Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Lost in Translation sau Ce legatura are asta cu filmul (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84196)

PoliFanAthic 14 May 2004 15:18

Nu cred. Este vorba de "junk-food-ul" american din punct de vedere cinematografic, amplificat in momentul karaokeului ei.

MinRep 14 May 2004 15:22

Originally Posted by raptor:

...bun,poate ma lamureste si pe mine cineva...ce cauta personajul Annei Farris in filmul asta?Nu neaparat actrita,ci personajul in sine...vrea cumva sa aplifice golul dintre tinerii insuratei?Ca sincer nu cred ca era cazul...Aici mi se pare mie ca nu si-a lustruit Sofia de-ajuns papucii...

Cica ar fi un misto la adresa lui Cameron Diaz. Nu sunt sigur de ce, dar are ceva legatura cu "Beign John Malkovich" si Spike Jonze, actualul partener de divort al Sofiei.

raptor 14 May 2004 15:31

Mi se pare ceva mai veridica treaba decit explicatia lui Poli..."junk-food-ul "american cinematografic e atit de evident ca numai un orb nu l-ar putea sesiza...

MinRep 14 May 2004 15:43

sursa mea e imdb-ul. sunt mai multe chestii inspirate din viata Sofiei...

zizi 14 May 2004 18:47

mda...
filmul e inspirat din experientza de viatza a sofiei shi relatzia ei eshuata cu spike jonze. se pare k spike avea o febletze pt. cameron diaz in timpul(shi dupa) filmarile de la "being..."

la urma urmei asemanarea este izbitoare(imi aduk aminte de un interviu luat lui cameron in care se declara moarta dupa keanu...)chiar shi la ticurile verbale...

jo 14 May 2004 21:39

Originally Posted by zizi:

Originally Posted by jo:

My friends au adormit in timpul filmului, dar mie mi'a placut ... e bine facut, inteligent. Daca nu era microfonul ala afurisit care nu vroia sa iasa din cadru ... sau a fost la mishto shi nu m'am prins eu?

am mai explicat asta deja pe alte topic-uri...se vede pt k proiectzia e prost facuta. unele filme sunt filmate pe un anumit format(1:1.85), care trebuie cashetat(adica trebuie taiate limitele de sus shi jos)din proiectzie shi marit(lupat) k sa se vada pe tot ecranul cinematografic. la noi, obiective din astea exista doar la mall, patria, studio(in bucuresti, shi la ultimile doua nu sunt folosite mereu--e dupa cum are chef proiectzionistul)

Da, dar a fost original ... s'au trezit shi aia care sforaiau de zor langa mine :)

PoliFanAthic 15 May 2004 12:14

Da, asa trebuie sa fie. Imi aduc aminte ca am citit despre asemanarile dintre viata Sofiei si filmul ei.
Ca tehnica, nu e o chestie care sa-mi placa, dar...

Jay 23 May 2004 20:37

Re: Lost in Translation sau Ce legatura are asta cu filmul

Originally Posted by mihaela:

cel mai prost film pe care l-am vazut in ultimii 20 de ani.
premiu oscar pt scenariu original?????? doamne, chiar s-a pierdut orice urma de fantezie in lumea asta?

domnisoara coppola ar fi putut sa se multumeasca cu a privi capodoperele pe care le-a facut taica-su. ar fi fost mai de bun simt.
:evil:

Ei bine am sa incep cu faptul ca (nu sunt eu in masura sa spun) Esti varza, adica in materie de film. Ce? Asteptai o crima? Sa se culce cu ea? Am fost de 4 ori la film si de fiecare data am stat langa persoane ca tine, care nu au vazut filmul care l-am vazut si eu(metaforic vorbind), si avea iesiri din astea "Ah.... Asta e ca la Big Brother sau..ah faza cu golful e facuta pe calculator." Si inca o chestie ... Sa nu te mai iei de Scarlett Johansson ca ne suparam. Mama ce m-am enervat.
P.S. Filmul este extraordinar si l-as baga in primele 50.

Ilila 23 May 2004 21:29

Nu s-a luat de Scarlett ci de Sofia... :) din ce-am vazut pana acum regizorii par mai creativi decat regizoarele. Abia astept sa-mi infirme cineva parerea...

Mala Portugal 23 May 2004 23:04

Originally Posted by PoliFanAthic:

Este vorba de "junk-food-ul" american din punct de vedere cinematografic.

:shock: Ajunge doar junk, food e in plus in contextul ala :P

Jay 24 May 2004 01:29

Originally Posted by Ilila:

Nu s-a luat de Scarlett ci de Sofia... :) din ce-am vazut pana acum regizorii par mai creativi decat regizoarele. Abia astept sa-mi infirme cineva parerea...

Mda... dar eram prea on fire. Da regizorii sunt intradevar mai.... regizorali. :D . Dar niciodata nu e prea tarziu. Cel mai mult ma deranjeaza, ca lumea se intreaba Unde e actiunea?. Uita-te la vietile noastre, ce dracu se intampla zi de zi? Care asasini? Care fete usuratice?(Sunt exceptii aici) Unde-s intamplarile hazli? Eh in fine ca devin patetic.... Madalina sau mihaela cum o fi chemand, vorbeste vorbe goale. Am s-o ignor.

patraulea 24 May 2004 10:20

Re: Lost in Translation sau Ce legatura are asta cu filmul

Originally Posted by Jay:

Originally Posted by mihaela:

cel mai prost film pe care l-am vazut in ultimii 20 de ani.
premiu oscar pt scenariu original?????? doamne, chiar s-a pierdut orice urma de fantezie in lumea asta?

domnisoara coppola ar fi putut sa se multumeasca cu a privi capodoperele pe care le-a facut taica-su. ar fi fost mai de bun simt.
:evil:

Ei bine am sa incep cu faptul ca (nu sunt eu in masura sa spun) Esti varza, adica in materie de film. Ce? Asteptai o crima? Sa se culce cu ea? Am fost de 4 ori la film si de fiecare data am stat langa persoane ca tine, care nu au vazut filmul care l-am vazut si eu(metaforic vorbind), si avea iesiri din astea "Ah.... Asta e ca la Big Brother sau..ah faza cu golful e facuta pe calculator." Si inca o chestie ... Sa nu te mai iei de Scarlett Johansson ca ne suparam. Mama ce m-am enervat.
P.S. Filmul este extraordinar si l-as baga in primele 50.

Multi privesc un film cu atentie insa f.putini vad ceva.
Am mai discutat si nu are rost sa ma repet:cand spui ca un film este prost fara sa argumentezi de ce esti varza!
:D :D :D :D :D

Ilila 24 May 2004 16:34

Originally Posted by Jay:

Unde e actiunea?. Uita-te la vietile noastre, ce dracu se intampla zi de zi? Care asasini? Care fete usuratice?(Sunt exceptii aici) Unde-s intamplarile hazli? Eh in fine ca devin patetic...

actiune - un regizor bun poate pune in evidenta actiunea chiar si atunci cind tu, ca actor, aparent nu faci nimic

raptor 24 May 2004 16:42

Una peste alta,are legatura cu filmul.Fara indoiala.

Jay 24 May 2004 21:34

Originally Posted by "Ilila:

actiune - un regizor bun poate pune in evidenta actiunea chiar si atunci cind tu, ca actor, aparent nu faci nimic

Asa este si cred ca asa e si in filmul asta

Ilila 24 May 2004 22:25

off topic : jay, pe unde vine interstella? :D

Jay 25 May 2004 03:20

Intre stele.. :D
Eh, povestea acestei destinatii vine de la animatul Interstella 5555 (The 5story of the 5ecret 5olar 5ystem), japonez. In animat nu se vorbeste, si pe fundal e de la cap la coada albumul Daft Punk- Discovery. Mi-a placut ..... foarte mult.

Jay 25 May 2004 03:22

Apropo de Sofia ....
Scrie in TV Mania de saptamana asta ca cica Tarantino si Sofia ar fi un cuplu. Ca ar fi avut o camera de hotel si au.... consumat relatia.(Ce plasticitate). Gurile rele spun ca aceste zvonuri au fost lansate doar pentru a ascunde foamea lui Tarantino dupa Uma. Uma care s-a logodit cu omul ala de afaceri si nici macar nu a divortat de Ethan. Of Of

capitain 25 May 2004 09:22

Originally Posted by Ilila:

nimeni nu va reusi sa iti infirme parerea! (am un exemplu de situatie care caracterizeaza mult prea bine tipologia femeii: 8 Femmes - chiar daca regia nu a fost semnata de o femeie...sau mai exista o varianta - piesa de teatru, care se joaca la cassandra, hmmm... :sick: ) si cand aqjungi sa cunosti femeile iti vei da seama ca nu pot parasi anumite tipare, and that is so boring!

cum se numeste acea femeie care dispretuieste femeile, ca un misogin?

Ambra Blu 25 May 2004 09:24

Originally Posted by capitain:

cum se numeste acea femeie care dispretuieste femeile, ca un misogin?

Barbat? Nu, vorba lui Baudelaire pe care nu ma pot abtine s-o pomenesc nici acum: aimer une femme inteligente, plaisir de pederaste.

All times are GMT +2. The time now is 12:36.