![]() |
eu votez cu Tom Cruise pt ca mi-a placut mult de el in Days of Thunder si Jerry Maguire.....
|
Hmsss
Keanu cu cei cativa centimetri peste Tom , cu privirea lui translucida si cu mersul lui cracanat da' simpatic foc are doar un singur vot??
Sunteti nedrepti :cry: |
Las ca si eu votez tot cu domnu leo-neo... Desi nu ar trebuii... 2 voturi
|
Tom Cruise pt. Jerry Maguire si Born on 4th of July.
|
Originally Posted by Danny:
Acu' nu vreau sa ma bag peste preferintele voastre da' in Born on 4th of July TC sfarsea cu un soi de tub in loc de stim noi ce iar titlul topului era the hottest man.... Than again...parca nu perfomantele actoricesti erau criteriul de baza :roll: |
Mda, dar amandoi sunt cam la fel de hot...asa ca am folosit performantele actoricesti doar ca criteriu de departajare...
|
eu nu ma refeream la performantele actoricesti...mi-a placut pur si simplu cum arata in filmele respective...
|
Deja sunt 5 zile si de la inceputul acestui meci.. Asa ca Tom merge mai departe...
|
Antonio Banderas vs www.geocities.com/gregsplace3/car.jpg - Votati-l macar pt masina... Greg Kinnear
Votati si aici!!!! |
Vot
Normal, votez cu Banderas ! Haideti fetelor, ce faceti ?
|
Era sa-l votez pe Banderas pana mi-am dat seama ca Greg Kinner e pictorul :lol: din As Good As It Gets...unde arata intr-un fel(destul de apetisant dupa parerea mea).
In concluzie , ca sa nu ma mustre constiinta, ii votez pe amandoi. |
Banderas
|
Banderas.
Si as veni cu o remarca referitoare Keanu Reeves: nu vi se pare ca seamana cu Stallone? Aceeasi rigiditate a fetei, aceeasi incapacitate de a oglindi ceva. |
Buna treaba !
Buna treaba ! Fetele deschid topic-uri ca asta si dupa aceea le pare rau si voteaza pentru amandoi concurentii ! :lol:
|
Originally Posted by bogie:
|
Re: Buna treaba !
Originally Posted by Dan Gerose:
Fii rezonabil...nu ne alegem presedintele. |
Totusi
Totusi, alegem pe cineva din doua optiuni. Ce-ar fi daca fiecare ar vota pentru amandoi concurentii ?
|
Re: Totusi
Originally Posted by Dan Gerose:
|
Sunt relaxat
Sunt foarte relaxat. Ma amuzam si eu. :lol:
|
Okey...treaca-mearga...fie Banderas ca a fost vampir in "Interviu cu un vampir"...
|
All times are GMT +2. The time now is 15:07. |