Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Filmele cu cel mai IMPREVIZIBIL sfarsit (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81859)

Prince of Persia 25 Mar 2007 18:21

seria saw are finaluri imprevizibile shi the butterfly effect, identity, pirates of the carribean 2. dar cele maiimprevizibile finaluri are serialul Lost.

manai 26 Mar 2007 09:58

A mentionat careva Primal Fear,Ed Norton face un super rol acolo si finalul e cu adevarat imprevizibil.

crin3l 26 Mar 2007 16:05

Sa incep cu ceva nou ... Lucky Number Slevin , apoi The others , The sixth sense , shi mai sunt multe

Pitbull 26 Mar 2007 16:19

...mä uitam la el cu fi-miu, prin 2000, si la final ziceam amândoi: "Bun, mä, marfä filmu', päcat c-au dat cu mucii-n fasole acuma la sfârsit, de l-au fäcut asa didactic si siropos."
Si când colo... ;)

- Vanity... Definitely, my favorite sin. He, he! :happy:
..."Paint it Black", Rolling Stones

"Devil's Advocate", Taylor Hackford

aayana 31 Mar 2007 21:42

Mi-am adus aminte de http://imdb.com/title/tt0219822/
Imprevizibil final si chiar comic (cu cei doi melci )

Neuptolem 14 Apr 2007 22:20

"Stay"/ "Apocalypto"
Altele nu-mi vin acum in minte...

neanae 14 Apr 2007 22:53

wicker man, salariul groazei, the killing.

silver_boy 15 Apr 2007 01:14

The Departed, Oldboy, Dangerous Liaisons, The Machinist, Adaptation, American Beauty, Brazil, The Others, K-Pax, Age of Innocence, Steaua-Dinamo (2-4) , toate episoadele din serialul ala de pe Protv "Povestiri din criptã" , toate episoadele din serialul Zona Crepuscularã, pe care un amic (la fel de mic, pe-atunci) îl poreclise, involuntar, Zona Crescupularã, plus alte 1000 de filme (toate bune si frumoase) ca orice film cu final imprevizibil, vai ce topic idiot

Alex Leo Serban 15 Apr 2007 05:49

'dangerous liaisons' si 'age of innocence'!? wtf - astea au fost carti inainte!? s presupune k n-ar trebui sa fie atit d 'imprevizibil' finalu lor :w00t:

cre k am mai postat p topicu asta si-am dat km aceleasi titluri - da here we go again: 'the usual suspects' e - pt mine - 'master of the game' la cap asta!
dar dk e sa iau un film of all time kre tops everything, atunci aleg si eu - k aayana - 'ordet' al lu DREYER :love: cu precizarea k, aici, termenu d 'imprevizibil' e lame: finalu e pur si simplu mind-blowing!

silver_boy 15 Apr 2007 14:37

Originally Posted by Alex Leo Serban:

'dangerous liaisons' si 'age of innocence'!? wtf - astea au fost carti inainte!? s presupune k n-ar trebui sa fie atit d 'imprevizibil' finalu lor :w00t:

asta daca nu procedezi "americaneste" -:
and be seriousley, citi au citit - inainte de film ( la noi ) Francois Choderlos de Lacrlos and Edith Wharton?

Azgard 19 Apr 2007 14:26

Sa vedem... Pai ar fi: The 6th sense; The others; Fight Club; The ring si as putea tine-o tot asa, dar vad ca la toate la care m-am gandit eu s-au mai gandit si alti inainte. Inchei totusi cu Departed. Cine se astepta la atatea capete zburate?

illotempore2002 20 Apr 2007 16:10

Dogville.
Cine s-ar fi asteptat ca biata Rose (parca asa se numea personajul feminin central), indelung umilita, inuman tratata, avea de fapt atata putere incat ii putea spulbera pe toti (ceea ce a si facut?)?

Cel mai uimitor sfarsit ever.

Ar mai fi desigur, Fight Club, dar subiectul in sine (al dedublarii), si mai ales patologiile, sunt de cele mai multe ori prilej de uimire!

lady_mystyque 04 May 2007 10:41

subscriu pentru memento !!!!! tot filmul pare un sfarsit imprevizibil :w00t: continui cu fight club si primal fear! ar mai fi si butterfly efect hmm......
si The prestige mai degraba incurcat si de neinteles decat imprevizibil eu una inca nu m-am lamurit care moare care traieste si cate clone sunt... :huh: presupun ca trebuie sa-l vad iar.

gionloc 04 May 2007 10:49

Originally Posted by illotempore2002:

Dogville.
Cine s-ar fi asteptat ca biata Rose (parca asa se numea personajul feminin central), indelung umilita, inuman tratata, avea de fapt atata putere incat ii putea spulbera pe toti (ceea ce a si facut?)?

unde se vede cit timp a pierdut neanae de pomana pe un topic alaturat astuia!

illotempore2002 04 May 2007 10:53

da-mi link te rog catre topic-ul cu pricina...ca sa intzeleg la ce te referi, darling!

copilu0 13 May 2007 00:21

eu cred ca unul dintre filmele cu final imprevizibil a fost SAW1 dar si urmatoarele 2 si 3(acestea ceva mai putin)

RIP 13 May 2007 00:27

Originally Posted by copilu0:

eu cred ca unul dintre filmele cu final imprevizibil a fost SAW1 dar si urmatoarele 2 si 3(acestea ceva mai putin)

:shock: pustani casapiti, macelariti, schiloditi, ramblagiti si chinuiti :? , imprevizibil, mie una nu mi s-a parut .

Raman la antologicul "Usual suspects", acu 8 ani cand l-am vazut finalul mi s-a parut genial. La ora actuala imi merge in continuare . :happy:

Pitbull 13 May 2007 01:18

Originally Posted by RIP:

Raman la antologicul "Usual suspects", acu 8 ani cand l-am vazut finalul mi s-a parut genial. La ora actuala imi merge in continuare . :happy:

Nu l-am väzut, dar din ce-am auzit despre el, deduc cä ai dreptate. Insä, din aceleasi surse, am auzit cä ACEL final e pastisat în "The Illusionist"- care, din parte-i, ar putea sä inspire un topic aparte: "Filme cu cel mai PREVIZIBVIL sfârsit".

Henry Chinasky 15 May 2007 21:55

Broken Flowers. Lucrurile au ramas "ca in tren".

aayana 17 May 2007 01:33

"Legaturi bolnavicioase"?

All times are GMT +2. The time now is 17:41.