Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Mesaje sterse din ordinul lui Ambra Blu? ... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85441)

ricutza 06 Dec 2004 00:02

Originally Posted by europe_east:

Ricutza, lasa-ma te rog sa explic ce s-a intamplat, ca sa nu ziceti cu totii aici ca sunt nerezonabila. Un mesaj al meu a fost sters fara nici o explicatie, absolut nimeni nu a explicat nimic. La cate divagatii s-au facut pe aici, de ce este numai mesajul meu sters? Si mesajul meu era doar un mesaj scurt si in care ziceam ca exprimarea cu "dobitoci" e pur si simplu aiurea. Am venit aici sa vorbesc despre filme. Nu cred ca am vorbit despre altceva. Daca insa va uitati chiar acum la Clasic, la subiectul "subtitlu" sunt inca nenumarate mesaje care bat campii, incluzandu-l pe cel al moderatorului.

Si inca o remarca: Ambra Blu a devenit moderator chiar a doua zi dupa aceasta discutie (coincidenta?) la o sectiune despre care a vorbit cat a putut de rau tot timpul. Vezi subiecte precum Bergman, etc. Mie nu mi se pare ok, dar in fine, se pare ca el are respectul vostru, si probabil pe buna dreptate. Pe de alta parte consider ca un moderator drastic ar trebui sa explice pe undeva regulile pe care le aplica, asa ca sa stim si noi. Asta-i tot. Aceasta pagina este intr-adevar deprimanta prin ce contine si imi pare rau ca am fost cea care s-o incep.

intr-adevar n-am fost aici cand s-a intamplat incidentul cu pricina deci nu am foarte multe detalii...
stiu ca AB poate parea drastic, dar in momentul asta lucrurile pe forum au scapat mult de sub control...a fost aiurea ca a inceput cu tine (mai ales ca eu cred ca trebuia sa inceapa cu el), pe de alta parte insa, asta e mai putin important...conteaza cum se vor desfasura discutiile de acum incolo...iar daca tu o sa raspunzi la subiect, nu o sa-ti stearga nimeni nici un mesaj...asta ti-o garantez eu!

Mala Portugal 06 Dec 2004 00:51

europe_east fata are 'un punct' . Asculta sfatul ricutzei - spaima constitutiei ;)

europe_east 06 Dec 2004 01:10

Multumesc de raspunsuri, sa stiti ca apreciez. Si apreciez si faptul ca cineva isi ia si niste raspunderi pe aici. Ok, am sa 'iau' sfaturile astea. Si fac eu si ceaiul. :)

cherryblossom 06 Dec 2004 08:33

europe_east si ricutza sunteti copile... ca mai dispare un mesaj, doua care nu au legatura cu subiectul mai inteleg, dar sa dispara un topic intreg chiar nu inteleg... ma refer la topicul despre Rainer Werner Fassbinder, a stat o vreme la iconoclast, apoi la clasic, dar acum nu-l mai vad pe nicaieri... AB are ceva de zis? i-a scapat mana pe delete din greseala? sau "din greseala"?

Ambra Blu 06 Dec 2004 10:11

Originally Posted by cherryblossom:

topicul despre Rainer Werner Fassbinder, a stat o vreme la iconoclast, apoi la clasic, dar acum nu-l mai vad pe nicaieri... AB are ceva de zis? i-a scapat mana pe delete din greseala? sau "din greseala"?

Nu, cu intentie.
PS: Ricutza, nu mai baga mina in foc ca nu mai sterg eu topicuri. Nu de alta, dar simt ca vorbesti in numele meu, iar vocile noastre nu seamana defel.

Ambra Blu 06 Dec 2004 10:17

Pe de alta parte consider ca un moderator drastic ar trebui sa explice pe undeva regulile pe care le aplica, asa ca sa stim si noi. Asta-i tot.

Sint explicate cit de clar se poate printr-un sticky la fiecare sectiune moderata de mine. Mai pe litere de atit nu pot sa v-o spun. Insa cutia mea cu pm-uri va sta la dispozitie pentru reclamatii si lacrimatii, mai ales ca o voce ma intreba mai devreme de ce a disparut nu stiu ce topic. Sfat gratuit in legatura cu democratia participativa: daca va uniti vocile intr-o galerie - gen "(Privitorii in) Alb-Negru", poate si reusiti sa miscati ceva.

cherryblossom 06 Dec 2004 13:32

Originally Posted by Ambra Blu:

... AB are ceva de zis? i-a scapat mana pe delete din greseala? sau "din greseala"?

Nu, cu intentie. [/quote]

pai spune care a fost intentia, ca sa pricep si eu... si nu era nici reclamatie, nici lacrimatie, era pur si simplu o intrebare la care poti sa raspunzi sau nu, aproape ca nu conteaza...

PS: si nu ne mai invita la pm, ca nu e cazul...

ogto 06 Dec 2004 13:46

Originally Posted by Mala Portugal:

Originally Posted by ogto:

Nu, eu zic ca e urina... prea mult se pisa lumea pe forumu asta si cam pute.

Eu cred ca forumurile n-au miros

Mda, ma rog. Nu e miros, e atmosfera care sugereaza creierului mirosul de urina. Cert e ca ceva nu miroase bine... :sleep:

nume 06 Dec 2004 14:58

Pe de alta parte consider ca un moderator drastic ar trebui sa explice pe undeva regulile pe care le aplica, asa ca sa stim si noi. Asta-i tot.

Sfat gratuit in legatura cu democratia participativa: daca va uniti vocile intr-o galerie - gen "(Privitorii in) Alb-Negru", poate si reusiti sa miscati ceva.

wtf , cam are dreptate ....

europe_east 06 Dec 2004 16:52

Sint explicate cit de clar se poate printr-un sticky la fiecare sectiune moderata de mine. Mai pe litere de atit nu pot sa v-o spun. Insa cutia mea cu pm-uri va sta la dispozitie pentru reclamatii si lacrimatii, mai ales ca o voce ma intreba mai devreme de ce a disparut nu stiu ce topic.

Regulile astea au aparut acolo abia (mult) dupa ce mesajul meu a fost sters. Am trimis un pm lui Emanuel in aceeasi zi. No answer whatsoever. Mesajele tale in care ne spuneai: sa se faca o data sectiunea aia de ca*** (la care acum esti moderator) au fost sterse? Cred ca ar trebui. Cineva a obiectat si la subtitlul sectiunii de Clasic. Vreun raspuns? "Cine va plescai.... va iesi din sala in ordina numerelor de pe tricou". Cum ziceam, probabil lumea aici te stie bine si de-asta te respecta, dar cum sa zic, mie genul asta de limbaj mi se pare, in context, agresiv si batjocoritor si am probleme cu ideea de a trimite pm-uri cuiva care ma insulta.

KORBEN 06 Dec 2004 23:29

indeed

Ambra Blu 07 Dec 2004 21:12

Cum ziceam, probabil lumea aici te stie bine si de-asta te respecta, dar cum sa zic, mie genul asta de limbaj mi se pare, in context, agresiv si batjocoritor si am probleme cu ideea de a trimite pm-uri cuiva care ma insulta.

Daca gindeati in 24 fps, va dadeati seama ca invitatia mea de a-mi scrie pm-uri era ironica. Si nu inteleg ce atita galagie cu sectiunile: v-am zis clar ca ramine cum am stabilit. Nu va mai fringeti miinile, ca mie mi se rupe pula.

Mala Portugal 07 Dec 2004 22:22

Si mie mi se rupe doar ca la mine e mai putin stanjenitor :?

Ambra Blu 07 Dec 2004 22:45

Nu inteleg.
Apa, ce?

Mala Portugal 08 Dec 2004 00:00

Neu , apa e inchisa

Ambra Blu 08 Dec 2004 00:08

Whatever.

BeNnY 13 Dec 2004 13:41

Eu cred ca Ambra Blu a abordat o politica Cheala adica de genul (cum a spus chiar CHELOO INSUSI ): "toti cei care o ard aiurea pe forum dispar. imi rezerv dreptul sa sterg orice subiect deplasat sau nefondat. nu vreau sa vad nici subiecte care lovesc in alte trupe de rap iar daca dati muie cuiva tre sa existe o motivatie reala. numai bine"

KORBEN 14 Dec 2004 21:23

de obieci auzi "numai (de) bine" doar in sistemele inchise si totalitare
acolo unde opozitia si pluralismul parerilor nici nu sunt in vreun dictionar

All times are GMT +2. The time now is 19:45.