Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   critica de film: "pamantul care vibreaza" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83868)

ddoro 01 Mar 2004 12:26

ma gandeam sa propun astora de la cinemagia sa faca un loc de discutii special pentru critici (ceilalti useri doar sa poata privi.. si eventual comenta prin alte parti) in care acestia -criticii, adica - sa ''polemizeze'' (sau nu) pe diferite subiecte.. dar, nu stiu daca criticii romani sunt asa de mari iubitori de forum (cu exc als, bineinteles). nu stiu nici cat de buna e ideea, dar mie mi-ar place chestia asta! prin alte parti mai exista cate un ''critics forum''.

[iar din cum se imbraca d-l critic am retinut si eu un tricou cu aripi de ingeri - desenate (nu anexate ca la victoria's secret) - nimerisem pe undeva prin spatele lor odata.]

ogto 01 Mar 2004 18:04

Suna cam "superioara" propunerea ta... Adica tu zici: "SA fie un loc pt. cei care stiu film cu adevarat, ca sa discute ei, ca sunt mai smecheri si sa nu ne bagam noi care nu stim ce vb..." :(... Sad..

BeNnY 01 Mar 2004 18:13

Si unde gasesti tu critici care sa scrie aici articole? In afara de ALS...?

KORBEN 01 Mar 2004 18:17

este a treia oara in viata cand regret ca nu am tvr cultural
cat despre un colt al criticii, nu stiu de ce dar nu`i prea vad rostul
desi poate fi educativ... pentru unii

ogto 01 Mar 2004 18:19

Dah... Si lasama sa ma corectez... Propunerea ta nu e "superioara"... Este mai degraba: "ELITISTA"... :x... This is makeing me angry, you wouldn't like me when I'm angry!

notorious 01 Mar 2004 19:47

stim cu totii cum ar evolua un asemenea topic: ar intra mai intai 'elita' (als - daca...), apoi marx ca sa-l injure, eu ca sa-i iau apararea, apoi ricutza care sa ne ia apararea amandurora, apoi da valma toata turma si o sa degenereze (ca orice topic 'fierbinte' de pe forum-ul asta) intr-o odioasa cearta puerila.

nu stiu cati sunt in stare, pe forum-ul asta, sa faca 'critica' adevarata si mai ales pertinenta.

ogto 01 Mar 2004 20:36

Mdah... Practit ai zis ce am zis eu cu Benny numai pe lung... :P... Unde-s multi, se incurca mai tare :D.

Alex Leo Serban 01 Mar 2004 21:57

Originally Posted by Ambra Blu:

La ora la care, cu ochii impaienjeniti dupa o noapte de 11 premii stapinu' inelelor am dat si pe tvr cultural i-am vazut pe aleseu' si gorzo la emisiunea unui domn cu barba. s-a vorbit despre impactu' criticii de film asupra movie goers din romania.

'domnu cu barba' e bogdan ghiu, iar emisiunea se numeste ''cap limpede'', vinerea in direct, lunea in reluare.

gorzo mai mult a dat ochii peste cap, a dat din miini si a baut cuminte apita din borcanel.

bai, a dracu e pielea aia pa tine!

aleseu', mai umblat prin lume, stia sa cocheteze cu camera.

(who, ME!? :o )

oricum, ce zicea el despre starea filmelor si faptul ca oamenii se ghideaza mai mult dupa betisoarele din observator (topul filmelor) decit dupa cronici, mi se pare adevarat. equally ture mi s epare ca oamenii au nevoie de un duel intre critici. aleseu;' a mai zis ca el nu se are bine cu regizorii de film din romania chiar ca sa ii arda cum trebuie.

(parca-i rezumatul stirilor la tvr! :lol: )

gorzo a dat dovada transparentei si adincimii unei coli de hirtie.

(vezi mai sus)

sa nu uit, aleseu' era mult mai bine imbracat (deh, stiti ca fetele pun mult pret pe cum arata), chiar mi-a palcut hanoracul lui si a facut, printre altele, si nitica reclama la cinemagia.

gee, thnx. de-acum o sa fiu mai atent cind ma-mbrac, gindindu-ma ca ma vezi tu pe sticla... :wink:

Ambra Blu 02 Mar 2004 07:57

Nu numa' eu, domnule, ci o tara intreaga. Erai mai bine imbracat ca d-na Margareta Nistor, shame on you!

ddoro 02 Mar 2004 08:37

va sa zica, ideea era sa existe un forum doar pt critici, in care userii sa poata intra doar pt a citi, n-ar putea posta mesaje acolo.. elitist..? - f bine - daca macar apar niste polemici calumea (in care sa nu se plece de la premisa ca celalalt e un idiot).. educativ ? si mai bine - pt mine cel putin. oricum, nici eu nu cred ca ar fi avut succes, dar, repet, mi-ar fi placut.

notorious 02 Mar 2004 18:50

tu ai niste idei simpatice, ddoro (inca o mai tin minte pe aia... cum era... 'notorious vs. marx- mana zeilor'). de ce nu faci topic-ul asta 'elitist' si (putin) educativ? ar fi o idee... eu te sustin.

p.s.: sper sincer sa evolueze cum zici tu, desi eu cred ca e putin posibil... dar merge macar ca experiment - daca exista 'elita' pe site-ul asta, daca se poate discuta ca lumea, etc. afirma-te!

BeNnY 02 Mar 2004 19:40

Ar fi interesant sa existe o sectiune unde sa putem gasi cronici despre diferite filme...

MinRep 02 Mar 2004 19:50

Sustin si eu ideea! Un thread unde se ia prin balarii e cam putin...

ogto 02 Mar 2004 19:59

Mhm... Suna cam superficiala ideea... Dar ma rog. What do I know?... :D

BeNnY 02 Mar 2004 20:10

Suna cam superficiala ideea? :-? Si de ce spui asta?

Unde pot vedea si eu un articol de-al lui ALS? (pe net ma refer...)

marcu 02 Mar 2004 20:13

E o idee buna topicul. Poate il deschid eu in o zi doua. Nu trebuie sa ne grabim. Apropos, unde a disparut Marx? Apare tot mai rar, iar voi va ingrijoratzi deja ca el ar putea deturna discutziile. Marx e destul de rezonabil, atat doar ca e foarte exigent. El se infatzisheaza ca unul care urashte, pentru ca nu poate sa spuna ca ne iubeshte pe totzi.
Alex. Leo Serban a fost bun la emisiunea lui Bogdan Ghiu (acesta uneori ma enerveaza, dar e suportabil...). ALS a gasit o formula fericita pentru fenomenul LOTR. "Un film buldozer... un film berbec..." care a strivit nuantzele anului cinematografic 2003 - adaug eu. See you...

MinRep 02 Mar 2004 20:39

Originally Posted by marcu:

E o idee buna topicul. Poate il deschid eu in o zi doua. Nu trebuie sa ne grabim. Apropos, unde a disparut Marx? Apare tot mai rar, iar voi va ingrijoratzi deja ca el ar putea deturna discutziile. Marx e destul de rezonabil, atat doar ca e foarte exigent. El se infatzisheaza ca unul care urashte, pentru ca nu poate sa spuna ca ne iubeshte pe totzi.

doctor marx e ca Vezuviul: sta linistit cateva mii de ani, apoi rabufnesc cu putere. Inca n-a trecut prea mult timp de la ultima rabufnire... :lol: :lol: :lol:

ogto 02 Mar 2004 22:13

Ideea este superficiala deoarece suna ceva de genul asta: "Sa facem un topic in care sa comentam serios si sa invatam de la critic si sa fie World Peace...". Exagerez putintel, dar asa imi suna mie...

BeNnY 02 Mar 2004 22:37

Ai tu o problema cu urechea daca asa-ti suna tie...

ogto 02 Mar 2004 22:47

Da, s-a infundat de la cate cacaturi mi-ai bagat tu in ea. :x

All times are GMT +2. The time now is 14:20.