![]() |
Bineinteles CinemaPro ca Studio arata la fel cum il stiu eu de mic, desi acum prefer intimitatea de la Cityplex. Si pentru a face o paralela catre "mogulii" din Top 300 ...
Adrian Sarbu sau Dan Voiculescu sau S.O. Vantu? |
Sârbu, cä-i mai mârlan... :huh:
...ba Felix, cä-i mai lichea... :? ...ba S.O.V., cä-i mai hot... :shock: Nu stiu, dom'le! :(( Nu mai puneti întrebäri încuietore! :x Väcäroiu sau Olteanu? |
Olteanu, ca e mai simpatic si naiv :D Despre Bogdan era vorba, da? :shock:
|
Da, despre aurolacu' äla antipatic si bou.
Si-ntrebare-ntrebätoare? (Si încrezut - tot Olteanu.) Hai, Ayana tatii, hai, sigur cä ne tresaltä pipotele de bu-cur-ie cä iar te-avem printre noi, da' aici e cu reguli! |
:D Uitashi regulie, ca vin de pe alte meleaguri unde le stabilesc eu.
(Bogdan ar putea candida cu succes la cei mai sexy barbati din Romania - asta ca o paranteza ce este) hai sa vedem! Elena Udrea sau Daciana Sarbu? 8) |
Päi Blonda, cât e ea de blondoasä, nu-mi place neam...
In schimb, ca unei femei sä-i placä limbricu' äla scos din cur de Victoras Poantä, trebuie sä aibä ceva aiurea-n cap, frio legäturä pusä pe dos, stii, ca bicicleta lu' Täsulicä-al lu' Pandele, de-i pusärä lantu' crucis, stii, si-acuma când vrei sä mergi înainte tre' sä dai din chicioare d-a-ndäratelea! Deci, tot Madam Cucos. ((Dacä B.O.-u' e bärbat sexy, eu-s Schwarzenegger!) Cornel Burticä, sau Iosif Banc? |
Originally Posted by Pitbull:
pai si daciana c e bre, bruneta focoasa?! :? |
Eu am inteles ca pana la urma din doua rele a ales-o pe madam Elena :huh:
(desi mie Daciana imi place mai mult ) |
Originally Posted by aayana:
|
Originally Posted by aayana:
prima,evident.in absenta unui lee harvey oswald roman,nadejdea ramane ca boarfa asta sa-i dea vreun sifilis barbatului ei. si iosif banc(ca de burtica am citit,l-am vazut si mi-a ajuns;de celalalt nu stiu aproape nimic). |
Hai sã vedem mai departe!
Katie Melua sau Sophie Zelmani? Eu una de când am descoperit-o pe cea din urmã, parca am gasit definiþia cuvântului SUAV! |
Katie Melua pentru ca pe Sophie Zelmani inca nu am descoperit-o inca, dar "9 million bicycles" a lui Katie Melua mi se pare cel mai bun cantec de dragoste din cate exista.
Manu Chao sau Zdob si Zdub? |
Sophie Zelmani canta super, am auzit-o intr-o reclama facuta postei romane ( Sophie Zelmani (born 12 February 1972 as Sophie Edkvist) is a Swedish singer-songwriter who debuted in 1995 with the single "Always you." Her music is quite unique in Swedish music history, since it's based on the American singer/songwriter tradition. Sophie also appears on the Dawson's Creek Soundtrack with her ballad, "I'll Remember You" and has since recorded 6 albums. )
http://youtube.com/watch?v=_Q4Rf4apjmo Zdob si Zdub pentru ca sunt dinamici, originali si cu accent dragut! Carmen Bruma sau Albertina? |
Originally Posted by cornel:
hai sa nu exageram: si mie imi place katie, '9 million...' e un cintec f misto, si clipu e cool - dar la categ 'love songs' sint atiiiiiit d multe... cum poti sa-ti scoti din minte 'wonderful tonite' al lui clapton, cum?! |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Alte voci feminine care o detroneaza 9sau nu) pe Katie (Cornel, asculta macar o data! ;) ): - heather nova - loreena mckennitt - sarah mcLachlan - jewel - tori amos - natalie merchant - Tiffany Arbuckle-Lee etc. Pe ele le cauta Tiesto si alti dj faimosi, canta si singure si o fac bine! sarim peste voci, Carmen Bruma sau Albertina? |
Carmen.
Albertine sau Gilberte? |
- Hildegard Knef? - Vivianne Albertine? - Gil Noir? Se da peste cap imdb-ul :lol: si amatorii ca mine (astia care nu se dau batuti :x ) |
Hint:
Dupä ce alegi între Albertine si Gilberte, mi-ai putea cere sä aleg între Swann si Guermantes... :sleep: |
albertine, e mai eluziva
si swann, n-am inghitit-o niciodata pe ducesa de guermantes malle sau truffaut |
truffaut
Wajda sau Zanussi? |
All times are GMT +2. The time now is 14:31. |