![]() |
pot sa raspund???
1.cred ca ALS nu se preteaza la glumitze cu Raicu (ea nu le-ar intelege) 2.nu se face asta la o emisiune (zic eu) 3.als poate spune chestii mai interesante ...ar mai fi... oricum...este mai bine sa razi de ea fara glumele altora pe seama ei |
Macar sa o desfiinteze in culise :D
|
Ar trebui sa se faca o compilatie:
"Big Brother: Cele Mai Tari Scene De Sex, uncut! Out": Out Now on video and DVD! |
Originally Posted by K's:
thnx. 'ar mai fi' ca eu nu-nteleg ce aveti (mai toti) cu andreea raicu... nu arata bine? nu e bine sa arate bine la tv? cui credeti ca-i pasa ce scoate pe gura? oricum, de la un anumit nivel de frumusete & celebritate incolo, restul nu mai conteaza... parerea mea! |
Bei da' Raicu nu e chiar asa de proasta pe cat se zice. E doar proasta in comparatie cu felul in care arata. Si mai are si vocea aia harsaita pe deasupra :lol:
|
Tu nu cred c-ai urmarit-o cand vorbea ... e mai proasta decat se zice!
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
8) ....si apoi :lol: |
vazut ieri ca nice titz are evelina
si sper din tot sufletu sa o dea pe andreea afara ca sa ramana mistretu ala enervant NF...ar fi soo much fun |
Cum avetzi mah rabdare sa vedetzi acel Reality Show de arbore de cacao ? Uitatzi-va pe Mtv Base la Who Got Game - dk il mai da reluare ... :lol:
|
Eu m-am uitat cat de cat in primele 2 saptamani dar... m-am plictisit rau de tot... acum in loc de BB ma uit la Cosby si in loc de Salut BB (cand nu e Seinfeld) ma uit la Gheorghe 8)
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Originally Posted by Mircius:
Si tu te iei dupa CNA? |
All times are GMT +2. The time now is 15:44. |