Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai jegos film al anului (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85510)

WraIth 03 Jan 2005 12:56

"dodgeball" - foarte de kkt
hate it

KORBEN 03 Jan 2005 16:35

Originally Posted by nume:

1) DODGEBALL :sick: :sick: :sick:
Cum de nu l-ati introdus aici ? Nu l-ati vazut ? Daca nu, e de inteles. Trebuie sa fii un pic cu capul ...
2) Orient, cu parere de rau asta e film, fata de 1)
Categoria "lasa-ne".

nume :sick: :sick: :sick:

nume 03 Jan 2005 21:32

Poate data viitoare faci efortul de a si articula ceva ... asa de amorul artei.

KORBEN 04 Jan 2005 00:08

@nume
desi nu sunt vreun amorez si gasesc ca ceva aflat in coma & cangrena (sau s-o zice gangrena?), adikatele 80% din "arta" nu merita efortul, voi argumenta:
nu stiu daca nu posezi sau pur si simplu nu-ti folosesti capacitatea de judeca de la intentie la rezultat
pentru ca orient expresu se vrea un film elegant si inteligent si melancolic, ba chiar (e d`a dreptu penibil) "un film ro d oscar" !!!!
si de fapt este o mare flatulatie (aka basina) obosita, artificiala si execrabil filmata
on the other hand, dodgeball este o comedie fara pretentii, o insiruire de clisee sarjate
poti s-o vezi ca pe un simplu umor grosier sau ca pe o critica la adresa comediilor "usurele"
cele trei :sick: ti le meriti pt simplul fapt ca ai preferat, snoband cu candoare, rostirea d polistiren si gravitatea unor personaje d cauciuc unui umor grosier(daca presupunem ca nu este cinism devastator), da sanatos
banuiesc ca sunt si alti delicati care n-au percutat la dodgeball, dar pana la a prefera orient expresu e o caler foarte lunga (pe ogor)

nume 04 Jan 2005 03:32

De acord cu tine Korben, dar Dodgeball ma va urmari o perioda. E clar, trebuie sa vad mai multe filme proaste, sunt un delicat.

Cred ca e clar cat de mult il "iubesc" pe sergiu, sunt cel mai mare fan al lui. :sick:

In ceea ce priveste filmele proaste, fac o "cura" puternica zilele astea. In seara asta Duplex. A fost magnific.

corinka 10 Jan 2005 15:42

Ah! Mi-am mai amintit un film jegos rau de tot: 50 first dates! ORIBIL!

nume 11 Jan 2005 02:04

@ korben, cand se numara voturile ? Sau aici nu avem top, ca dincolo ?

zizi 11 Jan 2005 02:06

s-au numarat. deja. vezi pagina precedenta. ;)

Longshot 11 Jan 2005 07:38

cel mai prost film care l-am vazut recent a fost Hobgoblins din cadrul unui episod din Mistery Science Theatre 3000.
alea filme proaste nu ce vb voi pe aici.
pai duplex si dodgeball sunt adevarate palme d'or-uri pe langa alea.

Longshot 11 Jan 2005 07:40

k sa raspund insa si la intreb care e cel mai prost film care l-am vazut, aparut anul trecut, tre sa zic van helsing.a fost pur si simplu groaznic.
noroc ca am avut invitatii la premiera si nu am platit pt el ca o luam razna.

Gaandalf 14 Jan 2005 14:50

Originally Posted by Gaandalf:

Cel mai jegos film ... al anului ... OCEAN'S 12 ... :sick: am inebunit la el ... cine dracu l-a laudat era un bou.

i take it all back ....
sa vedetzi Seed of Chucky ... :sick: jeg e putzin spus. SHIT ... and loads of it! :sick:

Cinemania 15 Jan 2005 00:22

am vazut doar trailer-ul de la Seed of Chucky si nici nu vreau sa ma gandesc la chinurile care ma vor astepta utandu-ma la film...si mai joaca si Jennifer Tiiiiihiiihiiihiihiillyiiiii in el
ultimul film care a fost un test de enduranta pt mine se numeste Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd - mi-au trebuit vreo 6 reprize ca sa-l vad pana la capat...bleah :sick:

Gaandalf 16 Jan 2005 14:06

Originally Posted by Cinemania:

am vazut doar trailer-ul de la Seed of Chucky si nici nu vreau sa ma gandesc la chinurile care ma vor astepta utandu-ma la film...si mai joaca si Jennifer Tiiiiihiiihiiihiihiillyiiiii in el
ultimul film care a fost un test de enduranta pt mine se numeste Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd - mi-au trebuit vreo 6 reprize ca sa-l vad pana la capat...bleah :sick:

eu sunt in sesiune akum ... shi in sesiune vad orice numai sa vad shi sa nu invatz ... sesiunea trecuta am vazut shi eu Harry Potter shi Camera Secretelor ... shi mi s-a parut acceptabil ... :lol:

WraIth 16 Jan 2005 15:59

acceptabil, dar mi s-a parut mai bleg fatza de celelalte...poate ca ma simtema plictisit cand l-am vazut,sau nush...

Cinemania 17 Jan 2005 01:50

Originally Posted by Gaandalf:

Originally Posted by Cinemania:

eu sunt in sesiune akum ... shi in sesiune vad orice numai sa vad shi sa nu invatz ... sesiunea trecuta am vazut shi eu Harry Potter shi Camera Secretelor ... shi mi s-a parut acceptabil ... :lol:

cam asa e...daca ar fi sa aleg intre invatat si Seed of Chucky, as alege filmul :D

bafta la examene, btw

Silent Bob 18 Jan 2005 18:38

Catwoman - mult mai prost decat toate celelalte "de gen"
13 Going on 30 - penibil
Troy
or
King Arthur I just can`t decide which one...

Longshot 18 Jan 2005 18:42

hai acuma nu exagera.troy sau king arthur.astea au fost eforturi ok ale anului asta.
nu ar treb sa consideri infect daca pur si simplu nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor.

M_olecula 19 Jan 2005 23:16

Originally Posted by Longshot:

hai acuma nu exagera.troy sau king arthur.astea au fost eforturi ok ale anului asta.
nu ar treb sa consideri infect daca pur si simplu nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor.

oooo... grav , King Arthur a fost si este Foarte Infect !

Redy 22 Jan 2005 20:41

Am vazut ca aici sunt niste persoane care considera LOTR o porcarie de film ! Sunte-ti penibili cei care credetia sa ceva .

Kill Bill a fost o MIZERIE de film . Cativa litri de vopsea rosie , niste unghiuri interesante si atat.

LOTR e film realizat dupa un proiect ce a durat 10 ani. Pt realizarea filmului a necesitat imaginatie si multa munca pt a scoate un film cu adevarat extraordinar.

Kill Bill cred ca e cea mai mare mizerie dintre filmele "la moda".Sabii,buzdugane,chinezari,arte martiale si gata film.

Nici un film care a aparut sau o sa apara nu se poate compara cu LOTR. Cine considera ca e o mizerie e dus cu pluta rau de tot. Poate unora nu le place genu` , asta e altceva ,dar sa il pui in topu` celor mai proaste filme e penibil.

nume 22 Jan 2005 20:47

Vezi ca despre LOTR se scrie la fanatic, sectia fani.

All times are GMT +2. The time now is 18:02.