![]() |
sint fericit k am fost in vizita la marele nostru liviu ciulei, pe care nu-l mai vazusem de anul trecut din vara...
nu o sa uit niciodata generozitatea cu care mi-a pus la dispozitie apartamentul sau newyorkez din washington sq in vara lui 1996, cind am strabatut sua cu o bursa |
Sunt fericit ca am iesit in wekend, pentru prima oara pe anul asta in club, pentru a o sarbatori pe o amica si din 4 pahare de Jack cu cola, simteam ca e tot clubul al meu (se vede ca nu mai am exercitiu :P ). Ce sa mai, viata e frumoasa!!!
|
mi se coace o surpriza si abia astept sa termin munca sa vad ce e :D
|
Sunt fericit cä mi-a dar Dumnezeu atâta demnitate, virtute si minte încât sä mä impun prin mine însumi, cu bunele si relele mele - neîncercând niciodatä autovalidäri vermiculare sub pretextul cadourilor, favorurilor si serviciilor pe care mi le fac altii (mai mari sau mai mici).
|
sint fericit k am multi dusmani
(as fi si mai fericit dk acestia ar fi destepti) |
tineti-o asa si primiti AMANDOI ban
|
dc, n-are voie omu sa fie fericit?!? :-O
|
Sunt fericit pentru că în sfîrşit am dormit şi eu...după 4 zile fără pic de somn.
|
sint fericit pt k plec la lisabona peste citeva ore (= o fereastra nesperata printre 'fumurile' vulcanului eyjafjallajokull!) & k, deci, voi scapa de hartuielile telefonice ale userului pitbull (care probabil k se plictiseste & crede k ma intereseaza k se plictiseste): cum, dupa terminarea jurizarii la festivalul 'indielisboa', voi ramine acolo pt o lunga perioada, voi skimba cartela cu una locala, asa k: adio, freaksi romani! B-)
|
sunt fericit ca inca se mai vorbeste romaneste .... :D
|
Sunt fericită fiindcă ieri am stat două ore în şezlong la soare!
|
Două echipe meritoase și pe care le simpatizez au reușit calificări frumoase, la finalul unor meciuri foarte încordate, în Liga Campionilor UEFA și în National Hockey League, dar...
|
pt k ieri a tbuit sa scriu (pt revista hbo + 'aperitiff', cotidianul tiff-ului) textul dspr 'autobiografia lui nicolae ceausescu' (pe care l-am vz in urma cu cca 3 sapt) si k, dupa ce i l-am trimis si autorului (andrei ujica), acesta a avut delicatetea de a ma suna (aici, la lisabona) k sa-mi multumeasca & sa-mi spuna cit de mult i-a placut :)
si pt k, tot ieri, am calatorit cu metroul cu eva truffaut (de asemenea membra a juriului), fiica marelui francois B-) (asta intra si la 'lucruri pe care nu le-am facut pina acum' :)) ) |
Pentru cä mai sunt doar sase zile pânä ajung din nou în minunatul oras Timisoara! :x
|
Sunt fericit ca am facut un menage a trois cu doua-fotomodele, apoi am zburat cu avionul personal al unui prieten in Ibiza, unde am facut iar o orgie, cu alte fotomodele. Apoi, cum stateam eu la calculator, sa ma laud pe facebook, cu poze deocheate, imi apare mesajul "Marius! Follow the white rabbit!". Cateva secunde mai tarziu, la usa vilei unde stateam, apare o domnisoara topless cu un iepure alb tatuat pe sanul stang. Imi spune ca vrea sa faca sex cu mine, dar trebuie sa mergem la ea, ca o mai asteapta 2 prietene. Ajungem la ea, si cand colo, pe langa cele doua prietene (care erau super-bunaciuni, double D's), mai era un tip negru solid. Am ezitat, pentru ca negrii ma inhiba, mai ales daca sunt solizi. Imi da tipul o pastila rosie si una albastra, si imi zice ca trebuie sa aleg, pentru ca eu sunt alesul, si trebuie sa salvez umanitatea si bla-bla-bla-uri, si apoi mi-a zis ca daca aleg cum trebuie, cele doua gagici super-bune vor face sex cu mine. Iau pastila albastra, nimic. Iau pastila rosie, nimic. Iau un extazy, whoo hooo!!! Deodata peretii dispar si ma trezesc intr-o camera alba, si din departare apare un rand de rafturi din alea ca la carfur, dar pline de dildo-uri, biciuri, si alte instrumente. Cand sa inceapa orgia orgiilor, ma trezeste prietena. Plang doua minute, dupa care ma imbrac si plec la serviciu.
|
@marius_em: asta n-ar tbui sa fie la 'sint nefericit pt k m-am trezit'? :))
|
Sunt curioasa ce-o fi visat si prietena inainte sa se trezeasca >:)
|
Sunt fericit pentru ca exista femei ca Ruxandra Cesereanu :sexy & smart .Am prins un pic din emisiunea Eugenie Voda in care era invitata si mi-a lasat o impresie foarte placuta.Si sotul ei Corin Braga e baiat de baiat..Astia doi chiar se merita.
|
Sunt fericit pentru ca am luat experimentat la bacalaureat (proba de competente digitale) ! :)
|
in sfarsit am terminat de vazut toate filmele din pc @-)
|
All times are GMT +2. The time now is 04:35. |