Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Vreau sa fiu actrita (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85519)

irene marlyne monroe 01 Apr 2007 21:55

Originally Posted by Carmine Galante:

@Irene
Ce nick ai acolo si pe ce huburi esti logata? Vezi ce bagi in share ;)))

am asa nume haburi:amma logistic.,fibernet,c-zone,romancierilor,ortodox,aliance,new generation,besthub,pronet,crazy hub ,boss,genialii,hub alexandria...etcasa imi arata mie,iar eu intru pe pro net.tu care zici ca e mai bun?

irene marlyne monroe 01 Apr 2007 22:02

Depinde pe ce hub-uri esti, eu am gasit unii useri de aveau filme in calculator care nu cred ca sunt nici la Cinemateca. Exagerez, in orice caz, f. rare. Cu sub-urile sunt probleme. La cele frantuzesti e bine ca au subtitrarea in engleza direct pe ele, si invers.

a de aceea persoana care mi-a instalat a zis"ce copil prost"ca poate a gresit ceva ca se poate uita ce are el in calculator toata lumea.ok pai si daca e asa eu cum pot sa copiez din filmele care le are acele persoane?pur si simplu le copiez?

Pitbull 01 Apr 2007 22:04

Originally Posted by irene marlyne monroe:

Originally Posted by keepwalking:

Si pentru ca am vazut la recomandari "Unora le place jazz-ul", iti recomand si "Apartamentul", o comedie superba cu Jack Lemmon. :)

pai "unora le place jazz-ul"nu e cu marilyn monroe-e filmul ei nu?

Actoriceste, e filmul ei. Si al lui Jack Lemmon. Si al lui Tony Curtis. Si al lui Joe E. Brown. Si al lui George Raft. Si al lui Nehemiah Persoff. Si, si, si...
Regisoriceste, e al lui Billy Wilder.
Producätoriceste, tot al lui Billy Wilder.
Scenariceste...
...ete na, c-o sä-ti însir acu' tot jenericu'! :hmm:

a astazi dupa ora 12 sa fiti pe faza ca vor aparea finalistele pe data de 2 parilie la concursul cu nicoleta luciu

Mä cac pe Nicoleta Luciu.
(Din parilie pânä-n cotombrie.)

sa ma votati!

Mai e vorbä?

de abia astept sa ma vad!

Si noi.

Proletar 01 Apr 2007 22:05

Depinde pe ce hub-uri esti, eu am gasit unii useri de aveau filme in calculator care nu cred ca sunt nici la Cinemateca. Exagerez, in orice caz, f. rare. Cu sub-urile sunt probleme. La cele frantuzesti e bine ca au subtitrarea in engleza direct pe ele, si invers.

a de aceea persoana care mi-a instalat a zis"ce copil prost"ca poate a gresit ceva ca se poate uita ce are el in calculator toata lumea.ok pai si daca e asa eu cum pot sa copiez din filmele care le are acele persoane?pur si simplu le copiez?

da :)
in conditiile in care am vazut un cd cu "Solaris" la vanzare avand pretul de 890.000 de lei, la o librarie Humanitas, a copia un film piratat mi se pare deja un act de cultura.

Proletar 01 Apr 2007 22:07

Originally Posted by Pitbull:

Si pentru ca am vazut la recomandari "Unora le place jazz-ul", iti recomand si "Apartamentul", o comedie superba cu Jack Lemmon. :)

pai "unora le place jazz-ul"nu e cu marilyn monroe-e filmul ei nu?

Actoriceste, e filmul ei. Si al lui Jack Lemmon. Si al lui Tony Curtis. Si al lui Joe E. Brown. Si al lui George Raft. Si al lui Nehemiah Persoff. Si, si, si...
Regisoriceste, e al lui Billy Wilder.
Producätoriceste, tot al lui Billy Wilder.
Scenariceste...
...ete na, c-o sä-ti însir acu' tot jenericu'! :hmm:

a astazi dupa ora 12 sa fiti pe faza ca vor aparea finalistele pe data de 2 parilie la concursul cu nicoleta luciu

Mä cac pe Nicoleta Luciu.
(Din parilie pânä-n cotombrie.)

sa ma votati!

Mai e vorbä?

de abia astept sa ma vad!

Si noi.

si sa nu uitam ca scenariul de Oscar al Apartamentului e scris de un iesean din Ungheni, cunoscut sub numele de I.A.L. Diamond :)

irene marlyne monroe 01 Apr 2007 22:15

pai acum sa caut si sa vad ce pot vedea!eu va multumesc ;) dar acum cam am o problema cu netul,merge asa de incet ca ma enerveaza de numai pot.de ce oare?inainte nu era asa,iar eu cum nu am o rabdare de fier ma irita ca dureaza atat pana deschide ceva anume.uf.dar poate isi revine si va merge la fel de rapid ca alta data

Pitbull 01 Apr 2007 22:17

Pe bune? Päi ästa fu producätor asociat si la "Some Like It Hot". Nu stiam cä-i d-al nost'.

Proletar 01 Apr 2007 22:21

Pe bune? Päi ästa fu producätor asociat si la "Some Like It Hot". Nu stiam cä-i d-al nost'.

http://www.imdb.com/name/nm0224634/

e cam din generatia lui Jean Negulescu

irene marlyne monroe 01 Apr 2007 23:34

MARE DEZAMAGIRE MARE!ASTA DA TEAPA DE 1 APRILIE NU AM FOST SELECTATA ,DECI NU POT FI VOTATA.SI EU CARE SPERAM ATATUF.
SUNT TRISTA DAR IMI BAG PICIOARELE.A FOST ALEGEREA MEA.EU IMI DOREAM ACEST LUCRU SI IMI DORESC DAR DACA NU MI SE DA SANSA CE POT FACE?SPER CEL PUTIN SA GASESC TOTUSI CEVA CARE SA IMI PLACA SI SA AM BANUTI SI SA FIE BINE.IMI PARE ATAT DE RAU CA IMI VINE SA PLANG,DAR ASTA E STIAM CA ERA UN RISC DIN PARTEA MEA DAR VROIAM SA INCERC.

irene marlyne monroe 01 Apr 2007 23:36

ORICUM ACUM TREBUIA SA MA OCUP DE FACULTATE CA AM LUCRARE,PROIECTE ETC.SI APOI TERMIN SI GATA VAD EU CE FAC.

irene marlyne monroe 01 Apr 2007 23:45

TOTUSI AM PRIMIT SI NISTE BANUTI SA IMI ACHIT TAXA 300 DE EURO,ASA CA DACA AR FI FOST SALUCREZ IMI TREBUIAU 2-3 LUNI DE MUNCA PE CAND EU IAM AVUT IN CATEVA ZILE.SA ZICEM CA ASTAI PREMIUL MEU.DAR AR FI FOST ATAT DE FRUMOS SA IMI INDEPLINESC VISELE.UF.CE MAI CRED CA NU E DE MINE IN MASS-MEDIA POATE CA E ALTA MENIREA MEA.DAR PE MINE ASTA MA FACEA FERICITA.IMI VINE SA PLANG,PARCA VINE CA O LOVITURA LUCRUL ACEST.DAR NU MA FACE PE MINE EI NU AU STIUT SA APRECIEZE SI SA ACORDE SANSA CELUI CARE O SI DORESTE ETC.SI APOI TREBUIA ACUM SA MA OCUP SI DE SCOALA.IAR SERVICIU IL AVEAM PANA IN IUNIE SI IMI ERA GREU SI CU UNA SI CU ALTA CAND ACUM E ERIOADA CEA MAI IMP PT FAC. MACAR SA IMI FIE BINE SI SA NU DUC LIPSA DE NIMIC

Pitbull 01 Apr 2007 23:56

SI EU CARE SPERAM ATATUF.

Si NOI speram Atatuf! Apropo, ästa când a domnit - între Atatürk si Iusuf, nu?

SUNT TRISTA DAR IMI BAG PICIOARELE

Asta DA filosofie de viatä!

irene marlyne monroe 01 Apr 2007 23:56

mai e cineva pe cinemagia?haideti ma consolati putintel?oricum numai conteaza.asta e .oricum acum sa im i termin studiile in iunie si gata sunt libera daca nu voi mai continua cu altele.

Pitbull 02 Apr 2007 00:03

sunt libera daca nu voi mai continua cu altele.

Logic.

herbert 02 Apr 2007 00:04

Irene,
sfatul meu e sa fii ma realista si sa pui mana... si pe carte.

Pitbull 02 Apr 2007 00:07

Uite-l si pe Herbie! :)
Imemeule, uite cine-a venit!
Hai, Herbie, consoleazä fata.

irene marlyne monroe 02 Apr 2007 00:18

Originally Posted by herbert:

Irene,
sfatul meu e sa fii ma realista si sa pui mana... si pe carte.

merci,mai dar e ata de crunt sa fi dezamagit!
asta detest in mass-media cand sunt selectiile facute asa de dur si cei respinsi sufera atat de mult.si nu se merita.ufsa schi,be regurile si sa numai existe asa ceva ,ci ceva cate unpic sa ii multumeasca si pe ceilalti.adica nu stiu dar fara a se simti fiinta umana plina de noroi.ci din contra sa fie un concurs placut etc.sigur si cu castigatori dar nici ceilalti sa fie aruncati asa la gunoi.ci data si lor un gram de fericire.daca se putea un premiu asa mare sau mic de ex contract cu protv,calatorie trebuia sa gaseasca si premi de consolare sau sanasa ca toate sa apara la vot etc nu stiu.dar e atat de neplacut.dar numai conteazaza.a fost riscul si incercarea mea.nu mi s-a dat sansa asta e.trebuie sa acept si infrangerile sau neselectarile,.desi sunt atat de urate si nu sunt de acord de loc.

herbert 02 Apr 2007 00:22

asadar, sa-mi continui ideea. eu te-as fi votat, draga Irene, sa urci cat mai sus in concursul cela de tîte si fese, sa fii platita, ca ai nevoie de bani... dar, zau, ma ingrozesc la ideea ca ai fi putut ajunge prezentatoare/moderatoare tv. ca si asa avem un "ecran" nefrecventabil...
sorry

Pitbull 02 Apr 2007 00:25

concursul cela de tîte si fese,

Adicä... sâni si buci? :huh:
Herbie, Herbie...! :oops:

herbert 02 Apr 2007 00:30

concursul cela de tîte si fese,

Adicä... sâni si buci? :huh:
Herbie, Herbie...! :oops:

da,da - siski and jopa :)

All times are GMT +2. The time now is 02:24.