![]() |
nu stiu exact, cuvant cu cuvant, replica - dar here goes:
"-Monica, eu te iubesc! Te-am iubit dintotdeauna. -Sã mori tu.." evident, california dreamin' daca stie cineva exact replica, va rog.. refresh. |
"-cat ai dat pe palarie?
-GRATIS, mama soacra!" Birlic, absolut savuros si adorabil; cu adevarat memorabil in Titanic Vals |
reproduc, nu stiu cu cata exactitate, dar sunt destul de aproape:
-Tata ce e aia acolo? -Dracu' stie baiete, dracu stie...... -Tata da aia de acolo de ce e asa? - Dracu' stie fiule, dracu stie.... -Tata, da.. (intervine maica-sa copilului) -Da mai copile mai, lasa-l pe taica-tau in pace mai.... (la care tatal) -Da ce ai femeie cu copilul? Lasa-l sa intrebe ca numa' asa invata.... (Radu Beligan....tatal copilului) |
Una din multele replici spumoase din "Terminus Paradis":
-Si tu cu ce te...? -Ospatarita. La Nea Gili Budesti... Si tu? -Absolvent de electronica. - :shock: :x Pfuiii!! Du-te dracului de golan!.. - :lol: Nu pasarica, sunt porcar, cresc porci. Pe bune. Se castiga bine. (! Secv. se termina cu un prim-plan al celor doi stand la masa si band in continuare vodka fara a-si mai spune vreun cuvant.) |
"Fu.ck USA, fu.ck NATO, fu.ck Bill Clinton si p-aia de la Bucuresti. , sta-i gara mea!!! (Razvan Vasilescu. Doiaru - "California Dreamin' (nesfârsit)"
|
Se scumpesc tigarile .... pu f****i Dumnezeu matii!!!
(George Visu , Visul lui Liviu) |
Bejane, unde e multiplicatorul? - Pistruiatul
|
UN BANDIT: - Un mic cadou din partea societätii Oastea Domnului, prezidatä de domnul Scortea! Doamnelor si domnilor, poftiti, luati! Domnul Scortea vä ureazä fericire!...
UN MAHALAGIU: - Astia comunisti, bä Achime! ;) Nu ca ai täi, cu propaganda. OARCA: - Lasä gura, bä... smecherie! :hmm: Ai breton sub nas? (Lustragiului): - Ce faci, dom'le, :w00t: scuipi pe...? : BANDITUL (în fundal): - ...prezidatä de domnul Scortea! Prezidatä de domnul Scortea! ("Cu mâinile curate") |
...si secventa urmätoare:
ALEXE: - Eu un lucru nu-nteleg... ROMAN: - Ce? ALEXE: - De ce-a fäcut Scortea asta? ROMAN: - Cum, de ce? Din bunätate sufleteascä. Imbraci o mahala de säraci si le spui: "de la domnul Scortea". Pe urmä, vine comisarul comunist si ia totul înapoi. Va sä zicä, asta fac comunistii: în loc sä ne dea, ne iau! Asta, mä bäiete, se cheamä manevrä politicä! ALEXE: - Nu-i prost Scortea. ROMAN: - Ce credeai, mäi Alexe, cä numai noi suntem destepti? |
de ce ti se par asa memorabile chestiile astea? :shock:
|
Päi... cä... le-am memorat. :huh:
...Nu? :? |
Aaahh .. pupatiash creeru` asta cu facultate. (Banica Senior) "Cel mai iubit dintre pamanteni"
Tot o minelara. (Jean Constantin) "B.D. intra in actiune" |
|
Nici nu va salut.Buna ziua! :)
Puiu Calinescu in B.D. in alerta |
Sa ne traiasca logodnicele... sa ne traiasca si.. Tonitza... Tabloul, unde-i tabloul? Nu-nteleg. Original, japonez... (Dem Radulescu in BD in alerta - parca!)
Mestere, daca n-are aplecare, rade-i niste palmi! (Ilarion Ciobanu in Ardelenii) Are dreptate! Afara e o duba. Si n-are crucea rosie pe ea! (Jean Constantin in Adio draga Nela) Ah... nu stiam ca doare asa! (Sergiulica) -Moment! Luati o octava. -De unde s-o iau? (Puiu, tot in BD) -Ce este un cos? -Un obiect de nuiele. (...) -El are doua parti: partea lemn... oasa, si partea fer... oasa. Deci sa recapitulam pe scurt: cosorul lui Moceanu a fost inventat de... -(in cor) Moceanu! -El are... -(in cor) doua parti. -Partea lemn... -(in cor)...oasa... -Si partea fer... -...oasa. -...oasa. -Asta e! (Cel mai iubit dintre pamanteni) |
Mai Limba, tie ti-a crescut nasu', ma... (revansa cre ca) (My personal all time favorite)
|
Una buna:
"Am cravata mea.. Sunt pioner, Ma mandresc cu ea, Sunt pioner!" Frate ce misto se mai facea de treaba asta... :lol: |
Originally Posted by Leonard:
"Al mai prost om din lume e americanu'" :lol: |
"Aduceti paine!" - Mos Costache pe patul de moarte in Felix si Otilia
|
- Irina... acum pot sä-ti spun adevärul... sînt membru al partidului comunist... :oops:
- Stefan...! :(( ("E pericoloso sporgersi") |
All times are GMT +2. The time now is 05:29. |