![]() |
animatia de exceptie a lu' Jiri Trnka - The Hand (recomand, desi nu stiu daca se gaseste pe undeva)
|
:D haha lham gasit
|
Finaluri de film kickass mi se par cele care sunt construite pe o alegere facuta de un personaj. Le prefer oricand celor de suspans/thriller cu dezvaluiri la sfarsit.
Daca mesajul fimului e plasat in final, atunci aproape sigur avem un final reusit. Oricum, cateva finaluri remarcabile care imi vin in minte acum: * Casablanca * Oldboy * Zbor deasupra unui cuib de cuci * Memento * The Others * Truman Show |
Final Fantasy VII - Advent Children ... - FENOM enal!
|
Man on fire si Ultimul samurai...greu iti stapanesti lacrimile :(( doua filme bune mai ales ultimul samurai
|
Doua finaluri bune de film mi s-au parut
Skeleton Key the evil breed:legend os Samhain sa vedeti finalurile ca va apuca rasul...macar nu ii happy end :lol: |
reconsidered.
dear wendy und das Leben ist eine Baustelle. |
dear wendy oricand, oricat. cu tot cu intreg restul filmului.cruzimea von trier la apogeu.
|
irreversible. O propozitie care motiveaza un film.
Dogville |
aaltra... de fapt tot filmul e
|
Dintre ultimele vazute:
Finalu de la Dirty Little Things (nu chiar ultimele secunde, care sunt jucate foarte bine, scena e un pic manipulativa, dar fie) + melodia de dupa final Fucking Amal (chiar ultima scena, cea cu laptele) Un final care m-a dezamagit ar fi cel al lui The Dreamers pentru ca nimic nu se schimba in fond si asta mi se pare inacceptabil. |
Dr. Strangelove... sublim
|
Spunea cineva aici despre finalurile din filmele lui M. Night Shyamalan si as aminti si eu cateva din filmele acestuia, care m-au impresionat: The Sixth Sense (un film de genul romanelor lui Rebreanu, de tip cerc, care se incheie cu continuarea fazei de inceput), apoi Unbreakable. Ambele filme au finaluri ravasitoare (mai ales The Sixth Sense). Ar mai fi si filmul Signs, cu Mel Gibson si Joaquinn Phoenix.
Mi-a placut si finalul de la Pay It Forward. Nici acum, desi am vazut filmul de vreo zece ori, nu inteleg de ce s-a ales varianta ca Trevor sa moara. Este ca un fel de Mesterul Manole: ca ceva sa-ti iasa bine, trebuie musai sa faci un sacrificiu (personal sau pe altcineva drag). Chestia asta cu sacrificiul personajului principal (sau a celui care da savoare filmului) nu mi se pare deloc «cool», deoarece trezeste sentimente confuze. Pe mine unul finalul de la acest film ma face sa plang. Om la 34 de ani, ce ziceti?!!! Iar pe final (ca sa nu o mai lungesc), finalul de la Hide and Seek. Nu este deloc un happy-end si parca nu este ceea ce ma asteptam sa fie. Am auzit ca filmul pe DVD (in varianta SUA) are 4 ending-uri diferite de cel din original, iar varianta pe DVD in Romania are doar 2 ending-uri. Chiar ca vreau sa cumpar filmul original, sa ma conving. ;) ;) |
H (2002, korea)
scena finala pe plaja, asasinul hipnotic tocmai isi lichidase ultima victima, ajung cei doi detectivi la el, duce arma la tampla si vrea sa se sinucida; partnerul detectiv: "stai, don't do it we'll sort it out.."; asasinul lasa arma jos; partnera (Yum Jung-ah), no word: PAC-PAC! 8) hollywud sux! |
"Lolita" (1962)
|
.#Trei negrii furau carbuni noaptea#. eu nu l-am vazut, ca am adormit pe la jua'mte, dar mi l-a povestit bunicu'
|
shawshank redemption
oldboy gangs of new york forrest gump man on fire (pt cantecul 'una palabra') true romance |
the usual suspects - anytime!
dar si sunset boulevard (las ca nici inceputul nu e de lepadat...) some like it hot psycho zabriskie point ET starea lucrurilor (wenders) brazil irreversible vau e vem (ultimul monteiro, iesit post mortem; un ochi imens care priveste fix timp de cca 5 min...) |
munich.
|
All times are GMT +2. The time now is 11:57. |