![]() |
Ce cursa de 2 lei... n-a meritat sa ma uit... Treaba cu Schumacher sucks..
Oricum, ma bucur mult pentru BUTTON c-a luat locul 3! |
da ia dreptate. hai ma chiar teai sculat sa vezi asa porcarie, io nu mam indurat. atat timp cat scumi va ramane f1 va fi de tot kktul :(
|
Cursa a meritat... Facand abstractie de Schumi, au fost momente interesante (Alonso vs. "plutonul", Barricchelo si Trulli la boxe, pacat de Webber, Massa taind o curba, prestatia lui Button, pacat de Raikkonen etc.)
Spectacol mai putin, e drept... Da' poate isi revine Montoya. Peste doua saptamani o sa fie cu adevarat interesant! (Grand-Prix is Behrain... :lol:) |
Din ce spuneti voi, reiese ca ar trebui sa faca un campionat in care sa conureze Schumi contra Schumi, caci restul sunt prea slabi.
|
sa vedem cine se adapteaza mai bine la un circuit nou
|
Sunt curios dak in Bahrain cursa va fi la fel de inegala sau fiind un circuit nou fiecare va merge orbeste spre ... victorie? :roll:
|
nu stiu dar cred ca tot schumi va castiga
sau mai bine zis masina si pilotul care vor rezista la asemenea caldura sa nu uitam pneurile dar posibil ca schumi sa faca acolo a 3 cursa castigata consecutiv |
Bahrain e un traseu nou pentru toti. Cred ca ne putem astepta la surprize.
|
Atzi sesizat hotatararea lui Montoya de la conferintza de presa? Asta il va urmari pe Schumacher pana la ultimul strop de viatza. Il urashte enorm. Daca cei de la Williams mai "lucreaza" la mashina, Montoya ii va pune mari probleme lui Schumi.
Pacat de Alonso. A recuperat mult, dar n-a reushit sa urce pe podium. Ce ma enerveaza comentatorul acesta - Victor Bonifaciu. Un impiedicat pretentzios. |
Originally Posted by Ionutz55:
|
Las, ma! Bonifaciu e valabil de tot...el nu are carnet de conducere, sau? :roll:
|
normal ca il uraste pe scumi
are masina,talent si staff-ul tehnic mai bun decat el. ce mai vrea? io sper sa castige montoya dar mai greu |
Maine sunt calificarile libere la MP Bahrein, Shakir, parca asa se scrie
Nu cred ca schumi se va agita deci posibil montoya sau rubens sa iasa pe primul loc |
Originally Posted by Ionutz55:
Si cam asta ar fi calendarul:
Quote:
Cursa incepe la 2 jumate?! WTF?? De mult nu am mai vazut o cursa care nu incepe la fix... :roll: |
Senna trial may reopen
Italy's highest court has cleared the way for the reopening of a manslaughter trial over the death of Ayrton Senna 10 years ago. The court on Thursday published the reasons for its decision to annul the last verdict handed out in January 2003, ANSA news agency reported, ruling there had been "material errors". |
Hmm... Public eu ordinea de start...
1. Michael Schumacher 2. Rubens Barrichello 3. Juan Pablo Montoya 4. Ralf Schumacher 5. Takuma Sato 6. Jenson Button 7. Jarno Trulli 8. Olivier Panis 9. Cristiano da Matta 10 David Coulthard 11 Giancarlo Fisichella 12 Christian Klien 13 Felipe Massa 14 Mark Webber 15 Nick Heidfeld 16 Giorgio Pantano 17 Fernando Alonso 18 Gianmaria Bruni 19 Zsolt Baumgartner 20 Kimi Räikkönen Pacat de Kimi... Se pare ca nu e sezonul lui! Dar nici Coulthard nu merge prea bine... In rest, circuitul arata super 8) 8) 8) si cred ca Schumi va castiga iar. Montoya o sa-l ia pe Barrichello, dar nu cred sa reuseasca mai mult! |
Eu las loc pentru o desfasurare imprevizibila a cursei din Bahrein: caldura, nisip, traseu monoton... Poate Schumacher (Michael) greseste, ii cedeaza motorul... sau altceva. Pe scurt: vreau un alt invingator.
La ce ora TVR va transmite cursa? |
Mie calificarile astea imi dau sperante. Chiar daca Ferrari ocupa din nou prima grila de start, Williams se pare ca reduce din handicap...
Asa ca, Montoya...hai tata ca se poate :) BAR se pare ca va fi revelatia campionatului. P.S. 14.30. |
Thanks Danny. Am timp suficient sa ma dezmortesc la piscina (sau cum ar spune romanu'-americanizat: "la groapa cu apa"). Tin si eu cu Montoya, desi favoritul mei e Alonso, care s-a impoptmolit rau de data aceasta. Oricum, oricine, numai nu teutonul!
|
iar a comiso montoya :x
|
All times are GMT +2. The time now is 12:22. |