Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   PRO CINEMA (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84160)

Cristache 12 May 2004 13:20

Originally Posted by patraulea:

Originally Posted by Luckylove:

La ce pret are Astralul, ma mir ca va mai plangeti de servicile oferite .. mai faceti un calcul si ganditi-va daca chiar asa e cum crede-ti voi ..

Preturi mici .aceleasi servici :)

Un abonament ASTRAL costa 190.000.Cand am semnat contractul cu cacanarii astia,au spus ca pretul ramane nemodificat.Am plecat de la 1 $ si s-a ajuns la 6.ASa ca mai lasa-ma cu textele astea....Plus ca te trateaza cu c***,calitatea uneori scade,alteori dispare complet cateva ore,fara a fi anuntati in prealabil(chestie de bun simt).Cred ca totul are 1 singura cauza:au monopolizat piata alaturi de RDS&RCS si nu au concurent.De aceeasi isi permit sa fac ce vor.La fel ca ROMTELECOM,altii m*****.Sper sa nu mai dureze mult si sa avem si noi macar 3/4 firme mari,sa fie concurenta,sa reduca tarifele si sa creasca calitatea.Cred ca am adormit si visam ca eram intr-o tara civilizata si nu de mana a 2....He,He,He..
8) 8) 8)

Domne, ca sa te citez, bine ca prinzi ProCinema. A inceput de o luna si eu inca nu-l prind. Intr-un an la CVR pretul a crescut de la 3 dolari la 4,7 dolari, cat e acum. Totul tine de "privatizare". Probabil ca ati vazut la tv chestia aia cu nu stiu ce firma din Bucuresti. Era o firma de stat si astia au privatizat-o vanzand-o cu 1,5 milioane de parai (e un exemplu ca nu mai stiu cifra exacta). Apoi, dupa cateva luni, statul a cumparat un sfert din firma respectiva cu 4,5 milioane de parai. Deci au dat de 3 ori mai mult pe un sfert din firma.
Daca ar fi sa insir toate exemplele de genul asta cred ca as ocupa tot spatiul acordat acestui forum: Tepro Iasi, vandut unui consortiu italo-ceh pentru ca sa distruga o sectie si sa ramane doar o fabrica din italia specializata pe nu stiu ce piese. Adica toti care au probleme sa duca banii in Italia. Dupa aceea Tepro Iasi s-a dus pe apa sambetei ca pa aia nu i-a mai interesat.
Fabrica de ciment din Pitesti, privatizata ca sa produca pentru export iar deseurile impanzezc culturile de cereale din care se hranesc romanasii.

Cristache 12 May 2004 13:26

Conform ultimei impartiri, tarile se impart in trei categorii: dezvoltate, in curs de dezvoltare si tari care au esuat. Eu cred ca Romania face parte din grupa a II a dar de indreptam spre cele din grupa a treia.
Totusi inca n-am ajuns la nivelul Guineei, de exemplu, unde 95 % dintre barbati si 100 % dintre femei sunt analfabeti. N-am ajuns la acest nivel dar ne indreptam, usor-usor, cum spunea dentistul meu.

Si Romtelecom parca e condus de greci sau francezi, credeti ca pe astia ii intereseaza cat castigam noi pe luna, ei vin cu preturile bine stabilite.

Alta mare tampenie este cu eliminarea pirateriei; pai cine mai cumpara CD-uri cu 500.000, casete audio cu 250.000, ca sa nu mai zic de casete video si DVD-uri.

Leonard 12 May 2004 13:30

Originally Posted by Cristache:

Conform ultimei impartiri, tarile se impart in trei categorii: dezvoltate, in curs de dezvoltare si tari care au esuat. Eu cred ca Romania face parte din grupa a II a dar de indreptam spre cele din grupa a treia.

eu am invatat la geografie ca eram in grupa a ii-a (in curs de dez) pe vremea lu ceasca si ca din 90 incoace suntem in categ a iii-a (esuata)

blitz43 12 May 2004 13:35

Originally Posted by Leonard:

eu am invatat la geografie ca eram in grupa a ii-a (in curs de dez) pe vremea lu ceasca si ca din 90 incoace suntem in categ a iii-a (esuata)

in termeni fotbalistici, ne calificam sau nu?
io zic sa chemam niste folcloriste... :sick: zau ca ne scoatem!
Parerea mea!

Cristache 12 May 2004 16:53

Inainte, grupa a III erau tarile sub-dezvoltate sau nedezvoltate. Acuma se considera ca acele tari au esuate, adica nu se mai pot face prea multe.

patraulea 12 May 2004 22:18

Suntem pe drumul cel bun,asa ni se spune de ani de zile!Si tot facem foamea de atunci!Vai de capul nostru!!!
:D :D :D

Luckylove 13 May 2004 18:26

:w00t: Rezonabil", "normal", "frumos", "inteligent", vezi tu, fiecare din notiunile astea, inclusiv "nashpet" si "cool" sunt pur subiective. Prin urmare, atata timp cat (presupun ca) n'ati stat la taclale cu nici un admin care sa va explice de ce face ce face si de ce nu face ( adica de ce se scumpeste ( si ps; tine-ti cont ca in ziua de azi toate se scumpesc ) ) ce nu face, cum naiba poate cineva sa generalizeze intr'atata incat sa pretinda ca poate aplica vreuna din notiunile de mai sus cu succes ?

P.S. Idealistii mi se par puerili

patraulea 13 May 2004 22:14

Ne dadeam si noi cu parerea.Daca nu esti macar putin idealist,intr-o tara ca asta,cred ca esti mort de mult dom'le si se pare ca nu ai realizat!
:lol: :D :oops:

Cristache 13 May 2004 22:33

Originally Posted by Luckylove:

:w00t: Rezonabil", "normal", "frumos", "inteligent", vezi tu, fiecare din notiunile astea, inclusiv "nashpet" si "cool" sunt pur subiective. Prin urmare, atata timp cat (presupun ca) n'ati stat la taclale cu nici un admin care sa va explice de ce face ce face si de ce nu face ( adica de ce se scumpeste ( si ps; tine-ti cont ca in ziua de azi toate se scumpesc ) ) ce nu face, cum naiba poate cineva sa generalizeze intr'atata incat sa pretinda ca poate aplica vreuna din notiunile de mai sus cu succes ?

P.S. Idealistii mi se par puerili

Stai ca nu intzeleg care e problema !

LadyEowyin 20 May 2004 09:38

Am si eu o nelamurire: Urmaresc Smallville si am vazut ca aseara a fost ultimul episod desi s-a terminat cam deodata sa zic asa. Lex se prabuseste, Clark o paraseste pe Lana si pleaca in Metropolis cu inelul de meteorit rosu + alte detalii nesmnificative.
Mai este vreun sezon ceva?

Gaandalf 20 May 2004 16:33

Originally Posted by LadyEowyin:

Am si eu o nelamurire: Urmaresc Smallville si am vazut ca aseara a fost ultimul episod desi s-a terminat cam deodata sa zic asa. Lex se prabuseste, Clark o paraseste pe Lana si pleaca in Metropolis cu inelul de meteorit rosu + alte detalii nesmnificative.

am urmarit shi io ceva da nu prea des ... shtiu doar k la noi era sezonul 2 shi a mai aparut shi sezonul 3 ...
Io de abea ashtept sa-l vad pe Tom in rolul vietzii sale de SuperMan in 2007 ... :w00t:

Sm�agol-Gollum 20 May 2004 23:31

Originally Posted by LadyEowyin:

CE??? :shock: S-A TERMINAT????? :shock:

zaze 25 May 2004 22:46

Pe CVR vor baga Pro Cinema in maxim 2 luni de acum incolo. Cel cu care am vorbit imi spunea foarte entuziasmat ca au fost contactati de PRO TV in data de 19 mai si au fost anuntati ca vor primi decodoarele in maxim 2 luni.

Cei de la CVR dau vina pe PRO TV, dar de fapt ei sunt cei care nu au fost interesati de preluare in data in care PRO TV a inceput discutiile cu companiile de cablu (in data de 25.03.2004!!!). Dupa ce s-a lansat, s-au trezit si cei de la Romtelecom (pardon, CVR) ca vor Pro Cinema. Sunt obisnuiti cu monopolul, monopol care nu exista in acest domeniu...

Danica 26 May 2004 16:12

tot dau ashtia de pe Pro cinema reclama la Odiseea Spatiala..cand naiba dau ashtia filmul pe post?ca m-am saturat numai de reclama... :x me want the Space odyssey!

patraulea 26 May 2004 20:10

Originally Posted by Danica:

tot dau ashtia de pe Pro cinema reclama la Odiseea Spatiala..cand naiba dau ashtia filmul pe post?ca m-am saturat numai de reclama... :x me want the Space odyssey!

Uita-te si tu pe site-ul lor!
Desi se misca cam greu astia cu afisarea programului !
:D :D :D

BeNnY 26 May 2004 20:16

Imi place ca dau Hitchcock-uri... au dat 3 sau 4 pana acum... Duminica asta e North by Northwest

Cristache 26 May 2004 22:10

Originally Posted by zaze:

Pe CVR vor baga Pro Cinema in maxim 2 luni de acum incolo. Cel cu care am vorbit imi spunea foarte entuziasmat ca au fost contactati de PRO TV in data de 19 mai si au fost anuntati ca vor primi decodoarele in maxim 2 luni.

Cei de la CVR dau vina pe PRO TV, dar de fapt ei sunt cei care nu au fost interesati de preluare in data in care PRO TV a inceput discutiile cu companiile de cablu (in data de 25.03.2004!!!). Dupa ce s-a lansat, s-au trezit si cei de la Romtelecom (pardon, CVR) ca vor Pro Cinema. Sunt obisnuiti cu monopolul, monopol care nu exista in acest domeniu...

E bine pentru ca probabil in maxim doua luni o sa ma mut si eu de la CVR la Astral.

zaze 26 May 2004 22:41

si eu cred ca o sa fac acelasi lucru, ca ashtia de la cvr sunt deja penibili.

BeNnY 26 May 2004 23:03

Originally Posted by zaze:

si eu cred ca o sa fac acelasi lucru, ca ashtia de la cvr sunt deja penibili.

Eu sunt la Astral. Astralu' e acceptabil.

patraulea 27 May 2004 10:28

Bine spus "acceptabili".Uneori cade complet cablul fara a fi anuntati in prealabil.Alteori se vede prost.Probabil depinde si de zona in care esti.

All times are GMT +2. The time now is 15:39.