![]() |
totusi ar trebui sa se faca ceva, suntem oras universitar, ce naiba?
Pina si la Bv (oras industrial, fara o asa mare densitate de "intelectuali") a fost saptamina trecuta Scurt Circuit (filmu' cu scurt-metraje). La noi nu cred sa mai ajunga vreodata |
salutare, oameni buni!
intru de mai bine de un an pe cinemagia si nu stiam de forumul asta... de ce ma surprinde placut? pen' ca sunt si eu un amarat de iesean cu pretentii de cinefil by the way, pe la sala azur se mai intampla ceva? nu am mai trecut de mult, afisele au disparut complet, nea mardare s-a facut invizibil... desi nu-mi place sa incurajez pirateria, dc ++ -ul si amicii cinefili raman singura sursa locala de filme bune, asa ca hai sa largim gasca - pot da la schimb cam 100 de filme, mult bergman, mult greenaway, mult fellini, lvt asemenea... call me on ym for further instructions! :( [email protected] ps: e cineva fericitul posesor al primelor doua E-uri ale lui lvt? |
Ce facem, ne mai intalnim candva? Vara s-a cam terminat, ar fi timpul pentru o ultima iesire la bere.Duminica, in Belfast, e bine?
P.S. de ce nu mai este "Sticky" topicul asta? |
Am lasat 'sticky' doar Olimpiada. In cinstea dansei!
|
Am primit ultimul numar al revistei (multumiri redactiei!).
Daca nu intervin alte evenimente, ne vedem duminica in Belfast la ora 19. |
:D aceleasi multumiri pentru revista .. go, go Andreea!
|
Cu riscul de a parea din nou un 'rebel without a cause' tin sa las un mesaj pt. concetatenii mei. Si nu ma refer aici la gasca de cinemagisti (super ok) ci la tristii speriati ai marelui oras ce mai arunca o geana pe albastrul acestui topic. Mi-e greata de voi, m-am saturat de aerele voastre de afectati , de chitibusareala de pe margine: exact ca niste catze ce va plangeti ca de ce nu vine dogville, american splendor dom'le la iasi, ca deh, oras universitar...si apoi ocupati o ditamai strada ca la fostu' 23 august sa va aratati finutii cinefili ai ***** **** ducandu-va la premiera lui orient express in prezenta zambetului marelui regizor. NU meritati, asta-i raspunsul, luati-va de manute si plimbati-va in sir indian cu totii prin parcul Copou.
|
Cum a fost la premiera? ... si mai ales care e nivelul filmului?
|
sorry, nu mananc la cantina saracilor.
|
ola
buna tuturor
daca tot suntem din iasi..poate e loc pentru inca un om in gasca voastra cand mai mergeti la film? :D |
Noi nu mergem la filme....noi mergem la baut. Filmele reprezinta doar pretextul de a ne intalni...ne place mai mult bautura :D
Cred ca ar fi oportuna o noua intalnire...poate weeekendul viitor...sa vina si studentii. |
DUMINICA,ORA 8,IN FATA LA BELFAST, INTALNIRE CINEMAGIA |
oke
c u there ps: cum va recunosc?io zic sa ne legam cate un cartonas cu numele la gat :D just kiddin |
Am shy io o intrebare.care ma macina..off-topic...Belfastu' asta in afara de nume are vreo legatura cu Irlandezia?
|
belfastu e bar cu specific irlandez
nu am fost de multe ori acolo...dar se asculta muzica irlandeza si e foarte placut e altceva...e altfel de atmosfera |
Ultima data cand am fost...au pus Leonard Cohen.
Si pt Gioana: ca sa ne recunosti...uita-te dupa niste barbati foarte aratosi...noi o sa fim :P |
ptiu doamne..iaca unde erau barbatii aratosi din orasu asta...pe cinemagia!
looking forward to meeting you :w00t: |
toata lumea a tacut complet
a inceput facultatea..nu mai e timp de nimic altceva oricum..lume interesanta pe cinemagia-iasi mi-a parut bine ca v-am cunoscut..desi nu erati in nr mare putini da buni :P |
9 octombrie (sambata) ora 18 la Motor in Tudor.. facem campionat de biliard :cool:
|
Sambata,13 noiembrie orele 19.00 ne intalnim la Supercopou,vom merge apoi in Cannabis
|
All times are GMT +2. The time now is 04:32. |