Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Critica criticii de film (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82303)

blitz43 04 Jun 2003 08:39

Sal'!
Mah, eu cred ca Baleena asta e chiar ALS.
Parerea mea!

Ambra Blu 04 Jun 2003 09:28

Originally Posted by Bagheera:

Este vorba de Alex Leo Serban. Mai copii,mai,de ce va jucati cu jucarii prea complicate pentru voi?

Sa inteleg ca Alex Leo Serban este vibrator?

crydead 04 Jun 2003 09:31

Ba, da' vorbeste si tu filozofic: este insashi ideea de vibrator.

-----------------------
Viitorul suna bine.

Ambra Blu 04 Jun 2003 09:40

Hehehehe. Este vibratoritatea. Sau vibrautoritatea? Sau vibratoautoerotizmu'?

Bagheera 04 Jun 2003 09:49

Giulkiuz nepoate,"pen' ca vi s-a pus pata" merge de minune cu"vin spumele pe mine"in aceeasi reclama la detergenti! E o urmare fireasca a procesului de curatare. Cat pentru atavismul tau,parul de pe spate,nu am solutii...De Ricutza m-am luat cu blandete ,placindu-mi sinceritatea cu care de-a lungul timpului isi recunostea inocenta in fata subiectelor ce-o depaseau. In acest context m-a amuzat investirea ei ca "guru".Singurul lucru chiar inteligent"prietenul lui Kaa".E de foarte bine! Restul...jocuri de cuvinte sensibil ieftine.Si inca ceva,"balena asta"nu e deloc ALS!Pana revin,va doresc frumusete!

blitz43 04 Jun 2003 11:26

de unde revii? de la Cannes?

Alex Leo Serban 04 Jun 2003 11:57

nu vroiam sa mai revin, da' tot citindu-va aberatiile nu ma pot abtine;
nu, nu sint - i repeat: NU sint! - 'bagheera' dintr-un motiv zdrobitor de simplu: i would never - i repeat: NEVER - wish you 'frumusete'...
chiar nu e deloc - da deloc! - stilul meu ('death, destruction & despair' is more like it!!)...

because i'm BAD, i'm BAD - rau, ranchiunos si razbunator; 'norocul' unora care se dau mari shmekeri (ambra blu, crydead, marx - btw: esti varianta iudeo-crestina (groucho, harpo, chico) sau iudeo-cretina (karl)? - este ca, asa cum spuneam la-nceput, e comod cind te ascunzi dupa pseudonime (forumul e locul in care niste nimeni se transforma in pseudonime, nu?); ghinionul vostru e ca nu las niciodata o insulta nepedepsita: imi voi pune antenele in functiune si, pina la urma, tot aflu eu care sint aia... si-atunci sa vezi caft!
(hm, cam atipic pt un gay, nu? ca veni vorba: de unde stiti ca nu sint unul din urmatoarele: 1. impotent; 2. onanist; 3. zoofil; 4. necrofil; 5. etc?
just a hint: sint such a snob ca n-as accepta niciodata o forma de sexualitate impartasita de altii - oricit de putin numerosi ar fi...:))

ce vroiam sa mai zic? (pina revin - kiar de la cannes-cluj, this time!)
ah da:
1. ideea cu aparitia mea pe acest forum 'as myself', i. e. a.l.s.) nu-mi apartine, este a moderatorilor; got it, stupid?
2. vreau sa multumesc - pe aceasta cale - tuturor acelora (multi si, unlike some of you, de calitate - de la amyd la... ricutza! ei da, ricutza) care mi-au trimis mesaje personale de simpatie/incurajare in lupta cu incultura si badarania; gestul lor nu va fi uitat:);
3. cum ziceam: lucrurile trebuie puse la punct; s-au spus atitea timpenii - campion absolut: ambra blu... the kind of of self-sufficient fucking loser :x - ca e totusi nevoie sa vina cineva, ca mine, sa le ordoneze intr-un mod exemplar! iar cine nu e de acord - FUCK'EM! sint eu de vina pt incultura unora (care nu ma stiu decit din 'libertatea') si mitocania altora (c-asha i-a facut ma-sa)?
no i'm NOT!
si nu va faceti iluzii: i can master si 'registrul de sus', si 'cel de jos'; depinde de context - eu ma simt equally fine in amindoua :D

Ambra Blu 04 Jun 2003 12:07

Originally Posted by Alex Leo Serban:

si nu va faceti iluzii: i can master si 'registrul de sus', si 'cel de jos'; depinde de context - eu ma simt equally fine in amindoua :D

Asta inseamna ca o iei sus, si o dai jos?

PS Nu-ti mai intinde antenele, ca iti zic eu unde sa ma citesti: incearca revista 'Deci'. Ma sparg acolo in cuvinte mult mai dure decit poti tu inghtiti vreodata, frumosul meu inghititor de sabii, magician de bilci, controlor al orizontalei si verticalei. Hai, Daniel, hit me.

Ambra Blu 04 Jun 2003 12:10

imi voi pune antenele in functiune si, pina la urma, tot aflu eu care sint aia... si-atunci sa vezi caft!

Ma, eu zic sa fii atent la ce vorbesti. Ca vin cu baietii sa run a train on you.

Alex Leo Serban 04 Jun 2003 12:51

aha, revista 'deci' deci... adica revista luzarilor care n-au avut loc in revistele k lumea :roll:
nu te kinui cu ditamai trenu, ca-ti trag eu una peste bot de n-o sa te mai recunoasca nici ma-ta :D
PS te las pe tine sa stergi pe jos, ca la mansarda n-ai acces - e numai pt vipuri :lol:

crydead 04 Jun 2003 13:00

ghinionul vostru e ca nu las niciodata o insulta nepedepsita: imi voi pune antenele in functiune si, pina la urma, tot aflu eu care sint aia... si-atunci sa vezi caft!

Amazonule, nu ne ameninta ca si noi shtim sa dam cu posheta!

Alex Leo Serban 04 Jun 2003 13:03

nu posheta, mortule isteric - BORseta, c-asta au bosketarii :wink:

marx 04 Jun 2003 13:08

Dl. ALS e preocupat cu vanatoare de vrajitoare!Pe el nu-l intereseaza sa produca ceva interesant .Nu te-au obosit rubricile alea infime din Lib.(unde afirmai "X actor si Y actrita joaca bine"),Elle(si acolo alte banalitati),jocul cu liniute din Obsv. Cultural?Crezi ca vrea cineva sa-ti ia locul de gargaragiu printre fitzele de figuranti?Esti anemic domnule daca gandesti atat de pozitiv.Si ce te deranjeaza nick-ul meu?Esti cumva antisemit?Da, intr-adevar sunt marxist de nuanta Zeppo(erau 4 frati daca nu stiai).Spune-mi daca vrei sa-ti dau adresa de acasa poate vrei sa-mi inlocuiesti sulul, pagina aia din ELLE aluneca a dracului de usor.
Te crezi victima unui complot?Spune-mi,si nu-ti mai amintesc spiritul in acest forum.Nu de alta,dar nu vreau sa-mi patez mainile cu sange de cabotin.

Ambra Blu 04 Jun 2003 13:10

If I were you, I'd quit bein' a walkalone and stick to bein' a tack head. And, strawberry, don't get too swoll. While you hang around in here, double daring me to Stay Down, the 'Libertatea' newspaper is asking for more, ever more. Aggie, go for it. Stop playin the shower hawk. Go to where no one has ever gone before, to the realm where angels fear to tread. Sex, that is, the niche nobody'll share witcha, for fear of snobbery and snotty behavior.

Si acuma in romaneste, sa intelegi si tu: vrei sa ti-o iei, asa, ca baietii? Ne intlnim in oricare din zilele astea, unde vrei tu, iti aduci si martori daca vrei.

NoOne 04 Jun 2003 13:11

Propunere pentru ADMIN:

Inchiderea subiectului.

Motiv? Deja discutzia nu mai are absolut nici o legatura cu filmele sau critica de film.

Ambra Blu 04 Jun 2003 13:15

De ce sa-l inchida, ma? Lasa, sa vada si altii ce urit vorbeste the Big Brazar. Cum adica nu are nimic cu critica de film? Ce, criticur de film Alex Leo Serban nu are nimic in comun cu critica? Nu te emotionezi cind il vezi cum vitupereaza? Eu stiu oameni care il urasc cu pasinue, si care vin special pe cinemagia pentru celebrity death matchul asta, unde ALS crede in death & despair, si tries to play the ma(t)cho.

Anonymous 04 Jun 2003 13:17

leo fraiericiule poate vrei sa intram peste tine in casa

NoOne 04 Jun 2003 13:25

Ambra, atunci macar sa se creeze un nou subiect: ASL PLS[sorry! :lol: ] ... "ALS impotriva Forumului cinemagia" sau "ALS vs. Romania"...

I don't care daca vine, sta, discuta, se bate sau naiba shtie ce mai face. Sincer acuma? Eu n-am auzit de nenea asta dar nu cred ca e un motiv sa ma iau de fatza lui personala. Cand o sa-i citesc scrierile o sa le comentez pe-alea. Pana atunci eu trag cortina shi ma retrag.

crydead 04 Jun 2003 13:25

Originally Posted by NoOne:

Propunere pentru ADMIN:

Inchiderea subiectului.

Mai bine il inchidem pe ALS intr-o camera doar cu o masina de scris si cu o superfemeie si l-am terminat.

======================
Viitorul suna ocupat.

marx 04 Jun 2003 13:26

Am o propunere pt. ALS:sa ne arate si noua cel putin trei articole,cele mai bune, si apoi discutam pe o tema data.Ca la scoala.
Pt. Ambra:totusi vorbim despre filme cu ALS.Sau nu ai chef?Nici eu,dar e totusi si el un omulet care scrie si descrie. De unde stii ca nu poate fi si simpatic?

All times are GMT +2. The time now is 22:11.