Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   The hottest women in the coldest month... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83512)

MinRep 10 Feb 2004 16:09

... Kelly Hu!

Leonard 11 Feb 2004 01:43

hai un vot pt Thora desi nici una nu e grozava.

TLD 11 Feb 2004 06:12

9-5 si inca 4 voate pt Hu ca sa mergem mai departe... Boring... :roll:

Ilila 11 Feb 2004 08:17

Cite zile ai spus ca tine un meci? (ca sa stim cit mai avem de asteptat) :)

TLD 11 Feb 2004 08:56

Originally Posted by Ilila:

3 :P Si la faza urmatoare doar 2! ;) Asa ca nu o sa ne mai taraim atata de la sferturi incolo... Poate cine stie semifinala va beneficia de doar o zi, fara limita de voturi, castiga prima din fata dupa o zi! :P Iar finala... Ohoho... va fi lunga :D

raven88 11 Feb 2004 09:00

kelly hu

TLD 11 Feb 2004 09:07

Originally Posted by raven88:

kelly hu

10-5 :roll: Hai ca poate il terminati azi! :lol:

Alex Leo Serban 11 Feb 2004 11:29

hai sa zic si eu hu, sa se termine dreaqului meciu-ciu asta... :roll:

Demona 11 Feb 2004 11:29

Originally Posted by TLD:

10-5 :roll: Hai ca poate il terminati azi! :lol:

Come on dude! Wrap it up!

Bogie 11 Feb 2004 11:35

Cred ca multi dintre cei care votau cu regularitate n-au facut-o la meciul asta pentru a protesta fata de cele doua urate care se confrunta.

Cel putin asa e in cazul meu. De ce a trebuit sa fie un meci Liz Hurley- Monica Bellucci si unul ca asta? Rusinica, TLD.

Alex Leo Serban 11 Feb 2004 11:43

kelly hu nu e urita, e doar inexpresiva :cry:

Ilila 11 Feb 2004 12:30

Originally Posted by Alex Leo Serban:

kelly hu nu e urita, e doar inexpresiva :cry:

Ceea ce urmeaza, meciul urmator, este inexpresiv... :)

Leonard 11 Feb 2004 15:23

3 :P Si la faza urmatoare doar 2! ;) Asa ca nu o sa ne mai taraim atata de la sferturi incolo... Poate cine stie semifinala va beneficia de doar o zi, fara limita de voturi, castiga prima din fata dupa o zi! :P Iar finala... Ohoho... va fi lunga :D

nu mi se pare corect. tocmai sferturile si semifinalele sa tina mai putine zile? sunt mai importante decat "calificarile" (turul precedent). Hai sa ne mai prelugim placerea. Sau te-ai plictisit tu de topicul asta si vrei sa termini mai repede? propun 5 zile macar pt semifinale. dar eu zic ca se va ajunge la 15 (sau 17?) voturi si mai devreme. iar finala o saptamana.

TLD 11 Feb 2004 16:39

Originally Posted by Leonard:

nu mi se pare corect. tocmai sferturile si semifinalele sa tina mai putine zile? sunt mai importante decat "calificarile" (turul precedent). Hai sa ne mai prelugim placerea. Sau te-ai plictisit tu de topicul asta si vrei sa termini mai repede? propun 5 zile macar pt semifinale. dar eu zic ca se va ajunge la 15 (sau 17?) voturi si mai devreme. iar finala o saptamana.

Singura chestie pt care scurteZ nr de zile este ca nici un meci nu a foast castigat in mai mult de 2 zile... Si cele care s-au terminat in 3,4,5 au fost boring cu voturi: 2-3 pe zi pt fiecare... :roll: Oricum meciurile se duc repede dak-s interersante, si nu vad de ce maj zic ca au iesit meciuri manarite... :P Asa a fost sa fie, 2 frumuseti intr-un meci, in altul unele mai boccii! Asta... Padure fara stricaciuni nu exista! ;) Nici o modificare in plan! :P
P.S: 3 ziel pt sferturi, ami mult decat suficient... Pun pariu ca vor ramane cele mai hot 8, deja au trecut mUMA si Bellcucci, aici probabuil trece Hu, si tot asa... Devin din ce in ce mai interesante meciurile... Asa ca stati pe aici, iar la partea cu plictisitul.. A... pres ca nu stiati ca voi ami lansa o varianta, strangem toate castigatoarele sau finalistele - fie ca sunt 4 sau 2 (depinde dak facem 4 turnee dastea sau 2... :roll:) si el punem sa se lupte in final intre ele... Deci va fi ceva de genu Castigatoare turneu 1 vs. Castigatoare turneu 2

P.P.S: Demult nu am mai avut asa un post.. :P :roll:

Gaandalf 11 Feb 2004 19:40

Originally Posted by tocumarian:

Thora Birch...

sincer - ai nishte gusturi omule ... de invidiat! :lol:
poate krezi k poll-ul asta este ptr cele mai bune actritze... de fapt este ptr cele mai "bunatatzi", cele mai piese dintre ele

Kelly ptr mine ...

TLD 11 Feb 2004 19:42

12-5 cu votul lu' Gandalf si inca avem sanse sa se termine azi meciul! :P

votu_decisiv 11 Feb 2004 19:54

hu - treci la urmatorul meci :evil:

TLD 11 Feb 2004 19:57

Originally Posted by votu_decisiv:

hu - treci la urmatorul meci :evil:

Perfect... Te asteptam sa mai treci pe aici votule! 13-5 pt Hu... Si iata cum s-a terminat si meciul asta... :roll: Da tot boring a ramas! :P

tocumarian 11 Feb 2004 19:57

Originally Posted by Gaandalf:

Originally Posted by tocumarian:

Thora Birch...

sincer - ai nishte gusturi omule ... de invidiat! :lol:
poate krezi k poll-ul asta este ptr cele mai bune actritze... de fapt este ptr cele mai "bunatatzi", cele mai piese dintre ele

Kelly ptr mine ...

De la postul meu pana la al tau sunt in jur de 30 de posturi, printre care sunt cam 5 voturi pt thora!!!

Chiar pe mine m-ai gasit? Te plictisesti?

TLD 11 Feb 2004 20:03

Meciul nr. 5: bucataria C.I.A

Bucatareasa inarmata cu..., ...mult potential? :P :lol:, Poate fi ea sfertfinalista? Rachael Leigh-Cook vs CIA nu e de ajuns pt roscata asta..., WTF acum e bruneta? :P, ... Blonda... Jennifer Garner

BLA, BLA, BLA...

All times are GMT +2. The time now is 04:30.