![]() |
Nu cred. Este vorba de "junk-food-ul" american din punct de vedere cinematografic, amplificat in momentul karaokeului ei.
|
Originally Posted by raptor:
Cica ar fi un misto la adresa lui Cameron Diaz. Nu sunt sigur de ce, dar are ceva legatura cu "Beign John Malkovich" si Spike Jonze, actualul partener de divort al Sofiei. |
Mi se pare ceva mai veridica treaba decit explicatia lui Poli..."junk-food-ul "american cinematografic e atit de evident ca numai un orb nu l-ar putea sesiza...
|
sursa mea e imdb-ul. sunt mai multe chestii inspirate din viata Sofiei...
|
mda...
filmul e inspirat din experientza de viatza a sofiei shi relatzia ei eshuata cu spike jonze. se pare k spike avea o febletze pt. cameron diaz in timpul(shi dupa) filmarile de la "being..." la urma urmei asemanarea este izbitoare(imi aduk aminte de un interviu luat lui cameron in care se declara moarta dupa keanu...)chiar shi la ticurile verbale... |
Originally Posted by zizi:
Da, dar a fost original ... s'au trezit shi aia care sforaiau de zor langa mine :) |
Da, asa trebuie sa fie. Imi aduc aminte ca am citit despre asemanarile dintre viata Sofiei si filmul ei.
Ca tehnica, nu e o chestie care sa-mi placa, dar... |
Re: Lost in Translation sau Ce legatura are asta cu filmul
Originally Posted by mihaela:
Ei bine am sa incep cu faptul ca (nu sunt eu in masura sa spun) Esti varza, adica in materie de film. Ce? Asteptai o crima? Sa se culce cu ea? Am fost de 4 ori la film si de fiecare data am stat langa persoane ca tine, care nu au vazut filmul care l-am vazut si eu(metaforic vorbind), si avea iesiri din astea "Ah.... Asta e ca la Big Brother sau..ah faza cu golful e facuta pe calculator." Si inca o chestie ... Sa nu te mai iei de Scarlett Johansson ca ne suparam. Mama ce m-am enervat. P.S. Filmul este extraordinar si l-as baga in primele 50. |
Nu s-a luat de Scarlett ci de Sofia... :) din ce-am vazut pana acum regizorii par mai creativi decat regizoarele. Abia astept sa-mi infirme cineva parerea...
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
|
Originally Posted by Ilila:
Mda... dar eram prea on fire. Da regizorii sunt intradevar mai.... regizorali. :D . Dar niciodata nu e prea tarziu. Cel mai mult ma deranjeaza, ca lumea se intreaba Unde e actiunea?. Uita-te la vietile noastre, ce dracu se intampla zi de zi? Care asasini? Care fete usuratice?(Sunt exceptii aici) Unde-s intamplarile hazli? Eh in fine ca devin patetic.... Madalina sau mihaela cum o fi chemand, vorbeste vorbe goale. Am s-o ignor. |
Re: Lost in Translation sau Ce legatura are asta cu filmul
Originally Posted by Jay:
Multi privesc un film cu atentie insa f.putini vad ceva. Am mai discutat si nu are rost sa ma repet:cand spui ca un film este prost fara sa argumentezi de ce esti varza! :D :D :D :D :D |
Originally Posted by Jay:
|
Una peste alta,are legatura cu filmul.Fara indoiala.
|
Originally Posted by "Ilila:
|
off topic : jay, pe unde vine interstella? :D
|
Intre stele.. :D
Eh, povestea acestei destinatii vine de la animatul Interstella 5555 (The 5story of the 5ecret 5olar 5ystem), japonez. In animat nu se vorbeste, si pe fundal e de la cap la coada albumul Daft Punk- Discovery. Mi-a placut ..... foarte mult. |
Apropo de Sofia ....
Scrie in TV Mania de saptamana asta ca cica Tarantino si Sofia ar fi un cuplu. Ca ar fi avut o camera de hotel si au.... consumat relatia.(Ce plasticitate). Gurile rele spun ca aceste zvonuri au fost lansate doar pentru a ascunde foamea lui Tarantino dupa Uma. Uma care s-a logodit cu omul ala de afaceri si nici macar nu a divortat de Ethan. Of Of |
Originally Posted by Ilila:
nimeni nu va reusi sa iti infirme parerea! (am un exemplu de situatie care caracterizeaza mult prea bine tipologia femeii: 8 Femmes - chiar daca regia nu a fost semnata de o femeie...sau mai exista o varianta - piesa de teatru, care se joaca la cassandra, hmmm... :sick: ) si cand aqjungi sa cunosti femeile iti vei da seama ca nu pot parasi anumite tipare, and that is so boring! cum se numeste acea femeie care dispretuieste femeile, ca un misogin? |
Originally Posted by capitain:
|
All times are GMT +2. The time now is 12:36. |