![]() |
[quote=indiferrent]
Originally Posted by rvn:
uau...imi suna atat de cunoscut termenul asta! e bun,indiferrentule, e bun! te gandesti la o retea mai mare sau mai mica? |
@indiferent nu este cam tarziu pentru tine la 29 de ani sa pleci dincolo ca sa lucrezi?
|
Originally Posted by Cristina_:
|
Originally Posted by indiferrent:
lasa.daca ma iei cu tine in Malta,nu mai e nevoie de pachet... am putea deschide o firma impreuna acolo. ce spui? eu sa gatesc si tu sa plimbi elefantii cu trenul. crezi ca o sa dam lovitura? ei? |
@indiferent pari un om cu capu pe umeri.Nu crezi ca meriti ceva mai mult decat un simplu zidar? Fie si in Croatia tot zidar este, munca de jos. |
|
zidarii cica sunt cel mai bine platiti acolo. din cauza razboiului, s-au distrus multe cladiri si este nevoie de zidari multi. cum nu sunt multi amatori sa mearga acolo, indiferrentul o pune,iti spun eu. ce daca munceste in zidarie? cica e sexi si pe val! |
|
|
|
Da. |
haide,mai,Cristinica,esti prea dura cu el... ce,zidarii nu sunt asa buni ca medicii? gandeste-te putin. si zidarul si medicul umbla cu caramizi... diferenta dintre ei este ca zidarul le pune una peste alta. medicul,doar in buzunar.. |
|
Nu mai prea este valabil "medicii doar in buzunar", la ce salarii sunt poti sa zici ca medicii lucreaza aproape gratis. |
Mi-am schimbat-o nu pentru ca vrei sa lipesti caramizi, ci pentru ca ai zis esti mandru si multumit daca ai face asa ceva.Nu tii deloc la prestigiul tau? |
asa e, au ajuns medicii, oameni cu scoala care se lupta pentru sanatatea oamenilor, sa traiasca in mizerie. totul e posibil in tara asta. traim intr-o tara in care nici medicii nu mai au bani. vezi, de asta vreau eu sa plec:))
|
Si eu vreau sa plec cand termin, ca sa imi fac rezidentiatul dincolo.Cu totii vrem o viata mai buna nu-i asa? |
lasule!tradatorule! in timp ce oamenii cu facultati ca mine si ca parintii Cristinicii,muncesc pe niste lefuri amarate,de bugetari,sa puna tara pe picioare,tu pleci sa te imbogatesti pe-afara... facand ce? lipind caramizi cu scuipat??? revoltator! |
|
|
All times are GMT +2. The time now is 03:20. |