![]() |
Originally Posted by mhcx:
Simt cum te macina sentimentul de culpabilitate. Tocmai de aceea ai si simtit nevoia acestei marturisiri. Hai sa te iertam, pentru ca suntem ingaduitori ! :D |
=)).Buna asta cu culpabilitatea si marturisirea.Sunt convins ca nu mai doarme noptea gandindu-se cat de rau l-a lucrat pe kedii(desi sunt convins, ca vocea lui a avut prea putina greutatea in banarea lui nea Caisa).
Apropos...Who's next? |
Originally Posted by MikkaelWolfganger:
MW, sa inteleg ca la spectacolul acesta nu ti-ai terminat floricelele si cola cu care te-ai aprovizionat acum catva timp ? :)) |
Acum pe bune, a cui clonă eşti? :D |
Originally Posted by marillion:
Acum pe bune, crezi ca vei primi raspuns ?:D |
Originally Posted by bitter_moon:
da asta e raspunsul: Nu sunt clona sunt razboiul clonelor. Cand kedii era pe aici toata lumea era contra lui dar nimeni nu avea curajul sa i spuna verde in fata ca e anafabet si retard. Acum cand eu am facut asta sunt luat la misto ca sunt clona si ca ma macina sentimentele de culpabilitate. Sa inteleg ca va e deja dor de kedii. Propun sa il aducem inapoi. El abia asteapta. |
Ei, şezi blând, ştii la ce mă refer, ăsta e cont creat special pentru răfuială, oricine vede asta, măi Dirty Harry! ;)
Nu-l regretă nimeni pe tip, eu însumi am fost beneficiarul unor "drăgălăşenii" datorită cărora s-a bucurat de o zi de suspendare a contului. :)) |
Hei, nu te supara, glumeam si noi ! Poate ca avem un simt al umorului mai ciudat, dar cine ne cunoaste si s-a familiarizat cu el, ne adora. :"> Nu tinem sa aflam neaparat sub ce ID activezi pe site, mai ales ca ti-am creionat deja un profil. Te rog sa ma contrazici daca gresesc: barbat, maximum 25 de ani, activ pe forumuri si cinefil inveterat. Probabil destul de cunoscut printre ceilalti cinemagisti. Nu esti singurul care a luat atitudine impotriva lui kedii, dar fiecare a facut-o in stil propriu. Nu cred ca s-ar fi ajuns la masurile acestea drastice daca era reclamat doar de o persoana. Iti ofer o mostra a efortului conjugat impotriva activitatii fostului (sper) cosmin_kedii: "cosmin_kedii pe 13 Martie 2012 13:54 Totul vine împreună pentru a face acest film o capodoperă:un scenariu frumos, o realizare semnificativă, comici la partea de sus a artei lor: Jane Fonda și Vanessa Redgrave sunt superbi 0 2 marillion pe 4 august 2013 10:35 Băi analfabetule, lasă-te de comentarii agramate şi lipsite de sens, că ai făcut de râs siteul ăsta! bitter_moon pe 4 august 2013 14:03 cosmin_kedii@ Fara nicio legatura cu ce spune marillion, te intreb si eu ceva: de ce faci asemenea comentarii ? Este firesc ca cinefilii care cauta informatii sa citeasca parerile celorlalti. Asa ajung si eu la ale tale, care ma frapeaza prin abundenta, ca sa nu mai spun de greselile gramaticale flagrante. Pasiunea ta pentru film te poate transforma in personaj burlesc pe acest site. Cu toata consideratia ti-o spun..." |
Bai, sincer... nu stiu ce sa zic :| ! Eu nu-mi amintesc sa fi avut vreodata divergente cu "cosmin_kedii", niciodata nu m-au deranjat comentariile lui . Este adevarat ca erau multe si cam aiurite, dar n-ai ce sa-i faci . Asa suntem toti la inceput, si nu imi este rusine sa recunosc ca asa am fost si eu, ce ne defineste este evolutia prin care trecem . Am vorbit amu ceva timp cu Kedii si parea un tip de treaba, l-am intrebat daca este adevarat ce sustine in legatura cu filmele pe care le-a vazut . Omu' mi-a raspuns foarte lejer, cu un limbaj total diferit de cel folosit in comentarii . Mi-a spus ca urmareste pe banda rulanta de acum 10 ani cate 3 filme pe seara . Eu il cred, cat de greu este sa urmaresti cate 3 filme pe seara ?! Asa s-au strans filmele din lista sa . Cat despre comentarii, imi dau seama cat de greu este sa comentezi atatea filme, da' mite sa mai aduci si cate ceva nou in fiecare comentariu . Este greu si plictisitor . Stiu ca mie imi este greu de multe ori sa-mi gasesc cuvintele potrivite pentru comentarii . La randul meu, si eu m-as enerva daca as fi in locul sau, sa mi se stearga contul la care am muncit atat amar de vreme, ma gandesc la timpul irosit . Cred ca toata treaba a fost prost gandita ! Nu stiu de unde a inceput debandada, dar sunt de parere ca al nostru cosmin_kedii nu se apuca sa ia pe cineva la injuraturi daca nu era provocat si faptul ca i-a fost sters contul mi se pare prea drastica . Nu cred ca a creat prea multe probleme pana acum, din cate am vazut omu' statea in banca lui .
|
tyson...
kedii, atunci cand l-am intrebat frumos daca el a vazut toate acele filme a zis ca nu e treaba mea. apoi, sa nu uitam ca a deranjat grav de tot si mai ales creea o imagina foarte proasta asupra site-ului cinemagia. cat despre vechimea lui, nu era chiar asa de nou sa lase comenturi imbecile. Consider ca nu e necesar sa comentezi toate filmele care le vezi. sa nu mai zic ca, la anumiti actori copia cu,copy/paste acelasi comentariu si asta numai pentru a aduna puncte si de a urca in topul userilor cinemagia. Si ce poti zice cand lasa un comment la un film si cu link de download? asta e reclama . pe forum la fel..cand posta la filme si actori care nu exista, punea filmul dupa IMDB + link de torrente. Si sa nu mai zic de comenturile cu spoiler la filme... strica toata placerea omului de a descoperi acel film. si cat de matur parea acest kediii, s-a demonstrat ca are o minte de kinder. ai vazut si tu cum injura cand acel cont i-a fost dezactivat, |
Originally Posted by Tyson_Kyd:
Decenta ma impiedica sa reproduc textul, dar pot spune ca il invita pe acesta la o practica sexuala contra naturii. :"> Hai sa il lasam pe kedii sa dispara si sa ne concentram asupra a ceea ce este bun si constructiv pe site ! Sunt o gramada de utilizatori educati, inteligenti, culti, care merita atentia noastra si de la care avem ce invata. |
Amin!Nu am inteles ce e cu avalansa asta de mesaje post-kedii.E chiar asa greu sa depasiti momentul? |
si iata-ma am venit in forta |
n-am avut treaba cu nimeni ,doar cu cei care s-au luat de mine |
[quote=iiii]tyson...
kedii, atunci cand l-am intrebat frumos daca el a vazut toate acele filme a zis ca nu e treaba mea. apoi, sa nu uitam ca a deranjat grav de tot si mai ales creea o imagina foarte proasta asupra site-ului cinemagia. cat despre vechimea lui, nu era chiar asa de nou sa lase comenturi imbecile. Consider ca nu e necesar sa comentezi toate filmele care le vezi. sa nu mai zic ca, la anumiti actori copia cu,copy/paste acelasi comentariu si asta numai pentru a aduna puncte si de a urca in topul userilor cinemagia. Si ce poti zice cand lasa un comment la un film si cu link de download? asta e reclama . pe forum la fel..cand posta la filme si actori care nu exista, punea filmul dupa IMDB + link de torrente. Si sa nu mai zic de comenturile cu spoiler la filme... strica toata placerea omului de a descoperi acel film. si cat de matur parea acest kediii, s-a demonstrat ca are o minte de kinder. ai vazut si tu cum injura cand acel cont i-a fost dezactivat,[/QU VAI VAI ,pana sa ajungem aici la rasp asta ,,atunci cand l-am intrebat frumos daca el a vazut toate acele filme , De fapt tu ai inceput cu mine eu nu am avut nici o treaba cu nimeni ,absolut cu nimeni |
Originally Posted by marillion:
ia uite si la asta ?????????? mizerabil ? daca erai din rupea sau de undeva de aproape o beleai cu mine rau de tot ,vedeai tu cat sunt eu de mizerabil |
Originally Posted by iiii:
voi ati incepu cu mine tu si cu celalalt |
[quote=mhcx]Eu sunt vinovatul principal pentru expulzarea lui kedii. Dar sincer nu mai suportam sa il vad cum debiteaza tampenii.
Ma-am ales eu cu warning dar a meritat. No more kedii around. Acum s-a mai potolit dar ieri mi-a umplut inboxul de injuraturi. Fierbea sangele in el de oftica. Daca i-ar sterge si toate comentariile tampite de la filme am avea toti de castigat.[/QU CE MARE TE DAII ,ASTA E,, |
Originally Posted by cosmin_kedii:
cosmin_kedii, ma vad nevoita sa recunosc ca, desi ti-am dat motiv, nu nu ti-ai infipt coltii in mine, ceea ce denota ca dispui de suficienta decenta. Sper sa o folosesti si in relatia cu ceilalti utilizatori, abandonand limbajul vulgar. Sper ca pauza aceasta ti-a permis sa reflectezi asupra scopului pentru care te afli pe site. Nu stiu cat de importante sunt acele puncte adunate cu nemiluita, comparativ cu informatiile pe care le primesti ca utilizator cu drepturi depline. |
ma enerveaza : Tyybi1
a lasat commentul : " Un serial "LEGENDAR" ! " la 59 seriale. acelasi comment, numai sa faca medalia aia afurisita. |
All times are GMT +2. The time now is 23:13. |