![]() |
Originally Posted by Gaandalf:
Deci, unde am ramas? Ridicam in slavi LOTR-ul? :D Yeah...asta era! |
Originally Posted by Demona:
jeez, u've got an obsession! oricum, topicu asta a fost - pret de vreo 12 postari - despre mine, nu despre lotr :lol: asa ca am obtinut ce am vrut: deturnarea discutiei - care devenise plicticoasa, let's face it! - inspre ceva always so much more interesting: ME! bitter, eh? |
Daca v-ati fi certat macar pe un film ca lumea...
|
de acord cu Pyron.
pt. a.l.s : am vazut dogville si am ramas naucit. doresc si eu lamuriri, explicatii... ai promis ca iti vei posta parerea la topicul cu pricina. please :) |
pt egon: ok, ok i got the message! n-are voie omu sa se mai joace cu galetusha & lopatzelele in nisip? hai ca ma mut acum - check out topicu bun :wink:
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
think andrei gheorghe :D :D :D In alta ordine de idei celebrity deathmatchu asta imi aduce aminte de cel de mai an cu ambra blu. Ala a fost intr-adevar original, dar deja poate ar trebui sa te reinventezi ca devii si tu previzibil... Apropos, am auzit ca circula pe net niste showuri de-ale lui Kaufman. E cineva in posesia lor? (ofer tot monty pythonu la schimb :D :D :D ) |
Si la faza cu Denethor sarind in hau in timp ce ardea...Dumnezeule mare!Superba faza...
|
Originally Posted by cristivasile:
ce-i corect e corect: si eu m-am gindit ca am inceput sa devin previzibil... :lol: dar totusi... andrei fachin gheghe! e-a 2-a oara ca ma compara cineva cu el pe forumu asta... cred c-ar trebui sa ma duc sa ma caut :o cu ambra m-am cunoscut si e ok tipu - i hope he thinks the same about me :wink: DA, vreau si eu andy kaufman!!!!! astept oferte - nu prea stiu ce-as putea oferi la skimb... eventual ceva larry clark? |
Originally Posted by THE VOID:
Gandalf: "So passes Denethor, son of Ecthelion!" super faza! |
am auzit k cica Denethor nu shi-ar fi pierdut mintzile din cauza k se uita in Palantir - am auzit ca era mai bazat de atata shi ca a inebunit shi s-a descurajat knd Sauron i-a aratat armatele lui shi i-a zis k nu-i scapare ... adevarat sau fals ? sau a inebunit shi din cauza k s-a uitat in Palantir shi din cauza a ceea ce a vazut ? |
Adevarat...dar daca gresesc sa nu dai dup mine,k ce zic e din memorie-ash putea ft. bine sa iau cartile si sa ma uit in ele:da' ian sa vad cat de fan mi's...Ati observart k 'poezia' lui Theoden din TTT,pe care-o zice inaintea luptei, e zisa,de fapt,in ROTK?
|
Yep. Dar parca in carte ardea in "cavourile" unde erau ingropatzi regii Gondorului. |
A innebunit din cauza ca se uita in Palantir, iar Sauron ii arata exact ce vroia el sa vada. Asha ca asta a dat-o pe ulei cand a vazut ca ishi pierde regatu`. Plus ca Sauron i-a bagat bine in cap ca Gondor "HAS NO KING" shi de fapt el e regele(remember Boromir), shi atunci..pierzi shi tronu`... |
Dap. |
I remember good!
|
You recall well my young padawan learner! Now quick say something highly about ur master ... :lol: |
I'm already a Ainu-Jedi! You Elf-Pedawan...Me Ainu-Jedi!!! That's high enough? Or I shall try some weed? Meanin` some...athelas? ;) |
care a fost faza care v-a placut cel mai tare in film?ca pentru mine au fost asa de mult ca nu mai stiu de unde sa aleg.dar una o sa ramana intodeauna preferata mea:incoronarea lui Aragorn rege si apoi casatoria lui cu Arwen. :)
|
faza care mi-a placut cel mai tare...hmmm...greu de ales? Mai ales ca mai sunt inca 2 parti inainte de "Return of the King". Totushi sa vedem mi-a placut la nebunie cand a aratat Minas Morgul si cum s-a ridicat Nazgulul calare pe dragon si zbura deasupra armatei din Mordor. Si cand a inceput sa urle Nazgulul in Minas Tirith in timpul luptei sa-i sperie pe luptatori...super faza! :)
|
Cred ca deja va doare capu sa mai repet ca cea mai tare faza din ROTK este cea cu Frodo shi Sam ...
Frodo got tired and and then called for Sam : "Sam ? Piggy-back ride!" :lol: "I can't carry it for you Mr Frodo, but i CAN CARRY YOU!" :cry: |
All times are GMT +2. The time now is 08:41. |