Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Let's come together...adica meeting Cinemagia (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85659)

notorious 13 Jan 2005 19:57

Originally Posted by Ambra Blu:

In afara de EgoN si tocumarian cu care venisem si cu care ma intilnesc si in alte imprejurari mai putin festive, la intilnire am mai vorbit cu emanuel - business stuff, KORBEN - nu prea am inteles ce voia si Jay, despre muzici si faze. In rest, m-am plictishit ingrozitor. Cum ar zice cintecul: nowadays everybody wanna talk like they got something to say, but nothing comes out when they move their lips, just a bunch of gibberish. Pe viitor o sa zic pas la intilnirile de matineu.

pai io ce sa-ti fac daca nu ti-ai adus si alte muieri pe care sa le impresionezi cu fitze intelectuale ?

Nightwane 13 Jan 2005 20:00

Originally Posted by notorious:

pai io ce sa-ti fac daca nu ti-ai adus si alte muieri pe care sa le impresionezi cu fitze intelectuale ?

:lol: :lol: :lol: Mister Cruise!!! NAUGHTY! Bashini culte si fitze intelectuale :sick:

Jay 13 Jan 2005 20:40

Mda... scuze Notorius... dar cu tine am mai discutat... Oricum eu zic sa-ti faci curaj si sa te duci sa vb cu Gorzo.. eu as vorbi cu el, dar nu am ce... :lol:

Ambra Blu 14 Jan 2005 11:09

Nu trebuie sa te ataci acum ca nu te-am bagat atunci in seama. Pur si simplu nu te vedeam si nu imi sareai in ochi si atunci cind ai deschis gura, vezi cintecul de mai sus. Insinuind insa ca EgoN si tocumarian ar fi muieri, ma sesizez eu si spun ca la cita pula ar putea baga aia in tine, te-ai simti insarcinata.

tocumarian 14 Jan 2005 11:17

Vrea cineva ceva? Notorius? Vrei sa ne intalnim in parc sa spargem seminte?

notorious 14 Jan 2005 11:32

Originally Posted by Ambra Blu:

Nu trebuie sa te ataci acum ca nu te-am bagat atunci in seama. Pur si simplu nu te vedeam si nu imi sareai in ochi si atunci cind ai deschis gura, vezi cintecul de mai sus. Insinuind insa ca EgoN si tocumarian ar fi muieri, ma sesizez eu si spun ca la cita p*** ar putea baga aia in tine, te-ai simti insarcinata.

hai, ambra, eu n-am nimic cu tine, dar pur & simplu mananci ce nu treb'e. e clar ca la intalnirea cinemagia nici nu te-ai sinchisit sa vorbesti cu 'gloata'. doar stateai izolata intr-un colt asteptand sa fii satisfacuta. si pe urma zici ca n-aveai cu cine sa vorbesti.

constatam doar.

notorious 14 Jan 2005 11:59

Originally Posted by Jay:

Mda... scuze Notorius... dar cu tine am mai discutat... Oricum eu zic sa-ti faci curaj si sa te duci sa vb cu Gorzo.. eu as vorbi cu el, dar nu am ce...

am discutat marti - ne-am intalnit eu, leonard, carmen, alti doi care nu stiu ce vroiau, o tipa care se uita la mine ca la un limbric (a fost funny !)... si fireste andrei gorzo. si KORBEN, care a plecat cam repede.

tipu' e cel mai de modest / pasionat cinefil pe care l-am intalnit. se vede ca n-are sarcasmul / ironia necrutatoare a lui ALS sau a multor cinemagisti (probabil este unul din motivele pt care nu intra pe forum). am discutat despre ALS, eastwood (aici gorzo a monopolizat discutia), critica de film, cativa mari regizori + un ex-equo special - ambra blu vs KORBEN.

a fost super, cea mai aprinsa discutioe cinefila la care am luat parte, dar dupa cateva ore am obosit !

KORBEN 14 Jan 2005 14:46

1 un ex-equo special - ambra blu vs KORBEN.

2a fost super, cea mai aprinsa discutioe cinefila la care am luat parte, dar dupa cateva ore am obosit !

1????????????????????????????
2evident ca dupa cateva ore de vorbit dsp mine oricine ar obosi

marx 14 Jan 2005 15:43

Originally Posted by tocumarian:

Ce e puisor, esti dispus sa matur cu tine?

tocumarian 14 Jan 2005 15:59

Originally Posted by marx:

Zii, ca vad ca arzi de nerabdare.

marx 14 Jan 2005 16:13

Zii, ca vad ca arzi de nerabdare.

Ooo,esti cu muschiuletzi pe tine prin nord-vest ca plopistii indurerati!?

PS: crezi ca daca ai stat langa ambraburica te-ai molipsit si cu arme-idei fluorescente?

nume 14 Jan 2005 16:38

@tocumarian
la intalnire nu te-am auzit scotand un singur cuvant, nici macar in grupul tau :hmm:

Ambra Blu 14 Jan 2005 17:32

hai, ambra, eu n-am nimic cu tine, dar pur & simplu mananci ce nu treb'e. e clar ca la intalnirea cinemagia nici nu te-ai sinchisit sa vorbesti cu 'gloata'. doar stateai izolata intr-un colt asteptand sa fii satisfacuta. si pe urma zici ca n-aveai cu cine sa vorbesti.

constatam doar.

Faza se intimpla ca eu am venit la intilnire ca era EgoN curios sa cunoasca forumistii cei voinici. Crede-ma, cind chiar vreau sa vorbesc si sa beau, am oamenii mei. Voi sinteti decor, no offense. Nici eu n-am nimic cu tine/ voi.

notorious 14 Jan 2005 19:23

Originally Posted by KORBEN:

1????????????????????????????
2evident ca dupa cateva ore de vorbit dsp mine oricine ar obosi

toata lumea crede in tine, KORBEN, cam despre asta discutaram. asta era bottom-line-ul.

astept sa scrii in cinemagia.

notorious 14 Jan 2005 19:26

Originally Posted by marx:

tocumarian a scris:

ce te supara, marx ? ce-ai cu tocumarian ? :?

KORBEN 16 Jan 2005 23:00

ce e tocumarian?

KORBEN 16 Jan 2005 23:01

da. si eu astept sa scriu la rev

Ambra Blu 17 Jan 2005 09:11

Originally Posted by KORBEN:

ce e tocumarian?

Ce glume de ca-cat ai in tine. E tipul ala care statea in stinga mea, atunci cind imi enuntai tu pompos teoria ta machiavelica de buzunar.

notorious 17 Jan 2005 09:48

credeam ca tocumarian nu intra pe forum. asa zise 'stanga' lui ambra blu.

Ambra Blu 17 Jan 2005 12:50

Credeai prost. Verifica-i postarile.

All times are GMT +2. The time now is 16:59.