Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   these are the days that never end (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86546)

europe_east 03 Jul 2005 19:52

:D regards recieved! well, there are ways and ways to get rid of your addictions... getting yourself all embarassed is one of them. :D
prieteni, scuzati de gluma, acum chiar tre' sa ma apuc de propriile trebi-- ca-s multe!!!-- si sa iau o pauza de cinemagia for a while. i'll be back!
oricum, puteti sa imi scrieti in continuare pe e-mail sau prin mp, voi citi si raspunde. a la prochaine! love ya all. no goodbyes pls.

KORBEN 03 Jul 2005 20:38

chill outu se termina p la 10.oo
plek pe jos spre casa
ajung pe la 14
vreau sa beau o cafea
sun p b. zice ca vine in ceva tinp
tel ma trezeste la 17.00
b care ajunge in 10 sa bea cafea
se bea cafea
plecam spre b
ore de discutii, vitamine luate cu wiskycola
dus, joc de carti
telefoane care incearca sa ma urneasca de la b dar nu am nici un chef sa plek
pan la rma injur de 23.45 plek
ploua
asta era gen ziua d piscina
mai culeg 3 omeni in drum
aflu ca am mergem intr un lok unde e a
ma revolt, a nu a stiut nciodata unde sa se antureze si unde nu
trebuie sa mergem in stuff
protestez, vreau sa cobor la web
sunt acuzat de anti-sociabilitate si snobism
merg pan la stuff ca sa le demonstrez ca e d tot kktu
evident ca e
senzatia de parada mdei din magazinele idm combinata cu amintirea unor afteruri petrecute in voodoo ma fac sa plec in mai putin de 3 minute
au taxi
web
apatie
vin gloriosii organizatori ai the social
care s-a amnat p motiv ca ploua si nici unu din staff nu sa gandit la acest eventual aspect
stau pan la 02.50
djul german trebuie sa intre d la trei dar numi doresc decat sa dorm

Alex Leo Serban 04 Jul 2005 10:55

i have a feeling: that korben wants this topic all to himself ;)

Gaandalf 04 Jul 2005 11:29

La masa stau si ma uit la unchiu care e la fel de pasiv ca si mine... Mireasa este in extaz si are de ce - numai ca eu nu am cu cine vorbi si singurele persoane apte sunt prea ocupate. Intru in rutina aceea in care mananc, beau si refuz politicos orice invitatie la dans. Ora 12 si inca nu am plecat. Un cacanar isi aprinde un trabuc si defileaza k o p.ula bleaga sa vada rudele ca el ie jmecher. Fantezii eroice cu fata de la masa de vis a vis. Ma gandesc la lounge. Este ora 1 si vertiginos ma indrept spre intrare. Vreau sa-l ascult pe Sandu dar aglomeratia ma scarbeste. Cateva fete se arunca in piscina. Dupa 10 minute incepe ploaia dupa nenumarate fulgere . Puhoiul! Prostia se imprastie si lounge-ul se goleste. Ma intorc la nunta. Toti stau, mananca tort si barfesc care mai de care. Plec acolo unde totu se incheie in jur de 8.
DORM.

MinRep 04 Jul 2005 19:33

wake up early...

bacul la romana... not too shabby...

mai facut ceva mate...

in rest, ma pregatesc pentru "Love and Death"... :D

these are boring days...

KORBEN 05 Jul 2005 02:33

@als
ca venii vorba de feelinguri, am senazatia ca uneori dai replici doar ca sa te afli in treaba (insert smiley of choice)

ogto 29 Jul 2005 12:22

ieri pe la 8 mi-au cazut cheile in lift si au cazut prin spatiul ala dintre lift si usa pana jos si nu mai puteam sa intru in casa deoarece parintii erau plecati si se intorc duminica iar alte chei nu exista. am petrecut o noapte la altcineva (unde n-am dormit) iar la 9 trebuia sa fiu undeva pt. un test la engleza (dupa o noapte nedormita). M-am dus ca sa aflu ca testul fusese mutat august 2, am mers inapoi, am dormit si la 13 am fost acasa ca sa-mi dea un domn de lifturi cheile inapoi.
sunt in casa. ura

'don't you just hate it when that happens...'

Airlight 05 Aug 2005 10:14

hi there

voiam doar sa va salut si sa va asigur ca n-am plecat AWOL.
am foarte multa treaba dar rasfoiesc cat pot de des asa-numitul forum.

bafta maxima in tot ce faceti

nume 07 Aug 2005 03:30

De 3 zile stau numa' beat. Am ajuns pe la Sinaia fara sa vreau .... in rest ... Angela merge mai departe ... :

"Ce se intampla de o vreme incoa' , nu stiu ce e, da' mi-am schimbat viata. Sunt si mai norocos, dar sunt si mai frumos. Eu nu ma laud ce va spun acum, dar femeile ma opresc in drum "ah ce bine te porti, ah ce bine arati !!!"

Alex Leo Serban 07 Aug 2005 08:21

Originally Posted by nume:

De 3 zile stau numa' beat.

STAY that way!

nume 08 Aug 2005 00:16

Stau ca-mi place. Beau zi de zi de fericire ! ;)

Gaandalf 08 Aug 2005 06:27

ca tot suntem la capitolu "beau de nu mai pot" - fusei la CANCI PARADE - baut de pe la orele 16:00 si la 3 noaptea incepu sa ploua ... si s-a cam spart totul si LEOARCÃ si PNEUMONIE scrie pe mine - prea multe detalii nu mai dau - Raoul rocked the house & optik's got sum thick ass glasses ...
chocapic!

nume 08 Aug 2005 10:36

Originally Posted by Gaandalf:

optik's got sum thick ass glasses ...
chocapic!

optik asta mi se pare varza.

Alex Leo Serban 08 Aug 2005 11:15

Stau ca-mi place. Beau zi de zi de fericire ! ;)

afirmatia asta mi se pare paradoxala.

n-am auzit pe nimeni sa bea zi de zi 'de fericire': cei care beau la ocazii fericite (o nunta, un copil, un botez...) nu o fac la modul cotidian, ci punctual; numai amarashtenii beau zi de zi, la greu, sa uite de necazuri :D
in plus, cind bolduiesti (= subliniezi) cu atita ostentatie sintagma 'de fericire', e clar ca there's smth rotten ;)

dar, la drept vorbind, nu stiu de ce pun pe tapet problema lu baiatu de baiat de buftea: i couldn't care less.

Gaandalf 08 Aug 2005 12:34

Originally Posted by Gaandalf:

optik's got sum thick ass glasses ...
chocapic!

optik asta mi se pare varza.

l-am ascultat doar de 2 ori pana acum ... mi-a placut ... nu extra dar a mers ... ca om nu-l cunosc asa ca nu ma bag ...

Cinemania 08 Aug 2005 12:46

Originally Posted by "Alex Leo Serban
n-am auzit pe nimeni sa bea [i
:

zi de zi[/i] 'de fericire': cei care beau la ocazii fericite (o nunta, un copil, un botez...) nu o fac la modul cotidian, ci punctual; numai amarashtenii beau zi de zi, la greu, sa uite de necazuri :D
in plus, cind bolduiesti (= subliniezi) cu atita ostentatie sintagma 'de fericire', e clar ca there's smth rotten ;)

afla ca unii beau si de fericire...de intra Steaua in grupele CL, praf ma fac...uite asa de amaraciune, pardon, pentru a sarbatori vreo cateva zile cu amicii

nume 08 Aug 2005 17:43

Quote:

[n-am auzit pe nimeni sa bea zi de zi 'de fericire': cei care beau la ocazii fericite (o nunta, un copil, un botez...) nu o fac la modul cotidian, ci punctual; numai amarashtenii beau zi de zi, la greu, sa uite de necazuri :D

Homosexualule, eu beau zi de zi de fericire, ca-mi merge bine. Comentariul tau mi se pare de prost gust. Fraierii beau la nunti si botezuri. Daca am o placere in viata ... e sa beau luni, cand husenii sunt la munca, pe naveta etc. Azi am lichidat stocu' de premiat dintr-o bodega. The night is young !

BeNnY 08 Aug 2005 19:39

Homosexualule

Prostia e atunci cand ii spui unui om 'homosexualule' ca insulta.

nume 08 Aug 2005 19:41

Adevarul e ca e un titlu' de merit. Hai sa fim toti, sa ne unim ca fratii sa ne mancam ..... !!!

BeNnY 08 Aug 2005 19:49

Ma voi repeta cu obstinatie:

Prostia e atunci cand ii spui unui om 'homosexualule' ca insulta.

Si titlu e fara apostrof.

All times are GMT +2. The time now is 20:31.