![]() |
Originally Posted by Mala Portugal:
|
zi draga de deep-throating.. faci asa ceva? sau bukkake? daca da...da-mi un pm.
|
Originally Posted by herbert:
Cu care fesa ai gindit-o pe asta? Marcu sau herbert? Linisti nu are plural. Liniste, da. Asta una. Legat de identitatea pe care ti-o tot scuturi flasc - nu ca ai fi mare brinza - ai fi curios sa vezi cite iti poate spune un IP de calculator. |
Originally Posted by Nightwane:
Ti-a dat mai un pm? Stie ce e un pm?? |
Originally Posted by Ambra Blu:
aproape ca te uitasem, ambigenule... ai ajuns si tu - grafoman si frustrat cum esti (toate editurile si redactiile ti-au aruncat pana acum manuscrisele in cap...) - sa poti sa verifici/controlezi si tu ceva... vad ca incepi sa crezi ca poti santaja lumea. visul tau mediocru a fost sa te asezi la pupitru si sa afli IP-urile utilizatorilor. ar trebui sa le multumim cu totii moderatorilor de la Cinemagia, care au lasat un asemenea personaj - mediocru, razbunator - sa intre in viscerele site-ului. un site care, printre altele, garanteaza anonimatul. si care-i problema ta?... (alte nume cu care pot semna sunt: GOGOL. Azazelo, Marcel, Ilarion, Kiara - personajele cartilor mele) stiu ca ai feeling pentru miasme, dar aici se discuta civilizat. de ce te-ai bagat? nu e nimic de papat. nici macar rahat. eu te trimit pe (in) pm. pt mine deocamdata nu existi. |
Originally Posted by Nightwane:
|
Looooooooooooooooooooooooool.
Ma indoi ca chiar nu stie ce e deep throat. (bukkake sa mai zicem) |
Asta e dovada ca joaca teatru , draga te-ai dat in fapt la faza asta, ai impins exagerarea aparentei tale lipse de cunostiinte prea departe. Continuand asa risti sa te demasti. ;)
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Originally Posted by nume:
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
|
|
Hai sa-ti bagi tu limba-n ma-ta. Pe linga faptul ca nu m-ai uitat - hence inhibarea ta ante portas (la portile Iconoclastului si Clasicului, I mean) - te temi acum ca identitatile tale de imprumut - shit, era sa zic cacat - au fost deconspirate. Nu de alta, dar tu erai cel care se batea cu pula peste gura ca herbert nu e acelasi cu marcur. Mi-as fi pus mintea la contributie mai mult sa iti azvirl un mesaj dar acum, ca stiu ce animal haladuieste sub numele tau, mi se pare ca nu imi meriti efortul, doar dispretul. Dispretul pe care il ai pentru cacat atunci cind te chinuiesti sa il eviti, dar pe care, eventually, esti obligat sa calci. |
mai fasolini, te sufoci in propria putoare.
esti destul de rudimentar ca sa intelegi lucruri mai complicate. te las sa discuti cu irene, daca, bineinteles, este ea mai ingaduitoare. |
Nu-ti mai rupe ruju-n pula satisfacind necunoscutii. Spuneai ca nu exist. De ce-mi mai raspunzi, atunci? Vorbesti cu omnia visibilia et invisibilia? Auzi voci, ciortane?
|
oh, cat ma bucur, ne intoarcem la 'normalitate'...
no offence Emanuel, dar are un 'moderator' voie sa scrie in felul asta... nu ar trebuii el sa fie acela de la care sa invatam ceva... niste reguli, macar cele de putare... nu stiu, poate n-am inteles eu ceva... |
|
cum trebuie 'sa fie invers' draga? mai explica.... si oricum nu trebuie sa fi trista... cam asa e pe aici, si cei doi domni de mai sus se cunosc bine de tot... ambra oricum are voie sa scrie astfel de lucruri, el e 'moderator', si asa ca e un fel de rege sau gott-kaiser pe cinemagia... herbert insa o face din orgoliu, si cred ca are si el dreptate... totusi exosta si mp... acolo ar fi mai usor, si tu nu ai mai fi trista... asa ca hai baieti, n-o intristati pe irene. ce-ti mai fac buzele? si pana la urma... te-ai lamurit unde e cinema studio? daca da, atunci nu stiu dece sa mai discutam p-aici... |
Originally Posted by Ambra Blu:
|
Originally Posted by Nae:
Am impresia ca tu vrei s-o inveti cum e cu deep throatu' ![]() |
All times are GMT +2. The time now is 19:31. |