![]() |
Originally Posted by Gaandalf:
Poate ai vazut tu alt film sau poate ai vazut ep.300. In primul episod 301, Kate,Jack si Sawyer sunt in captivitate in orasul nou de pe insula iar Jack are o tentativa de evadare nereusita. Episodul il are in prin plan pe Jack sunt redate flessuri din trecutul lui,despartirea si divortul de sotie care isi gaseste fericirea alaturi de altcineva si intrebarea obsedanta ,,cine e tipul?'' In 302 protagonisti sunt Sun si Jin, care impreuna cu Sayid incearca sa-i gaseasca pe cei trei dar barca cu care faceau cautarea este capturata de ceilalti.In acest episod Sawyer o saruta pe Kate. In primele 5 episoade Kate va alege intre Jack si Sawyer,e un sezon care se bazeaza pe iubire. Producatorii au declarat ca in total vor fi 7 sezoane. |
Originally Posted by qwerty:
ai dreptate ... caz in care situatia se prezinta de cacat. recapitularea la 302 cu ce s-a intamplat in 301 este un jeg. :sick: o sa ma uit pana la capat ca am o problema cu curiozitatea, i'm naturally inquisitive. :D |
|
7 sezoane ? esti sigur ? maiculita, sper sa nu se transforme intr-un soi de Dallas. Eu sint mort dupa acest serial dar cred ca ar trebui sa se termine dupa acest sezon (sau ma rog, dupa inca unul...)
Ce e bun nu dureaza mult :) Acum despre ep 302 : f simpatica Kate la tirnacop imbracata in rochia aceea suava...Poate ar trebui sa-i dea si lui Sawyer una... Inca o intrebare : de unde a gasit Kate capsuni ? |
Originally Posted by pildit:
"she tastes like strawberies" ai luat traducerea in ro... ce ai facut ? oh doamne! :shock: |
Se vor da primele 6 episoade, dupa care urmeaza o pauza pana in februarie, iar dupa aia se va difuza in fiecare saptamana un episod nou (17 ep. mai exact).
301-A Tale of Two Cities-04.10.2006 302-The Glass Ballerina 11.10.2006 303-Further Instructions 18.10.2006 304-Every Man For Himself 25.10.2006 305-The Cost of Living 1.11.2006 |
|
6 episoade pana in noiembrie + 17 episoade incepand cu februarie 2007.Sezonul 3 are 23 de episoade. |
Care-i problema ta Gandalf ?
she tastes like strawberies - capsuni, da ? |
Sunt foarte multe mistere din sezonul 1 si 2 care au fost abandonate si nu vad cum o sa explice tot pentru ca au abordat simultan prea multe directii ca s-au ratacit pana si scenaristii printre ele, iar acum in loc de raspunsuri se deschid iarasi noi intrebari in speranta ca cele vechi vor fi uitate.
Unele chestii nu vad cum pot fi explicate rezonabil. Sau rezonabil de plauzibil. De ce a deviat avionul?Pana acum am crezut ca din cauza ca Desmond nu a apasat butonul la timp dar acum vad ca avionul se afla deja deasupra insulei in momentul cutremurului iar in primul episod se spune ca au avut defectiuni si au deviat 1000 de mile. Ben a zis ca a trait pe insula toata viata si e implicit sef sau unul dintre cei mai mari de pe insula. Cum de nu stie Ben de existenta iahtului daca exact unu din subalterni vroia sa plece de pe insula cu acesta ??Si de ce aveau nevoie de iaht, ca inteleg ca naufragiatii s-ar fi invartit in cerc. Cred ca nici The Others nu pot pleca de pe insula cu toate ca au contact cu lumea,cineva le trimite provizii si cate o caseta ca sa stie si ei ce evenimente au mai avut loc,cine a mai murit cine a mai castigat campionatul.Vad ca vor sa-l ademeneasca pe Jack cu aceasta caseta.Daca sunt asa tari de ce mai au nevoie de Jack? Jack a hotarat sa intrebe daca fosta sotie e fericita, cu toate ca atunci putea afla cine era cel care i-a furat-o. ,,The Others" nu au oferit nicio dovada ca ei nu sunt the bad guys. Ba dimpotriva. La fiecare cateva episoade apare unul care spune: "We're not the bad guys Jack." Ce s-a intamplat cu tipii aia care erau la pol? |
Intr-adevar, multe mistere...material destul pentru multe episoade..
Cu avionul - s-ar putea sa gresesc, dar uite cum vad eu lucrurile : Din cauza ca Desmond nu a apasat butonul, campul electromagnetic din jurul insulei a luat-o razna si a facut ca avionul sa se prabuseasca. De ce era avionul in jurul insulei atunci ? habar n-am.. intimplare ? |
Da cam multe coincidente, avionul se afla la locul potrivit.Scenaristi au uitat treaba cu fumul si cu numerele iar acum ne baga pe gat alte mistere.Ai vazut ce dosar avea Jack?Mai ceva ca la securitate,avea acolo toata viata lui + autopsia lu taicasu.Oricum in 2 sezoane nu am aflat mare lucru si stau si ma intrebam cam cat poate sa o tina un serial cu cativa oameni care naufragiaza pe o insula si am gasit si raspunsul foarte mult daca ai un scenariu bun.Am ajuns la concluzia ca serialul se scrie din mers si inca nu stiu nici scenaristii cum o sa fie maine.
|
Asta numesc talent - sa tii cu sufletul la gura oamenii chiar dupa 50 de episoade :)
Buna treaba, JJ ABrams si restul... Sfatul meu este insa sa nu o lungiti exagerat de mult |
de fapt Sawyer a gasit kapshuna :D |
si mai ramane problema lui Hugo si a fostei colege de la spital...daca tii minte, cand el voia sa sara de pe stanca, ea l-a oprit si a tinut-o sus si tare ca ei doi nu se cunosc deloc, desi... |
Originally Posted by Cinemania:
|
Originally Posted by Cinemania:
De parca ar fi singura chestie lasata in coada de peste. |
Kate a mincat capsuni la micul dejun romantic de pe malul marii (cu Ben Linus aka Henry Gale ).
|
Inca un mister rezolvat. |
de parca n-aveau unde sa creasca...insula aia nu e Cernobil |
All times are GMT +2. The time now is 13:12. |