![]() |
Originally Posted by crydead:
curvar betiv ! |
Frate, am zis ca dintr-un singur buriq. Deci nu sunt curvar. Si de ce sunt betziv ca mai mult de 20 cl de coniac nu incape in respectivul buriq?
Tot stateam si ma gandeam, daca tot am fata la indemana, da-l dreaqu de coniac, mai bine profit si fac un white russian. White Russian - 1 1/2 oz Vodka - 3/4 oz Kahlua - 3/4 oz Milk Directions: Mix the vodka and kahlua together then float the milk on top. Add ice if desired. ----------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Asta da campanie de promovare a consumului de lapte!!!
|
Lasa ca nici cu clipu' ala de se da la tv nu mi-e rushine. Ce dreaqu, ba, ca shtie toata lumea ca la Pamplona (se si spune numele orasului in cantecul de pe coloana sonora) se alerga aia cu tauri si nu cu vaci.
----------------------- Viitorul suna ocupat. |
mai stii poate mulge taurul .... dupa pofta cu care bea .... |
Am analizat aceasta directie de interpretare si raspunsul este nu, nu putea sa mulga taurul. Daca l-ar fi muls ar fi ieshit o campanie sociala pentru consumul de iaurt. Sau caimac.
In concluzie, cred ca mulgea boul. :wink: ----------------------- Viitorul suna ocupat. |
Crayule ieshi bai nene din vizuina ca murim cu zile de plictiseala pe forum. :-?
|
Daca ai chef di harjoana, zbenguiala si diverse stai p-aciulea micutzule ursulete! 8)
----------------------- Viitorul suna ocupat. |
M-ai ghicit, craiule. Ia zi ce-i mai important la o muiere, fatza sau tzatzele? :P
|
da,da...alta intalnire fara mine.... |
Originally Posted by giulkiuz:
Imi aduci aminte de un banc: De ce n-are cocoshu' maini? Ca nici gaina n-are tzatze! E mai important fatzaul ca p-ala il vezi mai des decat tzatzele. Asta daca nu ejti infiltrat intr-o secta de nudishti, pardon, nudiste. Chiar si asa, parca tot fatza e mai importanta ca mai vine toamna si pana la primavara se acopera tzatzica cu o frunza de pelin. :cry: Io vreau sa fac alta intrebare: ce s-ar intampla daca femeile ar fi ca femelele, adica in calduri doar de 2 ori pe an? ------------------------ Viitorul suna ocupat. |
Am avea inca 2 sarbatori...
|
Ce e mai important la o femeie fata sau tatzele ? : Mintea.
Iata un raspuns de femeie : Ce e mai important la un barbat tehnica sau marimea ? Raspuns : Masina |
Ping, intrebarea se referea la un barbat, prin urmare mintea nu e raspunsul corect decat daca ai vrut sa spui ca cu cat e mai prostutza, cu atat e mai relaxanta.
------------------------ Viitorul suna ocupat. |
Knock! [-out]
Knock! [-out] In traducere libera: bat la usha... de-afara. |
Trebea sa dai si tu bip inainte...
-------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Macar pot sa dau beeeeeeeeeeep dopo?
Nota CNA-ului: beep-urile se folosesc doar insotzite de injuraturi. |
Imi place aici ... fff mult - bautura ... discutzii ... bancuri ... shi kterink la greu ... dar bautura e mai importanta ...
K sa va fac invidioshi ... am un bar in Constanta "Bourbon House" unde in fiekre Vineri este Tequila Party shi ghici cat cost o tequila = 10.000! :lol: Dupa 7 tequila shi 3 Beri - "sprijini" copacu afara shi la 12:30 eshti acasa ... :lol: Hope i'm welcomed here ... |
Vreau si eu !
Gandalf, ce pacat ca-i Constanta atit de departe de Timisoara !
|
Originally Posted by Gaandalf:
Apropo, man, e adevarata legenda ca la constantza si mangalia e plin de femei care au sotzii plecati pe mare (ca sa nu spun sechestratzi prin nu sh' ce port) si din cauza asta sunt foarte deschise la nou?
Originally Posted by Gaandalf:
------------------------ Viitorul suna ocupat. |
All times are GMT +2. The time now is 20:30. |