Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Monologuri... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85514)

ogto 11 Feb 2005 22:15

Hai sa monolog-ez si eu putintel. Poate am talent la vorbit singur:

"intru in casa si ma descalt. Arunc geaca pe jos si ma duc la baie, repede, si ma pis ca nu mai pot de la cat pepsi am baut. Scuip putintel in chiuveta pt. ca am un gust nasol in gura care probabil mi se trage de la tot kkt-ul din jur. Ma rastorn cu fundu pe scaun si ma loghez pe Ym ca sa vad ce mai fac tristii mei ne-com-patrioti. Iar in final, dupa ce torn un pahar de pepsi, pun vh1 in fundal, scot bluza din pantaloni si ma loghez... pe CINEMAGIA. Ma uit sumar la topicuri, citesc selectiv ce arata mai interesant, raspund la cativa idioti, ocazional mai primesc si un mp. Cand termin acest ritual, aproape efectuat mecanic, ma deloghez... Si ma duc si plang in colt, si ma duc sa arunc cu pietre in tigani... Si ma gandesc: "bai, cred ca am uitat mobilu la scoala. Bag pula, poate l-a furat femeie de servici, maine o fut-n gura..."

Teh End

WOw... Monolagtul e mai trist decat credeam. Pitty anyone who does it.

Ambra Blu 11 Feb 2005 22:45

Originally Posted by europe_east:

N-am zis ca Maia a salvat Patimile, ... Actiunea ajunge in Constanta daca nu ma insel. Whatever. :)

Apropo de Constanta, eu am citit o carte: 'La pescuit cu unchiul Virgil'.

Alex Leo Serban 12 Feb 2005 10:17

pt europe_east: da, cred ca la constanta, totusi... dar vorba noastra: whatever :P
& btw: daca mel ar fi vrut sa salveze filmul cu "patimile lui jch" (eu i-am pus titlu: "miel de paste"), ar fi trebuit sa plaseze actiunea in portul constanta & sa-l aiba pe basescool in kip de "savage messiah" ;)

nume 12 Feb 2005 13:31

Nu prea ti-a iesit glumitza.

Mala Portugal 14 Feb 2005 09:55

Originally Posted by Alex Leo Serban:

ar fi trebuit sa plaseze actiunea in portul constanta & sa-l aiba pe basescool in kip de "savage messiah" ;)

Cineva ti-a preluat ideea si a transformat-o in cosmar. Am vazut-o la stiri, doua zile la rand :shock:

Alex Leo Serban 14 Feb 2005 10:05

how CUM??

eu nu stiu nimic - sint far from c-ta & all that jazz...

Mala Portugal 14 Feb 2005 13:09

Imparatul Sergiu a avut un vis. A doua zi a dat sfoara in tara cum ca il vrea pe Base in urmatorul lui film. :shock:

Alex Leo Serban 14 Feb 2005 14:59

NU POT SA CRED!

e banc, or what?? :?

ce nu-nteleg e ca - desi nea sergiu era-n aceeasi barca cu tov. ilici, iar dinsul (tov. i adica) priceput la ape & mecanica fluidelor - nu l-a luat in nici un film de-al sau pina la expirarea mandatului...

but then again, eu am spus deja ca base - as opposed to tov. i sau tov. nastase - are mutra de film! ;)

Leonard 14 Feb 2005 15:46

poate doreste sa faca un documentar-replica la fahrenheitul lui moore, cu base in loc de bush

Airlight 14 Feb 2005 15:52

Originally Posted by Alex Leo Serban:

NU POT SA CRED!

e banc, or what?? :?

ce nu-nteleg e ca - desi nea sergiu era-n aceeasi barca cu tov. ilici, iar dinsul (tov. i adica) priceput la ape & mecanica fluidelor - nu l-a luat in nici un film de-al sau pina la expirarea mandatului...

but then again, eu am spus deja ca base - as opposed to tov. i sau tov. nastase - are mutra de film! ;)

Nu e banc, mon.

Opusul cu pricina e cica deja in lucru la mpp (??) si dl. Nicolaescu face acum partea up-to-date din tripticul lui cu revolutia. Are deja ok pe cast la Dinescu (Mircea) si :) Ion Iliescu - asa a declarat pe post SN ...

Daca voi nu l-ati oprit cand se putea, noua o sa ne fie mult mai greu astazi..

nume 14 Feb 2005 15:58

Originally Posted by Airlight:

Daca voi nu l-ati oprit cand se putea, noua o sa ne fie mult mai greu astazi..

O sa-l opreasca mama natura, e cu un picior in groapa. Prevad ca nu va mai finaliza nimic, sau va iesi post - morten, ca la Kubrick.

Airlight 14 Feb 2005 16:20

Coane, era zglobiu la tv, ala; ragusit si zglobiu cum il stim. de unde probabil si ideile generoase.

Look at it this way: Reagan a fost intai un actor prost, apoi un bun presedinte. Ce tre' sa faca nea Basescu ca sa devina presedinte bun ? (fill in the blanks)

De cativa ani incoace, Statul Roman e unul dintre cei mai prosti producatori de film de care am auzit vreodata. Si argumentele sunt la nivel de bun-simt, nu de rating.

nume 14 Feb 2005 16:42

Recitind sectiuni mai vechi ale forumului :

Originally Posted by cineva:

Hai ca raspund eu pentru ei.
Sa jucam ruleta romaneasca!
Calculam un onorariu de regie de 4% dintr-un buget care, daca filmul a fost finantat de CNC, e minimum 300.000 de coco. Obtinem 12.000 de para. Acum un bilet de cinema sa zicem ca e 1,5 para si, pentru a acoperi ce 12.000, trebuie sa avem 8000 de intrari.
Buuun, ia sa vedem:
Ce lume vesela... 1.603
Dupa-amiaza unui tortionar - 3.397
Binecuvantata fii, inchisoare - 5.328
Noro - 6.841
In fiecare zi Dumnezeu ne saruta pe gura - 1.964
Razboi in bucatarie - 194 (o suta nouazeci si patru)

No comment.

emanuel 17 Feb 2005 15:23

Pentru insuletele de pe forum de ieri, sterse de mine:
Keyzer Soze - 3 zile ban (prima abatere de la regulament)
Ambra Blu - 7 zile ban (a doua abatere de la regulament).

KORBEN 18 Feb 2005 10:23

Originally Posted by emanuel:

Pentru insuletele de pe forum de ieri, sterse de mine:
Keyzer Soze - 3 zile ban (prima abatere de la regulament)
Ambra Blu - 7 zile ban (a doua abatere de la regulament).

unde si cu ce ocazie?

BeNnY 18 Feb 2005 12:51

Aici, acum 2 zile.

KEYSER 18 Feb 2005 13:42

Originally Posted by emanuel:

Pentru insuletele de pe forum

de cand ne banati, bei, pentru insulete?
altfel, mi-a placut inelul de azi-dimineata. argint sau gablont? :D

emanuel 18 Feb 2005 13:50

Originally Posted by KEYSER:

de cand ne banati, bei, pentru insulete?
altfel, mi-a placut inelul de azi-dimineata. argint sau gablont? :D

De mult.
Si cu aceasta ocazie, ban si clonelor.

PS Argint. :)

keyzer soze 26 Feb 2005 19:12

la monologuri nu se discuta, nu? nu se raspunde, nu se comenteaza. puteti sa trageti o tigara, sa va scobiti in nas, sa va scarpinati in cur, dar cu gura inchisa.

keyzer soze 29 May 2005 14:18

1000
In cinstea acestui numar mult prea rotund inchin o grasa de cotnari, trantesc basca de pamant si va salut din mers. La botul sticlei se vor aseza, in ordine aleatoare, numitii Cherryblossom, Europe East, Serghei, Bogie, West, Egon, Kaspar Hauser, Alex Leo Serban, Jay, Obvious, MinRep, Korben, Pitbull, Airlight, Longshot... si toti cei pe care am ajuns sa-i simpatizez in sejurul meu cine-forumistic. See you on the other side!
Acesta este ultimul meu post pe cinemagia.

All times are GMT +2. The time now is 04:03.