![]() |
bruno ganz ruleth.
jeanne moreau. :love: ... |
sau Bruno Ganz în Eternity and a Day, cu barbã, aproape de nerecunoscut.
|
Printre preferati actori ai mei as putea sa-i numeresc pe urmatorii personaje:...tipi: Al Pacino, Robert de Niro (sorry ca nu sunt prea original dar cred ca toti de pe aici agreeitzi ca sunt smecheri rau de tot), Tom Hanks, Johnny Depp, Bruce Willis, James Belushi, Adam Sandler (astia doi sunt haioshi rau de tot)...si...cam atat...cred. Tipe: Sandra Bullock (pt ca e asa dragutza si pt ca arata bine in Speed), Nicole Kidman (pt ca e aproape perfecta), Angelina Jolie (pt ca e perfecta) si Michelle Pfeifer. (stiu ca nu i-am scris bine numele, nu ma criticati.
|
pe langa al pacino si robert de niro ar mai fi denzel washington si chiar will smith (mi-a placut f mult in bad boys 1 and 2 precum si in hitch, independence day)....hmm actrite poate angelina jolie (datorita aspectului esterior :w00t: ) si nicole kidman. crek mai sunt si altii, dar nu mi-am adus aminte acu :P
|
Kati Outinen, fetita cu chibrituri.. :love:
|
Vigo Mortesen , Angelina Jolie, Sean Ben, Orlando Blom si pe Samdin LOTR si
Ron din HP. |
actori preferati...nush ce sa zik mie imi place scott mechlowicz ,antony hopkins ,angelina jolie
|
Actor preferat.........Jet Li, un talent deosebit in filmele de actiune........... :P
|
Alyssa Milano ar fi in primul rand
Angelina Jolie,Jessica Alba,Holly Marie Combs,Rose McGowen,Dolph Lundgren,Jean Claude Van Damme,Sean William Scott,Tara Reid..si cred ca ar mai fi cativa... |
Mai Alma(cred),vazand ca ai poza din American Beauty am crezut ca printre preferatzii tai ar fi shi Kevin Spacey,dar sincer itzi spun, sperand sa nu te superi ca aceshti actori in marea lor majoriatet sunt doar pt filme de actziune nefacand delok roluri memorabile(cu exceptzia Angelinei Jolie,care este dupa parerea mea cea mai talentata de acl).Actorul meu preferat este Tom Hanks(m-a shocat felul cum a jucat in Forrest Gump),Al Pacino (pt rolul din Nasul) ,Anthony Hopkins(Tacerea mieilor),Brad Pitt(in special pt Troy),Russell Crowe shi altzii.....
|
actorii mei preferati sunt cei versatili, ca Johnny Depp :love: sau Jim Carrey, la care se adauga cei Woody Allen-ish, ca Diane Keaton sau Alan Alda, apoi Peter Sellers si Malcolm McDowell.
PS: de fapt si woody ar intra aici :) |
hmmmmmm... kiera knightly, angelina jolie, milla jovovich, nicole kidman, natasha henstridge, denise richards(crush on her), charlize theron(chiar nimanui nu i place d ea?), uma thurman(am vazut recent kill bill vol. I & vol. II shi m-a uluit), kate beckinsale (serendipity) & kate winslet(eternal sunshine of the spotless mind & titanic)
imi mai placea intr-o vreme shi salma hayek.. din 2 motive :P matt damon, val kilmer(k e mai inalt decat cruise in top gun), tom cruise(din respect), robert deniro, morgan freeman, ben affleck, richard gere(mothman, jackal), david duchovny, jack nicholson(nu pentru joker), keanu reeves, robin williams, tom hanks shi nu in ultimul rand nicholas cage ar mai fi the king of stand-up comedy.. jerry seinfeld |
am uitat d tim robbins shi d claire forlani
|
Jessica Lange ...in Cape Fear
|
Mädchen Amick - in orice - dar mai ales in CPW
|
Anthony Hopkins si Al Pcino
|
Jim Carrey,Johnny Depp,Sean Penn,Tim Robbins,De Niro, Florin Calinescu :lol:
|
Joaquin Phoenix in WALK THE LINE e genial la fel si Resse Witherspoon tot in filmul asta.
|
Johnny Depp shi Alan Rickman
|
Nu ii voi spune pe cei preferati,in skimb voi enumera pe cativa care imi provoaca greata:micul Harry Poker(Daniel Radcliffe parca se scria numele sau),"marea actrita" Brtiney Spears care ink ma intreb ce a cautat intrun film :sick: Tom Cruise,Van Damme si ar mai fi da numi vin la ora asta in minte
|
All times are GMT +2. The time now is 19:54. |