![]() |
Originally Posted by Gaandalf:
mon cher, eu, intr-adevar, sint cavaler (& i got the pedigree to prove it! :P ) - Cavalerul Veselei Figuri -, dar marx nu e decit un Shantzo Paiantza pe care l-a lasat mirtzoaga-n colbu drumului si care vine fugutza din urma sa-si prinda stapinul... :lol: |
asadar, re-promptez: maine, ora 17:00 in '80... asa ramane ?
|
Gee, asa devreme? :( Nu's poate dupa ora douazeciu'?
|
Originally Posted by Bubu:
nu, nu...e prea tarziu pt mine! :P nu stiu cum sa ajung acolo...imi explica si mie cineva? mersi. |
Originally Posted by Bubu:
nu-mi spune ca vii si tu? daca vii, sa stiu sa pregatesc bocancii. |
Originally Posted by ricutza:
Nu fi trista, te rog. Eu tin foarte mult la Cinemagia; o sa-mi dau toata silinta pentru brandul asta. Gloria |
Originally Posted by Nightwane:
Mda, acum depinde si cine mai bantuie pe forum. Si impactul s-ar putea sa fie fulminant, insa... nu in directia dorita. |
oh, don't mind me. just polishin' the boots.
|
Originally Posted by Gloria:
CineMagia inseamna ani de munca, pasiune si legaturi care se duc dincolo de forum... nu e doar un "brand". Daca gandesti asa, poti sa demisionezi de pe acum, ca nu ai nici o sansa in casa CineMagia... |
Originally Posted by ricutza:
Si, oricum, noi doi ne gäsim si la telefon. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
nici nu catadicsesc sa-ti scuip o replik... :sick:
|
se anunta o seara incendiara dragi spectatori si telespectatori.
|
don't hold yr bearth - eu nu mai zic riguros nimic, o sa-l las p tov marx sa beeeehaie singur!
|
deci, in pula mea, la cat e meetingu' ?
|
La faiv ä cloc.
Tot colo-sa. |
Hai ca ajung si eu.
|
ajung si eu 8)
|
Ajunsii (în ordinea mesei, venirii, etc.):
I.M.M. Gloria Raptor Gandaalf Ambra Blu Egon Nightwane Leonard Nae Obvious Airlight Jeleu Pitbull Notorious Lady Skar Stefan Silver Boy Cartman Alex Leo Serban Floydman Ricutza Emanuel |
eu cu gandalf si raptor am ajuns primii, varzarule.
|
All times are GMT +2. The time now is 07:08. |