![]() |
Pregätiti-vä pentru întâlnire MIERCURI.
Am amânat-o pentru cä: - încä mai astept varianta de scenariu modificatä de Nae, ca sä introduc si noile lui idei; - sper ca pânä miercuri sä vorbesc cu Jay si sä vedem ce e cu garsoniera lui; dacä se poate folosi, si dacä se poate vizita acum ca sä vedem cu ochii-ne cum aratä, facem întâlnirea acolo; dacä nu, tot la Masa Creatorilor, sub auspicile tovaräsei babe care dä la clienti cu lista-n cap. E valabil si pentru NIGHTWANE! (Nu sä-i däm cu lista-n cap, ci sä-l reprimim cu bratele deschise în mameaua noasträ, acum cä s-a-ntors de la mare ROZ-BRONZAT - O.K., ti-am motivat si absentele!) |
la ce ora si unde k nu am inteles?
sunt si eu invitata? |
Da, iar locul si ora le anunt pânä disearä - cel târziu pânä mâine la prânz, în functie de unele räspunsuri ale oamenilor.
|
cred ca intalnirea de maine o voi salta...dupa 7 tre' sa fiu in alta parte
|
deci, spuneati voi acum ceva timp ca prezenta unui carcotas este utila si chiar necesara. deci, mi se permite sa intru in rol ? o sa fiu destul de transant, deci daca spuneti 'da', atunci sa nu va rasculati impotriva mea. ;)
|
Te asteptam. Aducem totusi furcile si topoarele. Just in case :) . Da-i un PM sau un mail lui Silver_boy sau Pitbull. Acum cred ca Pitbull lucreaza la varianta finala de scenariu. Poate are timp sa ti-o trimita inainte de intalnirea noastra ca sa iti poti da cu parerea pe ceva concret.
|
AZI, ORELE 19:00, întâlnire la Masa Creatorilor de la Terasa Creatorilor (adicä aia pe care o stiti). Pentru cine nu stie: terasa Mercur, Pasajul Victoriei, vizavi de Palatul Telefoanelor.
Este ULTIMA vedere acolo, cäci de luni avem sediu: garsoniera lui Jay, în spatele Mitropoliei. Vom celebra despärtirea de Terasa Creatorilor, cerându-i Ospätäbabei Uscate lista de bucate - toti pe rând, din cinci în cinci minute. Azi-noapte, fix când vorbeam cu Nae si-mi trimitea scenariul, mi-a picat netul si picat a rämas pânä acum. Abia acum am downloadat scenariul. Introduc contributiile lui Nae si vi-l trimit. |
well, it seems like my opinion won't make any difference now...
so do what you have to do... i wish you good luck but i'll just stay out of this... |
C-est' copil???
Un scenariu nu e NICIODATA bätut în cuie, el mereu creste, se miceste, se îmbunätäteste (chiar se înräutäteste uneori, când producätoru-i bou, sau cenzoru-i dulist). Asa cä bagä-te back in this si trimite-mi observatiile tale, iar dupä ce te auto-trimiti din nou la Bucuresti, join us si fiziceste! |
Nu stiu daca s-a discutat asta inca...dar daca acest serial o sa fie la tv...pe ce post o sa fie?
Si e un serial de comedie? |
Bunä dimineAAATA! :)
Cere, si ti se va da! Cautä, si vei gäsi! Intreaba, si... NU ti se va räspunde... ..pentru cäci... CITESTE TOPICUL SI VEI AFLA! |
Stiu ca s-a discutat pe celelalte pagini ale topicului...dar de ce sa nu amintesti pe fiecare pagina despre ce e vb, unde v-a fi difuzat, ce fel de serial e...etc.etc :w00t:
Pe ce post o sa fie am inteles ca pe Tvr 1 sau 2... serial de comedie...right? |
eu nu am putut veni la intalnirea aia de miercuri pt k sa anuntat prea tarziu. mai am vreao sansa?
ma intelegeti voi nu? :D |
@ pitbull
nu, pitbull, nu. ceea ce vroiam sa spun este ca daca m-as apuca sa va critic scenariul, rezultand sa-l fac arsice (pt ca merita, la fel ca milla), mie- sa nu va tai din elan... de aceea, zic doar atat: ca nu-mi place (deloc) si ca, din diplomatie (nu vreau sa risc sa ajung sa ma cert cu tine in nici un caz), prefer sa nu mai comentez. asadar, din proprie initiativa, nu ma implic in co-scenarizarea primului episod. daca vi-l accepta tvr-ul, as vrea, totusi, sa ma ocup de al doilea. |
Originally Posted by M0n0:
De ce sä nu amintesc IN FIECARE MESAJ "despre ce e vb, unde v-a fi difuzat, ce fel de serial e..."? Gata, îmi fac semnäturä din asta! :w00t: 1) Va (nu "v-a"!) fi difuzat pe postul care ni-l va cumpära. Deocamdatä, de la TVR avem semnale pozitive. 2) Va (tot nu "v-a"!) fi un serial umoristic, o comedie de situatii - un SITCOM în ADEVARATUL sens al cuvântului, cum scriau Molière, Labiche, Feydeau si altii, sau ca "Seinfeld" ori "Married, With Children" - NU ceea ce-a devenit, din päcate, sitcomul: o frectie la minima rezistentä a productiei si esteticii audiovizuale. |
Originally Posted by suzy:
Asa cä stai cu ochii pe noi ca pe butelie, si vino la urmätoarea întâlnire. Sper sä nu-mi mai cadä netul fix când trebuie s-o anunt. In caz cä mi-ai notat numärul de mobil si m-ai sunat, si nu ti-am räspuns, retine cä nu prea räspund la telefoane de la numere necunoscute. Dä-mi înainte un SMS si spune-mi cine esti, ca sä te trec în agendä. |
Originally Posted by notorious:
"Din elan nu-ti däm nimic, nu ni-l poti täia!" Dacä ai de fäcut critici atât de virulente, ne sunt cu atât mai NECESARE. SCRIE-MI-LE NEINTARZIAT! (Iar dacä te temi cä asta ne-ar face sä ne certäm, sorry da' esti tolo' - sau capso'!) Dacä vrei sä te ocupi de al doilea, de al treilea, de altul - cä vor fi multe - trebuie sä fii implicat de la început, mäcar prin opinii, pentru cä tot serialul e unitar. Astept e-mail-ul de rigoare. |
fisa clinica a zilei de miercuri :
scena cu IMM recitand din Shakespeare..an-to-lo-gi-ca a fost ce-a mai ...snuff intalnire L-am bocit pe Nae (caci am comis pacatul de a fi off-topic fara el) Nightwane (boierul) bronzat ca un amazon, sarea si piperul... si boia si curry-ul si usturoiul intalnirii ... Leonard, serios, discret, cu aerul lui prusac (avea cea mai practica si mai ordonata varianta a scriptului) Al nostru Ghitza jovial si ludic (singurul care are allways hartie si creion) Pitbull, responsabil cu ...totul (ce ne-am face fara el ???) Obvious-(plan apropiat cu toata "echipa" atarnand de picioarele ei aidoma lui Densu din Oldboy ) "Nu ne lasaaaaaaaa..ne ne lasaaaaaaaaaaaaa ....(ruga egoistilor:" Si dai Doamne ei ...lipsa de proiecte, ca sa nu ne paraseasca ..) Florentina (Maseuza) o intreaba Pitbull:"Ai mai jucat vreodata?" La care ea:" De 40 de ani tot joc" Raspuns mai briliant ca Mutu . Mon ami Adrienne si Silver_boy luand treptat forma sticlelor de tuborg . Ne-au lipsit (acut) Cinemania si Nae. Lester: ..and Jay ... Lester: ..and Cornel ... secvente scurte cu chelneritzele: (baba autocrata fixandu-ne cu ura, blonda 1 aducand beri pe care nu le-a comandat nimeni, blonda 2 turnandu-mi berea in pahar desi i-am spus cat am putut de respectuos" fa, eu nu beau cu pahar") ...and then I remember to relax, and stop trying to hold on to it, and then it flows through me like rain and I can't feel anything but gratitude for every single moment of my stupid little sitcom... (amused) ...You have no idea what I'm talking about, I'm sure. But don't worry... FADE TO BLACK. LESTER (V.O.) (CONT'D) You will someday...on a tv channel. |
Silver Mendez spoketh! :D :lol: :w00t:
|
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Pitbull:
oh wait...u are one... :P e scuza me for the mistake... :D |
All times are GMT +2. The time now is 11:23. |