![]() |
ahaaaa
eu sincer nu stiu cum e, nu am intalnit asa ceva. |
De ce arunca lumea mancare in wc si nu la gunoi? :-/
|
Oh, Doamne! Sunt singura care are problema asta?! Dacă da, atunci sunteți norocoși.
De exemplul uleiul încins unde este aruncat? |
n-are a face cu aerisirea.
io zic că e cazul să îți schimbi tronul... |
Dar nu se întâmplă într-o singură locație, în mai multe băi unde am locuit am pățit asta.
|
asta înseamnă că în toate acele băi tronul n-a fost bine izolat pe conducta de colectare.
|
Bine, voi ține cont pe viitor. ;)
|
ma enerveaza isteria creeata de meci...
ma enerveaza persoanele care nu fumeaza si arunca servetele sau harti in scrumiera ( si atunci cand scrumez , incepe sa arda servetelul ) ma enerveaza ingrozitor : ajung la terasa, stau 5 minute, pana vine cu meniul... prompt ii zic ce vreau, apoi inca 5-10 minute pana aduce berea... beau berea, cer nota... inca 5 minute... pun banutzii... astept inca 5-10 min pana vine sa ia nota... si inca 5 minute pana aduce restu! ma enerveaza charlie chaplin ala din centru vechi, cu papagalii lui care ghicesc viitorul. gata pt azi! |
Originally Posted by iiii:
Haha... mă recunosc în faptele astea. Deși în ultima vreme (după o perioadă în care toată lumea mă înjura printre dinți), întreb fumătorii daca e ok să arunc (de exemplu ambalaj de la guma de mestecat) în scrumieră. :P |
Gunoaiele si animalele moarte de pe marginea soselelor . Tara asta a devenit o imensa gropa de gunoi in timp ce eu vin cu ambalajele de la dulciuri acasa cand nu am cos de gunoi :((
|
Realitatea Tv care are banda rosie de jos in spaniola.
|
accidentul din pasajul lujerului...
a trebuit sa merg pe jos pana la metrou la lujerului. damn |
Niste oameni puteau muri, altii vor ramane cu sechele, iar pe tine te enerveaza ingrozitor ca ai fost nevoit sa mergi pe jos?! WTF is wrong with you, boyyyy? :|
|
Ma enerveaza ingrozitor atitudinea romanilor,nepasarea lor fata de ce se petrece in Romania.Oare cand se vor destepta?
|
Esti cumva ex-locotenentul ala de candideaza la primaria Sibiului?
|
Rapteleum, românii aceia indiferenţi s-au înscris astăzi într-un masiv program de curăţare a pădurilor, lacurilor, etc., fiecare cu ce are prin preajmă. Neremuneraţi. faptul că te afli aici, ca să-ţi strigi nevoile şi nu acolo, ca să strîngi gunoaiele, arată cît de neindiferent eşti tu însuţi.
|
Editorul stirilor sportive de la TVR - cel putin unul dintre ei, dar cred ca si ieri si azi a fost acelasi.
Ieri. Rezumat City-QPR. Textul romanesc incepe asa: "In Anglia nu merge cu valize." Adica??? Ce legatura poate exista intre cele doua situatii? Asta 1. Si be) baaaa, cretinel, oricat de jegos ar fi Jiji ala si oricat l-as detesta, in cazul ala pe care-l invoci are dreptate suta la suta!!! Azi. Rezumat Brasov-Steaua. Din comentariu: "Apararea brasoveana l-a lasat pe Martinovici sa deschida scorul." De parca s-ar fi dat fundasii aia din fata lui ca apele marii din calea lui Moise. |
Alta capodopera a muzicii .Discul cu piesa asta trebuie pastrat intr-o cutie din titan pentru a fi salvat atunci cand vreun asteroid o sa loveasca Terra . Daca se parapadeste totul dar ramane melodia asta se poatye spune ca umanitatea a lasat ceva in urma :)) Sau mai bine ar fi expediat in spatiu si asa extraterestrii ne vor ocoli . >:)
http://www.youtube.com/watch?v=lNhRn...eature=related |
As vrea sa castige diseara Bute dar sunt curios sa-i vad pe cei care-i vor sta aproape in caz de infrangere . Sa-i vezi atunci pe toti cum dispar mai ceva ca o hartie de 500 de euro cazuta pe Magheru .
|
finnaly bute a dat peste un adversar mai bun decat el, lucru vazut evident.
si mai ales cum bate froch, revansa = inca un ko sa ii zica cineva lui lucian , ca bute nu inseamna balboa |
Deci. Ma enerveaza la culme ca aici nu s-a discutat cazul fascisto-nazisto-horthystului subsubmediocru numit Nyirő József.
Si ma mai enerveaza ca stiu multi critici de film care au acordat imensa atentie filmului lui Mungiu doar pentru ca se intampla smecheria in sfera orthodoxa, iar cand a venit faza cu VatiLeaks au tacut milc. [Scuze, Cristi, dar de Vatican trebuia sa te iei.] |
interviul cu Savatie Baştovoi din zece basarabeni pentru cultura română. înfiorător de îngîmfat şi submediocru monahul ăsta. în plus, i-am citit vreo 2 ani în urmă o carte, scrisă cu toporul, cu aluzii şi învăţăminte atît de transparente , că ţi-e şi ruşine de arta scriitoricească a monasticimii sale.
|
...afisele si bannerele cu promisiuni de locuri de parcare suspendate (precum in Dubai) si fel de fel de "avioane" ce le trec prin cap candidatiilor la primarie sau consiliul judetean.
|
Originally Posted by MihaiEH:
parcă mai pune cineva bază pe ce zici tu... ștefan, userul ăsta, regizor cu acte în regulă au ba, și-a tras o mulțime de useri pe aici (pe rând sau simultan). de fiecare dată a sfârșit în același fel. asta e o regulă ce se aplică la toți userii sau doar la unii? adică pot să îmi fac câte conturi vreau și să înjur de mamă, sfinți, partid și locuri de naștere pe cine vreau? |
Domnule Aramis, aveti ceva sa-mi reprosati?
|
lu' tălică personal nu. nu te cunosc și nici nu-mi doresc. userului (care din ei oi fi în momentul ăsta)... nu are rost. știm ce îți poate tastatura...
întrebările mele (retorice) erau pentru altcineva. |
Bun. Va rog s-o faceti.
|
mihaiEH si presedintele, banati permanent (inclusiv pe un IP)
daca mai stiti eventuale clone ale domnului regizor va rog anuntati-ma prin mesaj privat de asemenea, daca mai apare vreo clona |
Jale mare fratilor :Smiley a ramas fara Laura .:(( .Se zvoneste ca blonda l-a parasit pentru ca zambaretul n-a tinut cont de ceasul ei ginecologic care nu numai ca ticaia tot mai tare dar dadea semne ca incepe sa se prelinga precum in picturile lui Dali. Tanti dorea un copil dar pe Smiley nu-l batea gandul sa imparta jucariile cu alt sugar :)) .
Dragostea e dureroasa si uneori chiar doare :-O :-& ''O masina (de jucarii ) parcata pe dos ...'' |
...reclamele de la Nutline dinaintea meciurilor
...furtuna de aseară din cauza căreia a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică și n-am văzut Irlanda - Croația:| |
dar de alea de la ceresit nu? :))
a fost vijelie la tine? in buc a fost chiar ok! ca sa nu fiu offtopic : m-a enervat faptul , ca ieri , la multe alimentare /magazine / hypermarketuri, vanzarea de bauturi alcoolice era interzisa |
n-a fost electricitate în jumătate județul Bistrița. n-a fost vânt, a fulgerat în stâlpi:|
reclamele alea nu le-am văzut. norocul meu:)) |
copii ce merg cu bicicletele si nu au frane (si imi indoiesc aripa la masina) de 8-} ce sunt ei
|
io pariez că și dacă ar avea tot cu ea îndoită te-ai afla. da io numa' zîc.
...mă enervează căldura. nu suport vara. |
ma dispera, ma exaspereaza melodia : eu vara nu dorm!
|
Caldura de vara este insuportabila pentru mine, de asemenea ma enerveaza cand simt ca nu vreau sa fac absolut nimic. Ma enerveaza timpul.
|
@Aeryn_Sun iti recomand into the wild!
cat despre caldura, pzda masii, e vara, si inca nu e iulie si nici august, deci momentan relacs |
@iiii Multumesc pentru recomandare, am sa ma uit!
Astazi ploua in sfarsit! :) |
ieri a plouat, si cica o sa mai fie rafale si astazi, e bine totusi , dupa cateva zile de mega canicula... o ploaie merge ca unsa
|
aiurea. vineri e 13 și singurele televiziuni care ne (îmi) încântă privirea cu ceva horroare sunt tvr 1 și mgm. unde sunt vremurile bune?
|
Am vrut sa vad saptamana trecuta Sin Retorno la cinema Europa .Eram singurul fraier care era dispus sa se uite la filmul asta asa ca mi-am luat codita intre picioare atunci cand nu a fost intrunit cvorumul pentru bifarea filmului (2 ciudati) .As fi cumparat inca un bilet dar se pare ca nici aia de munceau pe acolo (:-/ ) nu prea aveau chef sa fie deranjati :''Nu se merita baiatu ' filmul e din alea :-O " .
Asa am rata ocazia sa mai vad un film pe ecrane . N-am mai facut-o de la Prometheus incoace . Nici pe la torrenti n-am mai umblat in ultima luna . M-am multumit doar cu ceea ce ne da televizorul - oboseli . Le mai las 2-3 luni sa se acumuleze si apoi trec la cules . |
Originally Posted by bremen1980:
That makes 2 of us. Peste vreo 10 zile sper sa ajung la Oslo, 31 August, iar apoi la TDKR. |
Originally Posted by Liviu-:
|
ma enerveaza la culme persoanele care se adreseaza unei femei cu : fă .
|
Ma enerveaza foarte mult reclamele scurte si mai ales cele lungi de la tv, atunci cand vizionez un film. Pana si pe TCM au inceput sa bage reclame.
|
Pentru ca n-o sa pot sa ma fofilez si sa plec mai devreme de la munca maine o sa pierd cea mai tare etapa din turul Frantei : Pau - Bagnères-de-Luchon :4 catarari cu cea de pe Col du Tourmalet >:) ca punct maxim de dificultate .
http://eurosport.yahoo.com/cycling/t...stages/16.html |
Originally Posted by bremen1980:
Dupa aproape 4 luni gasesc articolele astea care ma lamuresc definitiv : http://www.libertatea.ro/detalii/art...ni-404198.html http://andreea-verde.blogspot.ro/201...ost-teapa.html http://mirunescu.wordpress.com/2012/...-sa-cred-cred/ :)) :)) :)) :)) :)) :)) :"> |
Caterinca :)) stiam eu de ce nu ma impresionez la nicio poveste de gen... Asa-i Bucurestiul - te caleste de toate pana ajungi eventual ca in povestea cu oile si lupul
|
deci...
mor cand vad in vama, la prima intersectie de pe aleea principala ( cea care da la mare ) boschetari aia care stau acolo si cersesc cate 1 leu... ii apreciez pe cei care fac codite sau vand cercei handmade dar aia care stau cu 1 bucata de carton pe care scrie : 1 leu pentru bautura mor. amuzant a fost un punker, cam de 30 de ani care avea 1 bat de la 1 umbrela de plaja, care mi-a zis ca daca ii dau 1 leu isi da cu bata aia in cap :-O , si evident ca nu am rezistat curiozitati si i-am dat leul magic si tronk!!! am ramas incuiat total... dar omul a meritat leul! |
6 iulie 2005 Londra castiga cursa cu alte orase pentru organizarea J.O.
7 iulie 2005 atentat sinucigas la Londra -56 de morti (4 teroristi ) .Daca teroristii ar fi declansat bombele cu o zi inainte in mod evident Londra nu ar mai fi gazduit in 2012 J.O. 8 iulie 2005 -impreuna cu frate-miu am ajuns in Militari de unde aveam de luat niste colete trimise de cineva din strainatate . Luam noi ''marfa '' dar pentru ca erau multe cutii (unele scormonite de ''baietii '' de la posta /vama) , o parte o incarcam in faimoasele genti de rafie si o parte ramane in cutii . Ne-a mancat undeva si n-am luat un taxi fiindca metroul era aproape . Dupa cativa metri niste militieni care sprijineau o masina ne-au luat la intrebari crezand ca avem bombe in genti si cutii :-S . Bine ca n-am aruncat facturile /chitantele pentru ca baietii ne-au dat semnalmentele prin statie si ne-au verificat ca pe ultimii infractori . Dupa ce s-au lamurit ei ca nu vrem sa aruncam Bucurestiul in aer ne-au dat drumul. La Gorjului la metrou anunturi peste anunturi la boxe ( daca vedeti colete sa pachete abandonate ...) . Era lumea panicata rau si toti se uitau la noi si la cutiile nostre de parca eram niste araboi suparati pe lume . Cand am ajuns acasa ne bucuram de parca scapasem noi de atentate . 27 iulie 2012 incep J.O. la Londra -au trecut prea repede 7 ani . |
All times are GMT +2. The time now is 05:53. |