![]() |
E un nene care joaca si astazi. S-a nascut in nord-estul SUA. Are cam 1,90 in inaltime. A inceput cariera in anii '60.
|
Hmmm, daca are 1.90 ma intreb oare cat poarta la pantofi? :-?
|
A fost o perioada partenerul de viata al lui Whoopi.
|
1 Attachment(s)
frank langella.
Attachment 1201 |
Ceva indicii? :-S Ca sta de ceva zile poza aici...
|
l-a avut partener pe unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati actori americani.intamplator, numele lui este legat de ziua de astazi.
|
rvn, nu stiu la ce actor cunoscut te referi, dar pustiul aduce cu Ernest Borgnine.:-?
|
Originally Posted by anaemona:
stii ca pe home page exista lista aceea cu actorii nascuti azi, da? ca o mare nedreptate si ironie,computerul stabileste topul dupa frecventa accesarilor... pacat! pe locul 4 si 5 apar doua figuri aparte ale cinemaului,nume care si astazi inseamna ceva... spun din pacate,fiindca oricat as incerca sa-mi amintesc, primii trei prezenti pe lista nu retin daca s-au remarcat cu ceva....poate Papadopol, ca partener al Zavorancei in caricatura aceea de telenovela... |
Sa fim corecti. Inainte de a juca in telenovele, Papadopol a facut-o destul de decent in doua filme ale unora dintre cei mai buni cineasti romani, Mungiu si Puiu, si anume, Occident si Marfa si banii.
|
asa e, dar tot n-a avut "succesul" din telenovela, esti de acord?
daca facem un sondaj, o sa vezi ca Papadopol a devenit vedeta de cand vindea margarina Delma! apropos de asta, mi-aduc aminte ca imi povestea un tip care era agent de vanzari la una din firmele care se ocupa de distributia produsului cu pricina,ca poza lui era cea mai cautata, dupa cea a fetitei. toti copiii cereau parintilor sa le cumpere cutiile numai cu poza ei.si toate madmoazelele, evident,cu cea a lui Papadopol... |
Sunt de acord, numa ca nu despre asta era vorba. Din ceea ce ai spus, reiese ca tu l-ai remarcat doar ca sot al Zavorancei. Mi s-a parut nedrept, atata tot. Omul e talentat, dar are si el nevasta, copii, o chirie...
|
nu. vorbeam doar de celebritate.
si din punctul acesta de vedere nu se poate compara nici pe departe cu Gregory Peck si nici cu Bette Davis! |
John Megna?
|
rvn cred ca s-a dus la nani, dar el e, verificai pe gugal.
|
1 Attachment(s)
|
Indiciu: actor si docher.
|
Indiciu: a scris o carte in memoria tatalui sau care a fost tot actor.
|
Indiciu: a lansat cartea si la Timisoara.
|
Jean Badea?
|
Nu! Este american.
|
Indiciu: In 2004 a fost la Timisoara pentru aniversarea a 100 de ani de la nasterea tatalui sau.
|
Mai bine spune cum il cheama, sau pune o poza mai relevanta, sau...
|
Johnny Weissmuller Jr.
|
|
|
konstantin khabenski
|
Nu, nenea e barbier.
|
Oleg Menshikov?
|
Oleg Menshikov - The barber of Siberia :)
Rog pe altcineva sa puna poza. Mersi. Edit: Las ca pune omul :) |
Omu la nevoie se cunoaste.
Una simpla, ca de inceput de uichend: ![]() |
electrocutata sau victima de razboi?
am vazut docher,barbier....imaginatia cinemagistilor n-are limite,asa ca,ma astept la orice... |
I s-au ars sigurantele. Stresul...
|
E Winona Ryder? Dupa urechi :D
|
Da.
|
|
|
Hint (Daca nu te superi! ).... Ca mi-e cunoscuta dar nu stiu de unde sa o iau! :D
|
Nu ma supar. Actrita si fotomodela italianca. In altele nu pozeaza asa inocent.
|
O confundasem... Da' sa zic Anita Pallenberg :-?? Desi chiar nu sunt sigura :D:-?
|
Nu e ea.
|
Mai incerc o data... Desi nu cred ca am gasit-o nici acum... Dar de dragul jocului: Alessia Marcuzzi?
|
Nici :)
|
|
Anna Falchi
![]() |
Cantacioasa.
|
Poarta numele unui stat european.
|
France Gall?
|
Oui :D
|
1 Attachment(s)
Spor la ghicit! :D
Attachment 1233 L.E. OK... Vad ca nimeni nu se incumeta... Am sa las cateva indicii, in caz ca nu pot sa intru sa postez! :D A primit in 2007 un premiu ALMA pentru rol secundar! :D Succes! |
Ana Ortiz?
|
All times are GMT +2. The time now is 01:35. |