![]() |
"pai, tu te-ai uitat la rezultate ?... sau poate ca nu suntem noi un esantion asa reprezentativ... "
_________________ Cu siguranta ca nu sunteti un esantion reprezentativ.Tara nu sta pe cinemagia, iar accesul la internet e o necunoscuta pt. majoritatea.... |
oricum nu cred ca are vreo importanta ce scriem noi aici... adica, toti care mai umbla asa pe cinemagia sau prin internet stau la oras... restu', adica peste 70 % din populatia romaniei sunt tarani si stau la tara... fara internet si fara 'informare' (tvr 1&2 nu numesc informare, personal...)... si astia sunt cei care voteaza, si a caror vot conteaza... noi aberam numai si ne pierdem timpul...
salut. |
corect nae. cand dracu sunt alegerile astea, ca sa stiu in saptamana aia sa-mi scot televizorul din priza.
|
Originally Posted by Nae:
De fapt.. 55% la sate... |
:w00t: :D :w00t:
s-a remarcat reclama lu' basescu??? hehehe... poate ca threadu' asta chiar a fost citit de cineva. dar chiar asa, aici se investesc banii pentru campanie? |
da, basescu peste tot. castiga base si facem ordine in tara, inclusiv pe CineMagia.
|
Eu doar ma bucur ca am scapat de pop-upurile alea cu viermisori. :sick:
|
bah, sincer, daca basescu da legea aia cu transporturile in comun cu program non-stop, eu il votez ! :D
|
Aflandu-ma in trecere printr-un anumit oras constat stupefiat ca niste fatuce de mana I-a imbracate in Mos Neculas lipeau de zor afisuri. Am crezut ca anul asta a venit mai repede mosul si tare m-am bucurat, dar oricum nu am plecat cu mana goala ci m-am ales cu o plasa in care era un fular alb si o caciulitza rosie cu un porumbel frumos pe ea in interiorul unei inimioare de toata frumusetea.
O sa-i scriu lu' Mos Becali sa-mi aduca un Jeep pana la alegeri. Daca imi aduce inseamna ca e un mos care se tine de promisiuni... Daca nu, de o mai prind pe fatuca care mi-a dat cadoul o rapesc si ii trimit lu' tata Gigi un covor frumos cu "Rapirea din serai" la care o strabunica de a mea ii zicea Cai Verzi pe pereti... |
Originally Posted by herbert:
|
io il votez pe basescu ptr k i-a proimis-o lu' Radu Mazare ... dk Basescu este ales Radu Mazare se refugiaza in Cuba shi ne va elibera de dictatura lui Mazare cu Mafia legala, taxa de protectzie shi asha toata tzara nu va trebui sa mai plateasca 30.000 lei intrarea in statziunea Mamaia.
|
...sau uite,mai bine asa-daca tot ziceai ca pleci de pe forum,un mic cadou din partea mea ;) :
http://venus.walagata.com/w/raptor888/rbasescu.jpg |
Originally Posted by raptor:
Oh, very nice... On the other hand: interesanta ideea de a pune reclame electorale cu "base" (si) pe CineMagia... frumos... :? Ma refer la chestia cu "Va chem la ...evolutie"! :w00t: |
@ Raptor, misto fotografia :D , chestia aia care tot imi apare pe monitor cu viermii si cu moliile poate fi interpretata si in sens invers.Depinde cine o vede.
|
Gata la mine in hometown s-au cam impartit voturile :)
dupa ce psd-ul a adus pe akcent,andreea b,shi inca vreo cateva trupe...shi-au cam cashtigat cateva voturi importante |
De la atatea minciuni auzite la radio si TV incepe sa ma plictiseasca campania asta.
Mi-ar place sa se termine odata. Mergem la vot, si cine iese, iese... chiar de stim deja cine iese. Dar mai bine ma uit la un film. |
@jackpot
asta am zis si eu la inceput. aici se discuta despre FILME si nu despre politica! |
@Nae
Hai la Manchurian Candidate film - politic. |
http://www.basescu.ro/includes/pop/counter/1.jpg -
votatzi! :lol: |
@Gandalf
Mai cu Basescu asta n-ai de unde sa stii... asta chiar nu se joaca. Cu el in postura asta ma simt mai in sigurantza. |
All times are GMT +2. The time now is 18:19. |