Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   In suturi!!! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85829)

Gaandalf 10 Mar 2005 20:03

nume is ok with me

BeNnY 10 Mar 2005 20:09

Si yo i-am zis ok. Ramane de vazut daca o sa se schimbe ceva sau nu.

Pitbull 10 Mar 2005 20:13

Ce sä se mai schimbe, cä cicä l-au excomunicat pe viatä?

Longshot 10 Mar 2005 20:35

nu e treaba mea dar...e cam drastic totusi nu? adica a mai avut o suspendare de cateva zile (ceea ce mai multi au avut, din ce am citit) si apoi direct ban de ip? e adevarat ca a pissed off multi useri dar totusi, like, auch man.

Sm�agol-Gollum 10 Mar 2005 21:06

de cand nu mai este nume parca e mai liniste si pace pe aici....

Nae 10 Mar 2005 21:55

si e trist fara nume.
te intreb emi, nu poti sa explici ce a facut nume asa de interzis ca sa-l ban-ati pe viata? hai, pune cartiile pe masa, si zi-ne dece l-ai dat afara pe nume, pentru ca toata treaba asta e puturoasa rau, si iti pune sub semnul intrebarii toata competenta si 'justitia' de pe cinemagia.
sigur, nici eu nu am fost de acord cu cateva din atacuriile la persoana ale lui nume, dar asa un ban nu m-i se pare fair. daca vrei sa faci ceva impotriva mp-uriilor offensive, atunci fa si tu o optiune la mp de 'block sender', asa cum este peste tot unde ai un account... doar tu esti moderator, si trebuie sa stii destul IT ca sa reusesti sa faci asta.
si mai sunt si alte optiuni...

BeNnY 10 Mar 2005 21:57

Din cate am inteles i se va ridica banul permanent lui nume pentru ca trebuia sa-si ceara scuze de la mine & Gandalf (ca ne-a resetat parolele) si s-a rezolvat problema.

Nae 10 Mar 2005 22:05

LOL... cum a reusit nume sa faca asta? adica il stiu destul de bine, si stiu ce computerist de kkt este. habar n-are ce-i aia hack-uiala... asa ca daca a reusit asa ceva, inseamna ca aveti niste parole usor de ghicit... hehehe.
totusi, numai pentru chestia asta nu m-i se pare normal sa fie ban-at. e gresit, pentru ca parola exista pentru fiecare, si daca unu' e prost si isi pune o parola de kkt, e vina lui... nume just made a joke out of it... si presupun ca acuma rade mult...
propun ca 'management-ul cinemagia' sa mai lucrez un pic la 'regulile' alea de forum...
p.s. si eu stiu parola la 3 useri... where's the problem? hehehehe

Jay 10 Mar 2005 23:28

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

de cand nu mai este nume parca e mai liniste si pace pe aici....

I don't like peace and quiet.... si faza cu bannatul pe viata e aiurea... eu zic sa mergem acasa la nume si sa-i tragem o mama de bataie... si apoi la ALS... sa-l invatam sa-si puna parole pe PC... si apoi la Ambra sa-l intrebam ce mai face... si pe la Benny cu un buchet a la Iarta-ma de la Gaandalf... si apoi veniti toti la mine si ne punem in cap... with sex(I know some hookers), drugs and "rock and roll"(electro suna mai bine)....
hai ... pace? 8)

Nae 10 Mar 2005 23:31

Jay my friend... imi place cum gandesti.
pace tuturor..... :D

BeNnY 10 Mar 2005 23:31

Originally Posted by Nae:

LOL... cum a reusit nume sa faca asta? adica il stiu destul de bine, si stiu ce computerist de kkt este. habar n-are ce-i aia hack-uiala... asa ca daca a reusit asa ceva, inseamna ca aveti niste parole usor de ghicit... hehehe.
totusi, numai pentru chestia asta nu m-i se pare normal sa fie ban-at. e gresit, pentru ca parola exista pentru fiecare, si daca unu' e prost si isi pune o parola de kkt, e vina lui... nume just made a joke out of it... si presupun ca acuma rade mult...
propun ca 'management-ul cinemagia' sa mai lucrez un pic la 'regulile' alea de forum...
p.s. si eu stiu parola la 3 useri... where's the problem? hehehehe

Nu trebuia decat sa incerce sa se logheze pe userul meu si daca baga parola gresita il intreaba daca nu cumva a uitat parola si daca apesi pe butonas imi trimite mie mail sa-mi zica ca mi-a fost resetata parola.

Gaandalf 10 Mar 2005 23:33

Originally Posted by Jay:

si pe la Benny cu un buchet a la Iarta-ma de la Gaandalf...

the f.uck iz dat suppozed 2 mean ?

Nae 10 Mar 2005 23:34

mare kkt... am crezut ca a reusit sa o ghiciasca, asa cum am facut-o eu.
... pai daca a fost numai atat, atunci chiar chestia cu ban-atul pe viata este o mizerie.

Jay 10 Mar 2005 23:36

a joke... hahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah aha
sau ceva de genul... hai nu fi scrontos... think Christmas... ca vezi cum e afara

Gaandalf 10 Mar 2005 23:40

more for stupid and less for funny ... ;)

omule: la mine e cald afara ... ma uit pe geam si vad Constelatia lui Orion ... la voi canta colindele ... nu la mine.

Nae 10 Mar 2005 23:48

da gaandalf, la tine canta pelicanii... nu?
ma bucur ca la tine e cald, insa la mine inca mai ninge afara, si nu pot sa spun ca exista vrun semn ca se va schimba vremea in viitorul apropiat... i'm waiting for new-years-eve' here... craciunul a fost ieri.

Jay 10 Mar 2005 23:49

Originally Posted by Gaandalf:

more for stupid and less for funny ... ;)

nu vroiam sa te fac sa razi.... mersi ca m-ai facut prost... e un lucru maret venind de la tine... plecaciune

P.S. la noi superninge

Nae 10 Mar 2005 23:57

cand vine primavara? stie careva? .. m-am saturat de iarna.

Jay 10 Mar 2005 23:58

dupa 15 martie... go spring... go summertime

Gaandalf 11 Mar 2005 00:00

the weather guys say it will be warm in the following period ...
sper sa se incalzeasca pana de 1 Mai. :?

All times are GMT +2. The time now is 10:31.