrei sa il opresti , dar nu poti pt ca te captiveaza si vrei sa ii vezi finalul. Dupa parerea mea e cel mai bun film al lui David Lynch. |
Originally Posted by SuToBo:
acum o citesc si eu... deocamdata nu m-a convins dar sunt abia la inceput si sper sa merite... :) multumesc de informatie... daca scap de obsesia asta... ei... cred ca o sa fiu cel mai fericit om de pe Pamant. >:) |
"Angel Heart"
|
|
Number 23 , Se7en , Premonition ,Meet Joe Black
|
Kafka (1991)
Barton Fink (1991) Vanilla Sky (2001) The Machinist (2004) Unknown (2006) |
The Sunset Limited (2011), cu Tommy Lee Jones si Samuel L. Jackson. Recomand tuturor.
|
One Flew Over the Cuckoo's Nest
Memento Requiem for a dream Shutter Island A clockwork orange Meet Joe Black Psycho Secret Window Insomnia The departed The prestige |
Originally Posted by Cmd93:
|
All times are GMT +2. The time now is 12:11. |