![]() |
E deodata cu mine:), doi inapoiati mintal/:)
|
neaaahhh... el intrece orice norma... :))
|
Originally Posted by jansic:
Originally Posted by chuckyfan:
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
Originally Posted by arnoldroland:
No, vezi ca stiu? Esti mai mare ca mine cu vreo cateva luni. Sti cum se spune: Inalt ca bradu', prost ca gardu' ( just kiddind )>:) |
in ceea ce priveste inaltimea, tu cred ca esti mai inalt ca mine, asa ca, =)) |
Cand maica-mea sau colega de camera incuie usa de 2 ori. Cand imi face cineva patul.
|
Isteria creata in jurul "nuntii secolului" ... Ok, da, e o nunta regala, dar oamenii chiar au luat-o razna.. papusi, poze, bratarele si alte alea.... :| Mai nou am aflat de la prietenul meu ca ei au liber 2 zile cu ocazia asta :)) ( el lucrand direct cu UK-ul )
|
Doza dubla de ipocrizie pe care trebuie sa o suportam cu ocazia sarbatorilor importante.Moda tricourilor roz la baieti.
|
Originally Posted by copila_satanista:
|
Toata publicitatea facuta nuntii regale ( =)) ) si transmiterea acesteia la televizor. Ori ce canal TV ai alege dai de aceeasi chestie.
|
perfect de acord cu tine.... ma asteptam ca sarutul acela super asteptat sa fie ceva pasional, frantuzesc etc... nu un simplu pupic banal :( |
Da acum unde-s teroristii?
Cand au si ei ocazia sa-si faca reclama la noile achizitii in materie de explozibil stau si "f.t buha" ( expresie des folosita pe la Bistrita ). |
@iiii si @chuckyfan cred ca sunteti invidiosi.:))
|
Deci, gata? S-a insurat baiatul lu' tata?
|
![]() |
ma enerveaza nenorocitii care in vama veche cersesc 1 lei pt o cheta la bere sau 1 tigara!
|
ma enerveaza oamenii care ne fac tara de ras !!!!!!!!!!
|
Cu aia din vama n-am nik, de obicei aveam marunt special pt ei :))
Pe aia care ne fac tara de ras... i-as da cu capul de toti peretii inclusiv pentru datile cand se si plang de tara lor :| |
Ma enerveaza "febra" Justin Bieber. Eu il vad pe Bieber ca un produs al marketingului decat o valoare in muzica.
|
Ba chiar zilele astea am auzit ca e considerat "idolul noii generatii" (alaturi de Lady Gaga, pe care o apreciez mult :) )
|
All times are GMT +2. The time now is 13:04. |