Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Crydead's Lair (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83033)

regedit 19 Sep 2003 08:03

Originally Posted by crydead:

Si afemeiatzi toamna si primavara.
Daca beau coniac din buric de la o fata se pune ca sunt betziv sau curvar?

-----------------------
Viitorul suna ocupat

curvar betiv !

crydead 19 Sep 2003 12:47

Frate, am zis ca dintr-un singur buriq. Deci nu sunt curvar. Si de ce sunt betziv ca mai mult de 20 cl de coniac nu incape in respectivul buriq?
Tot stateam si ma gandeam, daca tot am fata la indemana, da-l dreaqu de coniac, mai bine profit si fac un white russian.

White Russian
- 1 1/2 oz Vodka
- 3/4 oz Kahlua
- 3/4 oz Milk

Directions: Mix the vodka and kahlua together then float the milk on top. Add ice if desired.

-----------------------------
Viitorul suna ocupat.

Danny 20 Sep 2003 18:13

Asta da campanie de promovare a consumului de lapte!!!

crydead 20 Sep 2003 20:49

Lasa ca nici cu clipu' ala de se da la tv nu mi-e rushine. Ce dreaqu, ba, ca shtie toata lumea ca la Pamplona (se si spune numele orasului in cantecul de pe coloana sonora) se alerga aia cu tauri si nu cu vaci.

-----------------------
Viitorul suna ocupat.

regedit 22 Sep 2003 16:03

Lasa ca nici cu clipu' ala de se da la tv nu mi-e rushine. Ce dreaqu, ba, ca shtie toata lumea ca la Pamplona (se si spune numele orasului in cantecul de pe coloana sonora) se alerga aia cu tauri si nu cu vaci.

-----------------------
Viitorul suna ocupat.

mai stii poate mulge taurul .... dupa pofta cu care bea ....

crydead 22 Sep 2003 18:48

Am analizat aceasta directie de interpretare si raspunsul este nu, nu putea sa mulga taurul. Daca l-ar fi muls ar fi ieshit o campanie sociala pentru consumul de iaurt. Sau caimac.
In concluzie, cred ca mulgea boul. :wink:

-----------------------
Viitorul suna ocupat.

Anonymous 23 Sep 2003 13:21

Crayule ieshi bai nene din vizuina ca murim cu zile de plictiseala pe forum. :-?

crydead 23 Sep 2003 21:53

Daca ai chef di harjoana, zbenguiala si diverse stai p-aciulea micutzule ursulete! 8)

-----------------------
Viitorul suna ocupat.

Anonymous 24 Sep 2003 09:44

M-ai ghicit, craiule. Ia zi ce-i mai important la o muiere, fatza sau tzatzele? :P

ricutza 25 Sep 2003 10:44

Shtiu, phony. Dar desi nu bea, suma viciilor ramane constanta. Ia in calcul ca nici nu fumeaza. :P
Apropou, noi cand mai radem o berika? :wink:

-------------------------------
Viitorul suna ocupat.

da,da...alta intalnire fara mine....

crydead 25 Sep 2003 15:09

Originally Posted by giulkiuz:

M-ai ghicit, craiule. Ia zi ce-i mai important la o muiere, fatza sau tzatzele? :P

Imi aduci aminte de un banc:
De ce n-are cocoshu' maini?
Ca nici gaina n-are tzatze!

E mai important fatzaul ca p-ala il vezi mai des decat tzatzele. Asta daca nu ejti infiltrat intr-o secta de nudishti, pardon, nudiste. Chiar si asa, parca tot fatza e mai importanta ca mai vine toamna si pana la primavara se acopera tzatzica cu o frunza de pelin. :cry:

Io vreau sa fac alta intrebare: ce s-ar intampla daca femeile ar fi ca femelele, adica in calduri doar de 2 ori pe an?

------------------------
Viitorul suna ocupat.

Danny 25 Sep 2003 22:46

Am avea inca 2 sarbatori...

Ping 26 Sep 2003 08:37

Ce e mai important la o femeie fata sau tatzele ? : Mintea.

Iata un raspuns de femeie : Ce e mai important la un barbat tehnica sau marimea ? Raspuns : Masina

crydead 27 Sep 2003 15:01

Ping, intrebarea se referea la un barbat, prin urmare mintea nu e raspunsul corect decat daca ai vrut sa spui ca cu cat e mai prostutza, cu atat e mai relaxanta.

------------------------
Viitorul suna ocupat.

NoOne 28 Sep 2003 00:42

Knock! [-out]
Knock! [-out]

In traducere libera: bat la usha... de-afara.

crydead 28 Sep 2003 00:44

Trebea sa dai si tu bip inainte...

--------------------------------
Viitorul suna ocupat.

NoOne 28 Sep 2003 00:52

Macar pot sa dau beeeeeeeeeeep dopo?

Nota CNA-ului: beep-urile se folosesc doar insotzite de injuraturi.

Gaandalf 28 Sep 2003 14:20

Imi place aici ... fff mult - bautura ... discutzii ... bancuri ... shi kterink la greu ... dar bautura e mai importanta ...

K sa va fac invidioshi ... am un bar in Constanta "Bourbon House" unde in fiekre Vineri este Tequila Party shi ghici cat cost o tequila = 10.000! :lol: Dupa 7 tequila shi 3 Beri - "sprijini" copacu afara shi la 12:30 eshti acasa ... :lol:

Hope i'm welcomed here ...

Dan Gerose 28 Sep 2003 16:33

Vreau si eu !

Gandalf, ce pacat ca-i Constanta atit de departe de Timisoara !

crydead 28 Sep 2003 20:08

Originally Posted by Gaandalf:

Dupa 7 tequila shi 3 Beri - "sprijini" copacu afara shi la 12:30 eshti acasa ... :lol:

Acasa la cine? :wink:

Apropo, man, e adevarata legenda ca la constantza si mangalia e plin de femei care au sotzii plecati pe mare (ca sa nu spun sechestratzi prin nu sh' ce port) si din cauza asta sunt foarte deschise la nou?

Originally Posted by Gaandalf:

Hope i'm welcomed here ...

Evidamo. Normalishe. Biensiur.

------------------------
Viitorul suna ocupat.

All times are GMT +2. The time now is 20:30.