![]() |
aaahhh... de ati stii ce tocmai ati facut...:">
tocmai am redescoperit placerea de a fi copil. si e foarte tare. acum sunt fericita. multumesc Rapture, White, iiii si... nah, hai ca il pun si pe bremen ca totusi, e simpatic. :P uite, dedicatie pentru voi: http://www.youtube.com/watch?v=jcmV0fK4gsc |
ma simt foarte rau, febra, dureri musculare. Sper sa nu fie vreo gripa ca n-am nici un chef de stat in casa cand e vremea aceasta frumoasa.
|
Originally Posted by chuckyfan:
Pai ii clar ca esti gripat.Ai luat Aspirina/Paracetamol/Ibuprofen ? Gatul a inceput sa te doara? |
Gatul nu ma doare si am luat paracetamol:)
|
Dupa ce iti trece sa faci miscare si sa consumi multe fructe Dl.chuckyfan ;) |
indoapa-te cu vitamina C... iti creste sistemul imunitar. :D defapt, vitamina asta, ca e luata din fructe sau din pastile, e buna sa o iei si cand nu esti racit...pentru ca iti creste rezistenta si te imbolnavesti mai greu asa. ;) |
Chuckyfan, you're So fucked now:D
|
Originally Posted by White1:
Yes I am:) Partea buna e ca am timp de mai multe filme, si asa mi s-au adunat o gramada de vazut. Sunt nefericit ca tre' sa-mi scot media la contabilitate=)). Iese media 4.6 si aici se incheie cu zecimale:(( |
Imi explodeaza capul...:-S
|
ai grija sa nu murdaresti peretii... >:)
|
ha ha ha(:|
|
Originally Posted by arnoldroland:
|
Originally Posted by iiii:
=)) Cred ca de la voi va incepe al - III - lea razboi mondial. Smiley Explosion:=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) X( X( X( X( X( X( X( :P ;) :( :) :| >:) >:) >:) :| :| (:| (:| :-? :-? :-& :-& B-) B-) :"> :"> :-/ :-/ |
Vad ca nu mai zice nimic :-S arnold maica, mai esti???
(glumesc de dragul artei, eu nu insist sa explodeze la prorpiu) |
mi-a placut cum a facut chucky :DD:D::D exact ca svartzaneger cand intrase pe forum :))
|
Da' vad ca voi il provocati....
|
SUNT NEFERICITA,deci accentuez ca n-am gresit topicul,ca peste 1 ora incepe week-endul.
|
sunt prea fericit si n-am motive.....:-S
|
|
:-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ |
All times are GMT +2. The time now is 17:20. |