Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

chuckyfan 25 Apr 2011 18:20

E deodata cu mine:), doi inapoiati mintal/:)

dragonfly_drk 25 Apr 2011 20:51

neaaahhh... el intrece orice norma... :))

arnoldroland 25 Apr 2011 21:32

Originally Posted by jansic:

Originally Posted by arnoldroland:

Originally Posted by danonino:

De unde ati rasarit, ma? (Pentru userii noi).

Daca prin redecere la absurd,cumva,te referi SI la persoana mea, sa stii ca eu unul sunt de aproximativ 8 luni pe aici:)

Si ce varsta biologica ai? Ca p-asta mintala am vazut-o..

Cred ca te bagi singura in seama, tu stii decat sa te iei de persoane, cred ca, de-aia critici atat.......X(

Originally Posted by chuckyfan:

De unde stii? Nu cred ca mi-am expus varsta pe site-ul asta si nu va mai dati cu presupusul, asa cum a facut aia cu intrebarea ei despre varsta mea si "varsta ei mintala" .

Originally Posted by dragonfly_drk:

neaaahhh... el intrece orice norma... :))

Nu mai rade, ca nu-i de ras...=))

chuckyfan 25 Apr 2011 21:37

De unde stii? Nu cred ca mi-am expus varsta pe site-ul asta si, daca vreti sa stiti cu totii, ca sa nu va mai dati cu presupusul, asa cum a facut aia cu intrebarea ei despre varsta mea si "varsta ei mintala", am 16 ani si 10 luni :) .

No, vezi ca stiu? Esti mai mare ca mine cu vreo cateva luni. Sti cum se spune:

Inalt ca bradu', prost ca gardu' ( just kiddind )>:)

arnoldroland 25 Apr 2011 21:45

De unde stii? Nu cred ca mi-am expus varsta pe site-ul asta si, daca vreti sa stiti cu totii, ca sa nu va mai dati cu presupusul, asa cum a facut aia cu intrebarea ei despre varsta mea si "varsta ei mintala", am 16 ani si 10 luni :) .

No, vezi ca stiu? Esti mai mare ca mine cu vreo cateva luni. Sti cum se spune:

Inalt ca bradu', prost ca gardu' ( just kiddind )>:)

hahahaX(
in ceea ce priveste inaltimea, tu cred ca esti mai inalt ca mine, asa ca, =))

ieucumine 25 Apr 2011 22:31

Cand maica-mea sau colega de camera incuie usa de 2 ori. Cand imi face cineva patul.

the_fairy 25 Apr 2011 22:37

Isteria creata in jurul "nuntii secolului" ... Ok, da, e o nunta regala, dar oamenii chiar au luat-o razna.. papusi, poze, bratarele si alte alea.... :| Mai nou am aflat de la prietenul meu ca ei au liber 2 zile cu ocazia asta :)) ( el lucrand direct cu UK-ul )

White1 25 Apr 2011 22:48

Doza dubla de ipocrizie pe care trebuie sa o suportam cu ocazia sarbatorilor importante.Moda tricourilor roz la baieti.

Gebeleizis 26 Apr 2011 00:58

Originally Posted by copila_satanista:

ca tot veni vorba :p ma enerveaza userii care streseaza comunitatea cinemagia incercand sa faca puncte si medalii, ne-am descurca mult mai frumos fara ei ;)
ps. X(

+1

chuckyfan 29 Apr 2011 12:09

Toata publicitatea facuta nuntii regale ( =)) ) si transmiterea acesteia la televizor. Ori ce canal TV ai alege dai de aceeasi chestie.

iiii 29 Apr 2011 14:39

Toata publicitatea facuta nuntii regale ( =)) ) si transmiterea acesteia la televizor. Ori ce canal TV ai alege dai de aceeasi chestie.

perfect de acord cu tine.... ma asteptam ca sarutul acela super asteptat sa fie ceva pasional, frantuzesc etc... nu un simplu pupic banal :(

chuckyfan 29 Apr 2011 15:13

Da acum unde-s teroristii?
Cand au si ei ocazia sa-si faca reclama la noile achizitii in materie de explozibil stau si "f.t buha" ( expresie des folosita pe la Bistrita ).

Cristina_ 29 Apr 2011 15:41

@iiii si @chuckyfan cred ca sunteti invidiosi.:))

danonino 29 Apr 2011 16:59

Deci, gata? S-a insurat baiatul lu' tata?

omudindulap 02 May 2011 23:23

iiii 04 May 2011 09:24

ma enerveaza nenorocitii care in vama veche cersesc 1 lei pt o cheta la bere sau 1 tigara!

catasmile17 04 May 2011 21:23

ma enerveaza oamenii care ne fac tara de ras !!!!!!!!!!

copila_satanista 05 May 2011 09:23

Cu aia din vama n-am nik, de obicei aveam marunt special pt ei :))

Pe aia care ne fac tara de ras... i-as da cu capul de toti peretii inclusiv pentru datile cand se si plang de tara lor :|

Cristina_ 08 May 2011 11:48

Ma enerveaza "febra" Justin Bieber. Eu il vad pe Bieber ca un produs al marketingului decat o valoare in muzica.

arnoldroland 08 May 2011 15:23

Ba chiar zilele astea am auzit ca e considerat "idolul noii generatii" (alaturi de Lady Gaga, pe care o apreciez mult :) )

All times are GMT +2. The time now is 13:04.