![]() |
"dodgeball" - foarte de kkt
hate it |
Originally Posted by nume:
nume :sick: :sick: :sick: |
Poate data viitoare faci efortul de a si articula ceva ... asa de amorul artei.
|
@nume
desi nu sunt vreun amorez si gasesc ca ceva aflat in coma & cangrena (sau s-o zice gangrena?), adikatele 80% din "arta" nu merita efortul, voi argumenta: nu stiu daca nu posezi sau pur si simplu nu-ti folosesti capacitatea de judeca de la intentie la rezultat pentru ca orient expresu se vrea un film elegant si inteligent si melancolic, ba chiar (e d`a dreptu penibil) "un film ro d oscar" !!!! si de fapt este o mare flatulatie (aka basina) obosita, artificiala si execrabil filmata on the other hand, dodgeball este o comedie fara pretentii, o insiruire de clisee sarjate poti s-o vezi ca pe un simplu umor grosier sau ca pe o critica la adresa comediilor "usurele" cele trei :sick: ti le meriti pt simplul fapt ca ai preferat, snoband cu candoare, rostirea d polistiren si gravitatea unor personaje d cauciuc unui umor grosier(daca presupunem ca nu este cinism devastator), da sanatos banuiesc ca sunt si alti delicati care n-au percutat la dodgeball, dar pana la a prefera orient expresu e o caler foarte lunga (pe ogor) |
De acord cu tine Korben, dar Dodgeball ma va urmari o perioda. E clar, trebuie sa vad mai multe filme proaste, sunt un delicat.
Cred ca e clar cat de mult il "iubesc" pe sergiu, sunt cel mai mare fan al lui. :sick: In ceea ce priveste filmele proaste, fac o "cura" puternica zilele astea. In seara asta Duplex. A fost magnific. |
Ah! Mi-am mai amintit un film jegos rau de tot: 50 first dates! ORIBIL!
|
@ korben, cand se numara voturile ? Sau aici nu avem top, ca dincolo ?
|
s-au numarat. deja. vezi pagina precedenta. ;)
|
cel mai prost film care l-am vazut recent a fost Hobgoblins din cadrul unui episod din Mistery Science Theatre 3000.
alea filme proaste nu ce vb voi pe aici. pai duplex si dodgeball sunt adevarate palme d'or-uri pe langa alea. |
k sa raspund insa si la intreb care e cel mai prost film care l-am vazut, aparut anul trecut, tre sa zic van helsing.a fost pur si simplu groaznic.
noroc ca am avut invitatii la premiera si nu am platit pt el ca o luam razna. |
Originally Posted by Gaandalf:
sa vedetzi Seed of Chucky ... :sick: jeg e putzin spus. SHIT ... and loads of it! :sick: |
am vazut doar trailer-ul de la Seed of Chucky si nici nu vreau sa ma gandesc la chinurile care ma vor astepta utandu-ma la film...si mai joaca si Jennifer Tiiiiihiiihiiihiihiillyiiiii in el
ultimul film care a fost un test de enduranta pt mine se numeste Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd - mi-au trebuit vreo 6 reprize ca sa-l vad pana la capat...bleah :sick: |
Originally Posted by Cinemania:
|
acceptabil, dar mi s-a parut mai bleg fatza de celelalte...poate ca ma simtema plictisit cand l-am vazut,sau nush...
|
Originally Posted by Gaandalf:
cam asa e...daca ar fi sa aleg intre invatat si Seed of Chucky, as alege filmul :D bafta la examene, btw |
Catwoman - mult mai prost decat toate celelalte "de gen"
13 Going on 30 - penibil Troy or King Arthur I just can`t decide which one... |
hai acuma nu exagera.troy sau king arthur.astea au fost eforturi ok ale anului asta.
nu ar treb sa consideri infect daca pur si simplu nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. |
Originally Posted by Longshot:
oooo... grav , King Arthur a fost si este Foarte Infect ! |
Am vazut ca aici sunt niste persoane care considera LOTR o porcarie de film ! Sunte-ti penibili cei care credetia sa ceva .
Kill Bill a fost o MIZERIE de film . Cativa litri de vopsea rosie , niste unghiuri interesante si atat. LOTR e film realizat dupa un proiect ce a durat 10 ani. Pt realizarea filmului a necesitat imaginatie si multa munca pt a scoate un film cu adevarat extraordinar. Kill Bill cred ca e cea mai mare mizerie dintre filmele "la moda".Sabii,buzdugane,chinezari,arte martiale si gata film. Nici un film care a aparut sau o sa apara nu se poate compara cu LOTR. Cine considera ca e o mizerie e dus cu pluta rau de tot. Poate unora nu le place genu` , asta e altceva ,dar sa il pui in topu` celor mai proaste filme e penibil. |
Vezi ca despre LOTR se scrie la fanatic, sectia fani.
|
All times are GMT +2. The time now is 18:02. |