![]() |
Frate Marx, ai fost radiografiat din toate pozitziile zhi unghiurile posibile (ca intr-un film cu o imagine excelenta). Ai fost complementat shi blestemat. Ai "descoperit" prietenii shi dushmanii pe acest forum/topic. Cred ca "s-a exprimat" toata lumea shi, important, tzi-ai stins curiozitatea. Avem cu totzii nishte contemporani nerecunoscatori, asta e! Inchide hardughia (topicul), dar nu cumva sa paraseshti forumul, ca e plictiseala de moarte...
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Originally Posted by marcu:
Originally Posted by Gaandalf:
acelashi lucru l-am gandit shi io' ... ce funny :lol: :lol: :lol: |
Quote:
ce curios, eu ma plictisesc cand nu ma cert cu marx... desigur, mesajul acesta nu e chiar deloc o invitatie! |
Originally Posted by notorious:
|
Originally Posted by marx:
argumente!? ne-ai sufocat cu argumente! toate interventiile tale pe ac. topic (si altele... si altele...) sint a case in point; a mai "aduce argumente" ar fi a waste of time si o tautologie... nu te-am "acoperit de invective"... crede-ma, nu stii - nu vrei sa stii - ce inseamna o invectiva semnata de mine! :wink: tu, in schimb... "recurg cu disperare la invective" (de ce disperare!?), "batrin acneic" (batrin, da, dar acneic? n-am avut nici la adolescenta... :P ), plus platitudini patetice gen "lecturi care (nu) pot sa acopere zeci de mii de sensuri", puah! :oops: crede-ma, stiu ce inseamna ciclotimia (the pathological ups & downs of a certain person) si il folosesc (cuvintul) exact in sensul uzual. anything else? imi pare rau ca mi-am pierdut vremea pe ac. topic (si altele... si altele...) dialogind cu tine: u r not the right cut :cry: |
Quote:
atunci, provoaca-ma, dar numai atunci cand e cazul :D . acum era cazul? spuneam si eu ceva! ce te apuca? |
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Domnule marx,respectele mele.N-as fi crezut ca exista pe lumea asta cineva care sa ridice egocentrismul la rang de arta.Sincere felicitari,imi pare rau ca eu nu am reusit o asemenea performanta.As fi fost mandru de mine.La 40 de pagini si chiar mai mult! |
ALS, iti faci un bine daca o sa ma ignori in viitor, iar eu o sa fac la fel.
PS:si inainte sa te apuci sa dai explicatii mai gandeste-te si tu ca majoritatea cuvintelor au si sens figurat(sunt "notiuni deschise"), in rest sper sa n-am ocazia sa te intalnesc vreodata. PPS: ciclotimia n-are nici o legatura cu patologicul. "als : case closed" :wink: |
Hibernala pt prietenul Herbert : plaja monegasca are si nisip fin, si ceva pietris, cateva alge putrezite, dar a meritat s-o parcurg. :wink:
|
All times are GMT +2. The time now is 12:54. |