![]() |
:D regards recieved! well, there are ways and ways to get rid of your addictions... getting yourself all embarassed is one of them. :D
prieteni, scuzati de gluma, acum chiar tre' sa ma apuc de propriile trebi-- ca-s multe!!!-- si sa iau o pauza de cinemagia for a while. i'll be back! oricum, puteti sa imi scrieti in continuare pe e-mail sau prin mp, voi citi si raspunde. a la prochaine! love ya all. no goodbyes pls. |
chill outu se termina p la 10.oo
plek pe jos spre casa ajung pe la 14 vreau sa beau o cafea sun p b. zice ca vine in ceva tinp tel ma trezeste la 17.00 b care ajunge in 10 sa bea cafea se bea cafea plecam spre b ore de discutii, vitamine luate cu wiskycola dus, joc de carti telefoane care incearca sa ma urneasca de la b dar nu am nici un chef sa plek pan la rma injur de 23.45 plek ploua asta era gen ziua d piscina mai culeg 3 omeni in drum aflu ca am mergem intr un lok unde e a ma revolt, a nu a stiut nciodata unde sa se antureze si unde nu trebuie sa mergem in stuff protestez, vreau sa cobor la web sunt acuzat de anti-sociabilitate si snobism merg pan la stuff ca sa le demonstrez ca e d tot kktu evident ca e senzatia de parada mdei din magazinele idm combinata cu amintirea unor afteruri petrecute in voodoo ma fac sa plec in mai putin de 3 minute au taxi web apatie vin gloriosii organizatori ai the social care s-a amnat p motiv ca ploua si nici unu din staff nu sa gandit la acest eventual aspect stau pan la 02.50 djul german trebuie sa intre d la trei dar numi doresc decat sa dorm |
i have a feeling: that korben wants this topic all to himself ;)
|
La masa stau si ma uit la unchiu care e la fel de pasiv ca si mine... Mireasa este in extaz si are de ce - numai ca eu nu am cu cine vorbi si singurele persoane apte sunt prea ocupate. Intru in rutina aceea in care mananc, beau si refuz politicos orice invitatie la dans. Ora 12 si inca nu am plecat. Un cacanar isi aprinde un trabuc si defileaza k o p.ula bleaga sa vada rudele ca el ie jmecher. Fantezii eroice cu fata de la masa de vis a vis. Ma gandesc la lounge. Este ora 1 si vertiginos ma indrept spre intrare. Vreau sa-l ascult pe Sandu dar aglomeratia ma scarbeste. Cateva fete se arunca in piscina. Dupa 10 minute incepe ploaia dupa nenumarate fulgere . Puhoiul! Prostia se imprastie si lounge-ul se goleste. Ma intorc la nunta. Toti stau, mananca tort si barfesc care mai de care. Plec acolo unde totu se incheie in jur de 8.
DORM. |
wake up early...
bacul la romana... not too shabby... mai facut ceva mate... in rest, ma pregatesc pentru "Love and Death"... :D these are boring days... |
@als
ca venii vorba de feelinguri, am senazatia ca uneori dai replici doar ca sa te afli in treaba (insert smiley of choice) |
ieri pe la 8 mi-au cazut cheile in lift si au cazut prin spatiul ala dintre lift si usa pana jos si nu mai puteam sa intru in casa deoarece parintii erau plecati si se intorc duminica iar alte chei nu exista. am petrecut o noapte la altcineva (unde n-am dormit) iar la 9 trebuia sa fiu undeva pt. un test la engleza (dupa o noapte nedormita). M-am dus ca sa aflu ca testul fusese mutat august 2, am mers inapoi, am dormit si la 13 am fost acasa ca sa-mi dea un domn de lifturi cheile inapoi.
sunt in casa. ura 'don't you just hate it when that happens...' |
hi there
voiam doar sa va salut si sa va asigur ca n-am plecat AWOL. am foarte multa treaba dar rasfoiesc cat pot de des asa-numitul forum. bafta maxima in tot ce faceti |
De 3 zile stau numa' beat. Am ajuns pe la Sinaia fara sa vreau .... in rest ... Angela merge mai departe ... :
"Ce se intampla de o vreme incoa' , nu stiu ce e, da' mi-am schimbat viata. Sunt si mai norocos, dar sunt si mai frumos. Eu nu ma laud ce va spun acum, dar femeile ma opresc in drum "ah ce bine te porti, ah ce bine arati !!!" |
Originally Posted by nume:
STAY that way! |
Stau ca-mi place. Beau zi de zi de fericire ! ;)
|
ca tot suntem la capitolu "beau de nu mai pot" - fusei la CANCI PARADE - baut de pe la orele 16:00 si la 3 noaptea incepu sa ploua ... si s-a cam spart totul si LEOARCĂ si PNEUMONIE scrie pe mine - prea multe detalii nu mai dau - Raoul rocked the house & optik's got sum thick ass glasses ...
chocapic! |
Originally Posted by Gaandalf:
|
afirmatia asta mi se pare paradoxala. n-am auzit pe nimeni sa bea zi de zi 'de fericire': cei care beau la ocazii fericite (o nunta, un copil, un botez...) nu o fac la modul cotidian, ci punctual; numai amarashtenii beau zi de zi, la greu, sa uite de necazuri :D in plus, cind bolduiesti (= subliniezi) cu atita ostentatie sintagma 'de fericire', e clar ca there's smth rotten ;) dar, la drept vorbind, nu stiu de ce pun pe tapet problema lu baiatu de baiat de buftea: i couldn't care less. |
|
Originally Posted by "Alex Leo Serban
n-am auzit pe nimeni sa bea [i:
afla ca unii beau si de fericire...de intra Steaua in grupele CL, praf ma fac...uite asa de amaraciune, pardon, pentru a sarbatori vreo cateva zile cu amicii |
Quote:
|
Prostia e atunci cand ii spui unui om 'homosexualule' ca insulta. |
Adevarul e ca e un titlu' de merit. Hai sa fim toti, sa ne unim ca fratii sa ne mancam ..... !!!
|
Ma voi repeta cu obstinatie:
Prostia e atunci cand ii spui unui om 'homosexualule' ca insulta. Si titlu e fara apostrof. |
All times are GMT +2. The time now is 20:31. |