![]() |
seria saw are finaluri imprevizibile shi the butterfly effect, identity, pirates of the carribean 2. dar cele maiimprevizibile finaluri are serialul Lost.
|
A mentionat careva Primal Fear,Ed Norton face un super rol acolo si finalul e cu adevarat imprevizibil.
|
Sa incep cu ceva nou ... Lucky Number Slevin , apoi The others , The sixth sense , shi mai sunt multe
|
...mä uitam la el cu fi-miu, prin 2000, si la final ziceam amândoi: "Bun, mä, marfä filmu', päcat c-au dat cu mucii-n fasole acuma la sfârsit, de l-au fäcut asa didactic si siropos."
Si când colo... ;) - Vanity... Definitely, my favorite sin. He, he! :happy: ..."Paint it Black", Rolling Stones "Devil's Advocate", Taylor Hackford |
Mi-am adus aminte de http://imdb.com/title/tt0219822/
Imprevizibil final si chiar comic (cu cei doi melci ) |
"Stay"/ "Apocalypto"
Altele nu-mi vin acum in minte... |
wicker man, salariul groazei, the killing.
|
The Departed, Oldboy, Dangerous Liaisons, The Machinist, Adaptation, American Beauty, Brazil, The Others, K-Pax, Age of Innocence, Steaua-Dinamo (2-4) , toate episoadele din serialul ala de pe Protv "Povestiri din criptã" , toate episoadele din serialul Zona Crepuscularã, pe care un amic (la fel de mic, pe-atunci) îl poreclise, involuntar, Zona Crescupularã, plus alte 1000 de filme (toate bune si frumoase) ca orice film cu final imprevizibil, vai ce topic idiot
|
'dangerous liaisons' si 'age of innocence'!? wtf - astea au fost carti inainte!? s presupune k n-ar trebui sa fie atit d 'imprevizibil' finalu lor :w00t:
cre k am mai postat p topicu asta si-am dat km aceleasi titluri - da here we go again: 'the usual suspects' e - pt mine - 'master of the game' la cap asta! dar dk e sa iau un film of all time kre tops everything, atunci aleg si eu - k aayana - 'ordet' al lu DREYER :love: cu precizarea k, aici, termenu d 'imprevizibil' e lame: finalu e pur si simplu mind-blowing! |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
asta daca nu procedezi "americaneste" -: and be seriousley, citi au citit - inainte de film ( la noi ) Francois Choderlos de Lacrlos and Edith Wharton? |
Sa vedem... Pai ar fi: The 6th sense; The others; Fight Club; The ring si as putea tine-o tot asa, dar vad ca la toate la care m-am gandit eu s-au mai gandit si alti inainte. Inchei totusi cu Departed. Cine se astepta la atatea capete zburate?
|
Dogville.
Cine s-ar fi asteptat ca biata Rose (parca asa se numea personajul feminin central), indelung umilita, inuman tratata, avea de fapt atata putere incat ii putea spulbera pe toti (ceea ce a si facut?)? Cel mai uimitor sfarsit ever. Ar mai fi desigur, Fight Club, dar subiectul in sine (al dedublarii), si mai ales patologiile, sunt de cele mai multe ori prilej de uimire! |
subscriu pentru memento !!!!! tot filmul pare un sfarsit imprevizibil :w00t: continui cu fight club si primal fear! ar mai fi si butterfly efect hmm......
si The prestige mai degraba incurcat si de neinteles decat imprevizibil eu una inca nu m-am lamurit care moare care traieste si cate clone sunt... :huh: presupun ca trebuie sa-l vad iar. |
Originally Posted by illotempore2002:
unde se vede cit timp a pierdut neanae de pomana pe un topic alaturat astuia! |
da-mi link te rog catre topic-ul cu pricina...ca sa intzeleg la ce te referi, darling!
|
eu cred ca unul dintre filmele cu final imprevizibil a fost SAW1 dar si urmatoarele 2 si 3(acestea ceva mai putin)
|
Originally Posted by copilu0:
Raman la antologicul "Usual suspects", acu 8 ani cand l-am vazut finalul mi s-a parut genial. La ora actuala imi merge in continuare . :happy: |
Originally Posted by RIP:
|
Broken Flowers. Lucrurile au ramas "ca in tren".
|
"Legaturi bolnavicioase"?
|
All times are GMT +2. The time now is 17:41. |